Bønnpoeng for livspartner

0
17207

I dag skal vi ta for oss bønnepoeng for en livspartner. En av de mest oppdragsgivende oppgavene en mann og kvinne ofte går gjennom på et tidspunkt i livet, er å velge livspartner. Djevelen venter vanligvis i den korridoren for å få folk til å falle. Det er viktig at før noen velger en livspartner, må et slikt individ involvere skaperen for veiledning og åpenbaring om den ektefellen.

Det vil interessere deg å vite at Skriften sier at han som finner en kone finner en god ting og oppnår nåde fra Gud. En mann må søke først før han kan finne en kvinne. Djevelen vet dette og forstår dette også, så de fleste ganger lurer han rundt til når vi skal velge en livspartner, så begynner djevelen å gi oss alternativer. Men når vi er grundige i Guds ord, og vi har noen strategiske bønnepunkter for en livspartner som denne, vil det rydde vår del og hjelpe oss med å ta den riktige beslutningen.

Problemet mange mennesker lider i løpet av utvelgelsen, er at følelsene og følelsene deres styrer dem at de ikke klarer å lytte til åndens taler. Guds ånd kommuniserer alltid med et menneske, men det trengs åndelig følsomhet for å avkode det ånden sier per gang. Å velge en livspartner er en av de mest kritiske beslutningene vi vil ta i livet, fordi det er en avgjørelse som enten vil føre til smerte eller glede for alltid. I hovedsak er det viktig å få det til. Skriften har gitt oss noen tips om hvordan vi skal velge, men vi trenger fortsatt bønner for å få den partneren til å overholde Guds standard.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hvis du er i utkanten av å ta den kritiske avgjørelsen i livet ditt, må du sørge for å studere noen av disse bønnepunktene for en livspartner for å hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen. Disse bønnepunktene vil gi oss en åndelig følsomhet for å forstå hva ånden sier om den partneren.


Bønnepoeng:

Herre Jesus, jeg har lest om flere mennesker i Bibelen som savnet sjansene deres for å bli din egen for alltid fordi de velger feil livspartner. Samson var et typisk eksempel, han giftet seg med den gale kvinnen, og skjebnen hans fikk det mest betydelige slag av det. Kong Salomo giftet seg med en kvinne fra en korrupt klan, og Guds sinne ble løslatt over ham. Barmhjertighetens herre, jeg ber om at du vil hjelpe meg med å velge en mann og kvinne etter din egen, en kvinne som du har designet for meg, en mann eller kvinne som vil fungere i samme tjeneste som du har kalt meg til, en livspartner det vil ikke være årsaken til min undergang, Herre jeg ber om at du vil sende dem min vei i Jesu navn.

Far Herre, jeg ber for den mannen eller den kvinnen som du har bestemt deg for meg, jeg ber om at du vil gi dem nåden til å løpe etter din vilje og hensikt med deres liv i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver form for distraksjon som kanskje vil hindre dem i å bli den du Gud vil at de skal bli. Jeg ødelegger slike forstyrrelser på deres måte i Jesu navn.

Far Herre, jeg ber om at du vil hjelpe oss begge til å løpe i henhold til ditt formål med dine liv i Jesu navn. Jeg ødelegger at vår forening ikke vil være arkitekten for at vi faller fra deg, Herre, i Jesu navn.

Lord Jesus, for alltid er en lang reise å tilbringe med en giftig partner. Jeg ber om at du vil hjelpe meg under utvelgelsesprosessen. Jeg ber for en partner etter ditt eget hjerte, en mann eller kvinne som vil hjelpe meg med å nå målene mine og nå alle potensialene mine i livet. Jeg ber om at du vil gi dem til meg i Jesu navn.

Jeg ber om at du i Jesu navn vil gi partneren min en åndelig framsyn for å kunne løpe i samsvar med din vilje for deres liv. Jeg ber om at du vil hjelpe dem å stå fast i deg før og etter at vi møtes. Og selv etter at vi har bosatt oss som mann og kone, nåden for ikke å bli lei av deres tro på Kristus Jesus, ber jeg om at du vil gi dem dem i Jesu navn.

Jeg ber om at som bibelen som sagt at forventningene til de rettferdige ikke skal kuttes, ber jeg om at hans eller hennes forventninger ikke blir avskåret i Jesu navn. Fra ikke ber jeg at de begynner å løpe i Guds allmektige nåde og tjeneste. Jeg kommer imot enhver kraft av frustrasjon på deres måte, enhver makt som kan ønske å frustrere deres innsats med å mislykkes, jeg ødelegger et slikt opplegg i Jesu navn.

For det er skrevet, forkynn en ting, og det skal være fastslått, sier Herren, hærskarenes Herre: Jeg bestemmer at min livspartner skal være stor i Jesu navn. Skriften, skapningens alvorlige forventninger venter på manifestasjonene av Guds sønner. Jeg bestemmer med kraften i Jesu navn at livspartneren min og jeg begynner å manifestere i den rette andelen at Gud vil at vi skal operere i Jesu navn.

Jeg ber om beskyttelse av den allmektige Gud når livet til min partner er. Jeg ber om at du vil beskytte ham / henne ved din makt i Jesu navn. For skriften sier at jeg vil gå foran deg og rette opp opphøyede steder, jeg ber om at noen gang fjellet foran mannen min / kona blir lavt i Jesu navn. Hver ujevn del er laget rett av kraften i Jesu navn. Og hver skjev måte blir smidig gjort av kraften i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBønn om fjerning av gjeld (syndens gjeld)
Neste artikkelBønn mot gjeld og fattigdom
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.