Bønn mot gjeld og fattigdom

0
15907

Vi er blitt ledet av Guds ånd til å takle bønn mot gjeld og fattigdom. I et land som er preget av et høyt fattigdomsnivå, vil det være ganske vanskelig å slippe unna gjeld og fattigdom. Hvis du er en regelmessig tilhenger eller leser av vår, er det mulig at du leser en av bloggene våre på Bønn for Nigeria. I artikkelen fikk vi vite at Nigeria er et av de mest underutviklede landene i Afrika, og mange av hennes innbyggere lever under fattigdomsgrensen.

Etter å ha bevæpnet oss med denne informasjonen, kan vi se hvorfor bønn mot gjeld og fattigdom er svært viktig. Det som er verdt å merke seg er at selv om Nigeria er et underutviklet land, er det så mange nigerianere som lever bra. Det er ganske mange nigerianere hvis suksesser ikke hindres av at Nigeria er et uutviklet land. Derfor er det viktig å be mot fattigdom. Situasjonen i landet bestemmer ikke nivået på rikdom du kan oppnå når Guds nåde er over deg.

Du må forstå det fattigdom er en kankerorm. Det påvirker sinnet og hjernen samtidig, og når en mann er i fattigdom, har en slik person ikke karakter. Hvordan Obed-Edom var så fattig at selv kongen av Isreal anerkjenner ham som den fattigste mannen i riket. En mann hvis liv har blitt forstyrret av gjeld og fattigdom, vil ha en trassig oppførsel, og de er den typen mennesker som ville være ulydige mot regjeringen ved å gjøre noen ulovlige virksomheter bare for å overleve.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

I mellomtiden må vi vite at Gud vil at vi skal tjene ham i trøst. Det er aldri Guds plan for menneskeheten å tjene ham i smerte eller trelldom. Det var grunnen til at Gud la en plan for å frigjøre Isreals barn fra faraoens trelldom, slik at de kunne tjene ham godt. Det var også grunnen til at Gud sendte sin sønn Jesus Kristus for å dø for å frigjøre mennesket fra trell av synd. Gud vet at en mann ikke kan tjene ham godt når han er i noen form for trelldom. Og i dag ønsker Gud å frigjøre noen mennesker fra trell av gjeld og fattigdom.

Vi har samlet en liste over bønner mot gjeld og fattigdom for å hjelpe mennesker fra denne to kankerormen som har ødelagt mange liv og skjebner.

Bønnepoeng:

Herre Jesus, skriften sier at vi ikke kan være i synd og be om at nåde florerer. Av denne grunn ber jeg om tilgivelse for alle mine synder og misgjerninger. På alle måter jeg har syndet og mangler Guds herlighet, ber jeg om at du tilgir meg alt i Jesu navn. For det er skrevet at den som skjuler sin synd, ikke skal ha fremgang, men den som bekjenner dem, skal finne barmhjertighet. Herre mot deg alene har jeg syndet og gjort ondt i dine øyne. Jeg ber om at du vil vaske meg grundig fra mine synder og misgjerninger i Jesu navn. I kraft av blodet som ble utøst på korset på Golgata, ber jeg om at du vil utslette min synd i Jesu navn.

Herre Gud, gjeld er en fiendens pil for å skamme en økonomisk ettersom den kan dele en persons skjebne i partikler. Far i himmelen, jeg ber om at du vil ta ut alle demoniske gjeldspiler som er blitt skutt inn i livet mitt av fienden, jeg ber om at du vil ta ut ved ilden i Jesu navn. For skriften sier: Ingen våpen mot meg skal blomstre, jeg kommer imot hver pil med gjeld som er blitt utformet i løpet av mitt liv, jeg ødelegger det i Jesu navn.

Herre, ved din kraft bryter jeg i stykker hver forbannelse av fattigdom over livet mitt. Skriften fikk meg til å forstå at Kristus har frigjort oss fra enhver forbannelse av loven fordi forbannet er den som er hengt på treet. På grunn av Kristi død på korset bryter jeg enhver forbannelse av fattigdom over livet mitt og skjebnen. Hver forbannelse som ønsker å gjøre meg ubrukelig, enhver forbannelse som vil ødelegge skjebnen min, kommer jeg mot deg av lammets blod.

Jeg står høyt mot enhver sterkmann som kalles fattigdom i livet mitt, jeg kunngjør at min erfaring og skjebne nå tilhører Gud den allmektige, derfor motvirker jeg enhver demoniske sterkmann i livet mitt i Jesus navn. Jeg frigjør meg fra din festning i Jesu navn. Og de beseiret ham ved blodet fra lammet og ved deres vitnesbyrd. Jeg bestemmer at lammets blod gjør meg hel igjen. Jeg bestemmer at Jesu blod gjør meg fri i Jesu navn.

Herre Gud, hvert demoniske merke som er blitt lagt på mitt liv av fienden. Hvert generasjonsmerke som er blitt lagt på meg for anerkjennelse, ødelegger jeg slike merker i Jesu navn. Jeg sletter det ved lammets blod.
Jeg ødelegger hvert slaveriets åk i livet mitt, Skriften sier at ved salvingen skal hvert åk bli ødelagt, jeg ødelegger hvert slaveriets åk på mitt liv i Jesu navn.

Hver gjeldsånd som har blitt tildelt av fienden for å gjøre livet mitt ubrukelig, kunngjør jeg at du pensjonerer deg i dag i Jesu navn. Bibelen sier at jeg er for tegn og under, alle onde fiender i livet mitt for å ødelegge skjebnegjeld og fattigdom, ødelegger jeg planene deres i Jesu navn. Herre Jesus, jeg ber om at du vil komme og overta livet mitt og hele mitt vesen, at alle onde ting som ikke skal være i livet mitt vil bli ødelagt av ild, og jeg vil ha min dominans og leve opp til det fulle potensialet som Gud har skjebnet for mitt liv i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønnpoeng for livspartner
Neste artikkelKort bønn for helbredelse og gjenoppretting
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.