Bønn for gjeldsutlevering

1
2529

I dag skal vi be folk om gjeldsutlevering. Vi er blitt ledet av Guds ånd til å behandle bønn for gjeldsutfrielse fordi det er blendende at mange lever liv på gjeld. I mellomtiden er mange mennesker som faller under denne kategorien høye inntekter, som at inntekten deres er tilstrekkelig til å ta vare på deres behov, men til tross for alt er de fremdeles gjeld. Det ser mer ut som gjeldsånden har hatt dem, og de kan ikke gjøre noe uten å komme inn gjeld.

Det er så mange som trenger denne bønnen for gjeldsfrigjøring fordi fienden har tatt tak i økonomien deres, de har ikke kontroll over det lenger, de kan ikke engang forklare hvordan de bruker penger, alt de vet er at når de samler inn lønn, det tar ikke lang tid før de går i stykker, det er en fortærer i inntektene som river økonomien. Det er trist å vite at før de får kontroll over økonomien, vil de aldri være gjeldfrie.

Hvordan en bankfilialsjef vil gå opp til grunnskolelærer for å låne penger til månedsslutt. Dette forklarer at det er Herrens velsignelser som gjør rikdom. Vi har ikke økonomisk tilstrekkelig med hvor mye penger vi tjener; vi har den tilstrekkelig med den nåden vi får. Ikke før nåden begynner å snakke i livet til en mann, ville han fremdeles se dårlig ut selv om han tjener millioner.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Derfor vil vi i denne bønnen for gjeldsutvikling fokusere flere bønnepunkter for å frigjøre folk fra makten som har overtatt økonomien deres, og også vil vi be mer om økonomisk stabilitet for mennesker. Hvis du føler at du trenger denne bønnen, eller du har noen du tror trenger å si denne bønnen, ikke vær egoistisk for ikke å dele med en slik person.

Bønnepoeng:

Far, i Jesu navn, bryter jeg fri fra all makt som har overtatt økonomien min, hver eneste sluker som sluker gevinsten av økonomien min, som alltid gjør at jeg ble ødelagt i løpet av få dager. Jeg ødelegger deg i Jesu navn.
Jeg kommer imot enhver makt som nekter meg for min økonomiske stabilitet, hver makt som sitter på den frie strømmen av inntektene mine i åndens rike; Jeg ødelegger slike krefter i Jesu navn. Hver makt som bestemte meg for å gjøre meg til et latterliggjøring gjennom gjeld, frigjør jeg meg fra deg i Jesu navn.

Herre Jesus, når du har betalt kapitalprisen på Golgataens kors for innløsning og frelse av mennesket, for å befri mennesket fra alle demoniske sjakler og trelldom, frigjør jeg meg fra hver trelldom eller kjeder av gjeld i Jesu navn. Fra nå erklærer jeg min dominans over økonomien. Jeg erklærer min kontroll over inntektene mine i Jesu navn.

Hver generasjon eller forfedres forbannelse som holdt folket foran meg i gjeldens trelldom, kommer jeg mot deg over mitt liv i Jesu navn. All makt og fyrstedømme som gjorde at folk rundt meg er gjeldsomme til tross for hvor store de tjener, jeg kommer mot deg over livet mitt i Jesu navn.

Bibelen gjorde det kjent at vi har fått et navn som er over alle andre navn som ved omtale av navnet Jesus, hvert kne må bøye seg og hver tunge må tilstå at han er Gud. Hør Herrens ord, du er gjeldsånd, jeg ødelegger din makt over meg i Jesu navn.

Jeg bestemmer at finansiell stabilitet blir min del i Jesu navn. Jeg kunngjør min økonomiske næring i Jesu navn. Jeg bestemmer at i det mektige navnet til Jesus, vil jeg ikke gå i stykker igjen i Jesu navn.

Jeg ber, o Gud, om at du vil lære meg hvordan jeg skal bruke pengene mine, jeg vil at du skal lære meg hvordan jeg skal kontrollere og styre økonomien min, så jeg ikke går igjen. Jeg vil at du skal lære meg hvordan jeg skal bruke penger på en klok måte, jeg nekter å være flamboyant spender, jeg kommer imot enhver ånd av bortkastede forbruk som har dominert meg, jeg ødelegger deg ved Den hellige ånds ild.

Far Lord, lettelsen som gjeld gir til en mann er bare en stund, men man blir fornøyd når man er den rettmessige eieren av noe. Jeg ber om okkupasjonens nåde, nåden for å ha ting på riktig måte, nåden for å aldri være lite kontant, Herre Jesus, jeg ber om at du vil lære meg hvordan jeg kan tjene penger, jeg ber om at du vil mette mitt hjerte for hvordan jeg skal ta avgjørelser om penger, Herre Jesus, jeg ber om at du tar ansvar for økonomien min i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg vil ikke gå i gjeld igjen, jeg ber om at du vil sørge for at jeg kan gjøre opp de som jeg skylder, og du vil få denne bestemmelsen til å være konstant konsekvent at jeg alltid vil ha mer enn nok midler til å gjøre ting alene uten å gå i gjeld, Herre, jeg ber om at du vil gi meg denne nåde i Jesu navn.

Far i himmelen, jeg bruker denne bønnen som kontaktpunkt for alle der ute som har blitt forstyrret av gjeldsånden på grunn av enorm fattigdom. Jeg bryter for økonomisk gjennombrudd for dem. Hver mann og kvinne som har blitt besatt av demonen av gjeld rett og slett fordi de ikke kunne få jobb, hver mann og kvinne som har blitt kastet i tunge gjeld bare fordi de ikke kunne finne hjelp, far i himmelen, jeg ber om at du vil gi hjelp til dem der de minst forventet i Jesu navn. De som har behov for jobber, bør bli ansatt i Jesus navn.

Jeg ber om økonomisk uavhengighet for hver mann og kvinne som trenger den friheten. Jeg bestemmer at nøkkelen til økonomisk velstand er løslatelse for dem i Jesu navn.

 


annonser

1 KOMMENTAR

  1. Be for min villfarne datter og sønn. Min dårlige helse. Mine økonomiske problemer. Stort behov for et eget hus. Mitt behov å bli utfridd fra åndelig død og kunnskap om hvordan jeg kan ha total tro på Gud. og hvordan man effektivt kan bekjempe åndelig krigføring.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her