Bønn for avbestilling av gjeld og økonomisk gjennombrudd

6
19598

I dag skal vi forholde oss til bønn om gjeldssanering og økonomisk gjennombrudd. Disse to faktorene er årsaken til manges tilbakeslag i denne moderne verden. Noen så mange mennesker er i gjeld fordi de ikke har opplevd a økonomisk gjennombrudd. De har et problem med å ha et stabilt inntektsmiddel, og det er derfor de ikke har råd til ting av seg selv med mindre de kommer i gjeld. I mellomtiden er det ikke Guds plan for folk å være i gjeld, det er aldri en del av Guds plan at folk skal oppleve økonomisk svikt.

Det er planen for Gud at vi alle lever et komfortabelt liv. Selv om det ikke er mulig at alle vil bli rike likt, ønsker Gud likevel at vi skal leve et veldig behagelig liv der vi har råd til å kjøpe ting av oss selv, et liv der vi vil arbeide og høste belønningen for vår arbeidskraft rikelig. Derfor sier Skriften i boken Salme 37:21: De ugudelige låner, men betaler ikke tilbake, men den rettferdige er sjenerøs og gir. Det er bare de ugudelige som låner som har til hensikt å aldri betale tilbake, men det er Guds vilje for de rettferdige å være rause og gi til mennesker i stedet for å låne.

Imidlertid venter fienden mange ganger i korridoren for økonomisk gjennombrudd for å hindre folk i å nyte Guds planer for livet. Fienden tar bort fra en manns økonomiske frihet og kaster mannen i gjeld. Gud vil gjenopprette økonomisk frihet til mennesker, og han vil hjelpe folk med å gjøre opp gjeldene sine. Derfor har Guds ånd ført oss til å rense bønnen om gjeldssanering og økonomisk gjennombrudd.

Uansett om du føler at du trenger disse bønnene, ikke prøv å ta deg tid til å studere det, føl deg fri til å dele med menneskene du er glad i og bryr deg så mye om deres økonomiske gjennombrudd.

Bønnepoeng:

Herre Jesus, skriften sier at de rike hersker over de fattige, og låntakeren er en utlåners slave. Jeg nekter å være slave, Herre Gud. Jeg bestemmer at jeg er fri for gjeld i Jesu navn. Gud Gud, det er aldri din vilje at mitt liv skal styres eller være et subjekt; du har ordinert meg til konge blant menneskene, jeg kan ikke være slave for en annen. På dette notatet ber jeg Herre Gud om at du vil gjøre opp all gjelden min i Jesu navn.

Far Herre, du sa med ordet at slik vi er, er vi, og jeg vet med sikkerhet at du ikke var gjeld til noen. Herre Gud, jeg ber om at du ved himmelens autoritet vil frigjøre meg fra slaveri av gjeld i Jesu navn. Jesus Kristus fra Nasaret, jeg ber om at du ved din nåde vil si opp all min gjeld ved ditt hellige navn. Alt jeg skylder i det fysiske riket og hver gjeld jeg skylder i åndens rike, ber jeg om at du vil avlyse dem i Jesu navn.

Far Lord, hvordan kan jeg være gjeldfri når jeg ikke har økonomisk uavhengighet. Jeg ber Herre Jesus om at du skal lære meg å tjene penger. Skriften fikk meg til å forstå at enhver god idé kommer fra deg Gud, jeg ber om at du vil gi meg ideen som jeg trenger å bruke for å tjene umåtelig rikdom i Jesu navn.

Far Lord, jeg har forstått at vi ikke blir velstående av hvor mye penger vi tjener. Vi får ikke økonomisk dominans av hvor store inntektene våre er. Vi får et økonomisk gjennombrudd med den mengden nåde vi får fra Gud. Herre, jeg ber om at din nåde skal være over mitt liv fra nå av i Jesu navn.

