Forbønn for bede for kirken

0
251
www

I dag skal vi behandle forbønn for kirkens eldste. Jesus fortalte disiplene sine å bruke apostelen Peter som et referansepunkt at jeg på hans klippe skal bygge min kirke, og helvetes port skal ikke seire over den. De eldste i kirken er skulderen som byrden for kirken hviler på, og Kristus lovet aldri at helvetes port ikke ville reise seg mot kirken, han lovet bare at den ikke ville seire over kirken. Derfor, hvis de eldste i kirken er grunnfjellet i kirken, blir det relevant å be for dem hvis vi ærlig talt ikke vil at helvetes port skal seire over kirken.
Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig
Hvorfor er det viktig at vi ber en forbønn for kirkens eldste? For det første er det fordi Gud befalte at vi skulle bede for lederne våre, og du vil være enig med meg i at kirke eldste er lederne som fører tilsyn med kirkens saker. Vi må også heve et alter av forbønn for menighets eldste fordi vi er en del av kirken. Hvis kirken skulle feile, betyr det at vi har feilet fordi vi skylder kirken en aktsomhetsplikt.

I den anledning er det derfor obligatorisk at vi hever et alter av forbønn for bønn for kirke eldste for å holde kirken vokse fysisk og åndelig. I våre nærmeste, la oss forsøke å si følgende bønner for å hjelpe våre kirkeledere å overvinne enhver fristelse fra fienden.
Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNNepunkter

Herre Jesus, du er leder for himmelens kirke, vi ærer deg begeistret, vi ber deg om å veilede og pleie lederne for den jordiske kirken, du vil lære dem dine veier, og du vil hjelpe dem å alltid søke etter deg i deres øyeblikk av behov.

Herre Gud, du er opphavsmannen til kirken, den ene sanne ånden til den levende Gud som leder kirken, vi ber om at du vil plassere føttene til alle eldste i kirken på rett vei. Selv når verdens trengsler og utfordringer møter ansikt til ansikt, gi dem nåden til å søke ditt råd fremdeles. Vi kommer imot enhver ånd av uenighet som fienden kanskje vil kaste seg inn i; vi ber om at du vil ødelegge den med kraften i Jesu navn.

Far Herre, jeg ber om at du vil gi dem en åndelig framsyn for dem å alltid gi dem nåden som aldri faller fra rettferdighetens vei i Jesu navn.

Himmelske Herre, jeg ber om at du vil gi kirkens eldste ånden av ydmykhet og toleranse, nåden for dem å ikke tenke høyt på seg selv enn en annen, jeg ber om at du vil gi dem i Jesu navn.

Herre Gud, jeg ber for din hellige ånd og kraft for alle i kirken, kraften for dem til å overvinne alle livstruende fiender som måtte ønske å reise mot dem, jeg ber om at du vil styrke dem i Jesu navn.

Jeg ber om at du vil gi dem din hellige ånd. Skriften sier at hvis kraften som reiste Jesus Kristus fra Nasaret fra de døde bor i deg, vil det gjøre ditt dødelige legeme raskere, kraften til den hellige som vil gjøre dem bask sterke i troen. som ungdommen, ber jeg om at himmelen skal gi dem fri for dem i Jesu navn.

Herre Gud, det er forståelig at de ikke vil være her for alltid, de vil bli kalt hjem en dag, herre, jeg ber om at nåden for at de skal bli ferdige, herre løslater den for dem i Jesu navn.

Herre, la dem ikke bli et vanære til vanære i Jesu navn. Det er ærefullt for en mann å ikke ha møtt Gud før, enn at han brenner for Kristus før, men mister den senere, nåden for at de skal løpe helt til slutt, jeg ber om at du vil gi dem i navnet til Jesus.

Herre Jesus, akkurat som at noen pleide dem til å bli Guds folk, ber jeg om at du på samme måte vil gi dem nåde til å trene unge menn og kvinner til å bli Guds generaler i Jesu navn.

Herre Jesus, jeg bestemmer at riket i løpet av deres tid vil bli avfolket i Jesu navn. Herre gir dem et riktig tenkende sinn for løsning som fører til ethvert problem, Herre gir dem det i Jesu navn.

Herre, jeg ber om at kirken ikke vil svikte i sin plikt i Jesu navn. Jeg ber om at du vil gi kirkens eldste den åndelige følsomheten for å gjøre at kirken fortsetter å være relevant i Jesu navn.

Jeg bestemmer over alle eldste i kirken, den åndelige utholdenheten står fast og gjør det som er rett, kraften som vil opprettholde dem og hjelpe dem til ikke å bøye seg for press, jeg ber om at du vil gi dem til dem i Jesu navn .

Herre Jesus, vi forstår at et hus som er delt mot seg selv ikke vil stå, herre, du er fredens fyrste, jeg ber om at du vil la fred herske blant alle de eldste i kirken i Jesu navn. Nåden for dem å tåle seg selv, herre gi dem dem i Jesu navn.

Herre Gud, jeg forstår at synet er den høyeste grad av styrke og stabilitet når synet er klart for alle, det ikke vil være slapphet blant de eldste, herre jeg ber om at du vil gjøre synet klart for alle eldste i kirken i Jesu navn.

Nåden for dem å løpe etter synet, jeg ber om at du vil gi dem dem i Jesu navn.

annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her