Hver makt og fyrstedømme som er lenket ved gjennombrudd til en stav, kaller jeg Guds allmektige ild på deg rett, begynner å brenne til aske i Jesu navn. Jeg bestemmer i navnet som er over alle andre at du mister din makt over livet mitt i Jesu navn.

For det er skrevet, han som sønnen har frigjort, er faktisk fri. Jeg kunngjør ved frihet fra ånden av økonomisk fattigdom, hver makt som frustrerer innsatsen til mennesker med fiasko, enhver kraft som søler folks innsats for å gjøre rikdom, jeg ødelegge slike ånder i Jesu navn.

Skriftene sier, og de overvant ham med lammets blod, og ved ordene i deres vitnesbyrd vitner jeg om at jeg er fri for økonomisk dekadanse. Jeg kunngjør min frihet fra økonomiske problemer, og bestemmer at i Jesu navn blir jeg fri for økonomiske problemer i Jesu navn.

Hver makt som kanskje vil kaste meg i gjeld hver eneste makt som har lovet at jeg ikke vil være økonomisk fri, hver makt som har lovet at jeg aldri vil oppleve et økonomisk gjennombrudd, vedtekter jeg at du mister kreftene dine i Jesu navn. Alle dere generasjonskrefter og fyrstedømmer, alle demoniske og forfedres vesen som er blitt tildelt for å gjøre all min innsats ubrukelig, alle krefter som er blitt tildelt meg for å få meg til å fungere som en elefant og høste som en maur, jeg kommer mot deg i Jesu navn.

Jeg hever en standard mot alle dere marine krefter, alle dere forfedre og alle jordiske krefter som går ut på å ødelegge folks liv og skjebne ved gjeld og økonomisk ulykke, jeg satte dere i brann ved Den hellige ånd i Jesu navn.

Jeg ber for hver mann og kvinne som trenger et økonomisk gjennombrudd. Jeg ber om at hjelpen vil komme for dem i Jesu navn. De vil finne hjelp der de minst forventet. Økonomisk hjelp vil øke for dem på steder som de ikke forventer, og du vil krone deres innsats vil rikelig lykkes i Jesu navn.

6 KOMMENTARER

 1. Far, jeg takker deg så, jeg ber om at denne bønnen vil hjelpe meg også i mine forretningsmessige og økonomiske gjennombrudd i Jesu navn, vi ber Amen.

 2. Je suis au bord du suicide avec toutes les dettes que j'ai, en ce moment j'ai besoin que Dieu intervienne comme un père, car toutes ses dettes je les ai contractés pour subvenir aux besoins de ma famille, je ne sais même pas kommenter je suis arrivée là, ikke père est décédé et nous nous sommes retrouvés seuls sans soutient, étant que fille aînée de la famille, je me bats du mieux que je peux , mais là j'ai besoin que Dieu intervienne bou , je suis , je ne peux plus, et je crois que cette prière Dieu l'entendra . Je suis épuisée, fatiguée 😞😞Priez aussi pout moi,peut être Dieu vous entendra plus que moi.

  • Maryam ne te selvmord pas ma belle ... garde espoir du haut de sa demeure il delta les prières moi j'ai un trous de 68000$ , la prison est proche mais je m'accroche encore tout en espérant et croyant que Seul l'intervention du ciel peux m'aider je ne sais même pas comment je suis en arrivée là , le busness est tombé avec l'argent des gens, je suis orpheline 100% mais notre Père est aux cieux, prend courage Que Dieu écoute et exauce ta prière qu'il ouvre le ciel pour toi au nom de Jesus Christ

  • Myriam,
   J'ai bcp de peine à lire tonn melding.
   Je t'assure que Dieu va t'aider. Il faut que tu restes confiante. Je vais t'élèveras dans ma prière. Moi aussi je souffre de dettes financières, mais je suis suree du plan de Dieu..
   N'oublie pas de témoigner qnd tu seras soulagée et délivrée.
   Sois forte,le Seigneur Jésus t'aime.
   Amen 🙏

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.