Daglig effektiv bønn for suksess på jobben

0
199

I dag skal vi ønske oss hver dag Effektiv bønn for suksess på jobben. Bønn skal være en ting som blir gjort daglig; uavhengig av hvor mye du ba i går; det må ikke påvirke bønnene dine i dag, fordi hver nye dag har sine velsignelser og onde. Vi har hørt forskjellige historier om hvordan noen vil stenge fra jobb i løpet av en dag og komme tilbake til jobb en annen dag bare for at han skal bli sparket.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Det viktigste er at når en ansatt er mindre produktiv, vil ikke en arbeidsgiver gjøre en feil å løslate en slik ansatt. Så det er viktig å ha en effektiv effektiv daglig bønn om suksess på jobben for å øke produktiviteten til hver ansatt og også forhindre at noen av de katastrofale arbeidsrisikene skjer.

Det er ingen mann, uansett hvor liten eller han er, som ikke vil ha suksess på jobben. Enten du er en selvstendig næringsdrivende eller jobber noen, ønsker alle alltid å lykkes med det de gjør. Og ofte tar folk feil for å lykkes; vi har en tendens til å vurdere suksess etter den store innsatsen vi hadde investert i arbeidet. Selv om det ikke er av ham som vil eller løper, men av Gud som viser barmhjertighet, så vi må forstå at suksess ikke er garantert selv når vi investerer all innsatsen i denne verden i den.

Derfor, selv når du er sertifisert som profesjonell i det du gjør, trenger du fortsatt Guds velsignelser for å lykkes i arbeidet. Moreso, det er noen suksesser som vi ønsker så mye i vårt arbeid at vi ikke kan få dem med mindre Gud gir oss.

Tegnehenvisning fra Bibelen der det står at ingen mottar noe med mindre det er gitt fra Gud. Lite rart, bibelen formanet om at vi ber, og den skal bli gitt oss, banke, og den skal være åpen, søke og vi skal finne. Etter å ha visst dette, har vi samlet en liste over effektiv daglig bønn om suksess på jobben. Disse bønnene skal ikke tas spøkefullt, og du må gjøre det til en plikt å si disse bønnene hver dag for å få en mirakuløs vending på jobb.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bønnepoeng

Himmelkongen, jeg setter pris på deg for at du ga meg nåden til å være vitne til en annen vakker dag. Jeg takker deg for denne uvurderlige livsgaven du har gitt meg til å gjøre det bedre i dag, la navnet ditt bli opphøyet i Jesus navn.
Mens bibelen som formante oss om at vi skulle behandle all utilgivelse før jeg ber, tilgir jeg hver mann og kvinne som krysset meg i går, løslater jeg dem fra snaren av mitt sinne, og jeg ber om at Gud vil tilgi meg min synd i navnet til Jesus.

Jeg binder enhver demonisk kraft som alltid frarøver svetten på jobb; Jeg ødelegger enhver makt som frustrerer folks harde arbeid med å mislykkes, jeg bestemmer at en slik demon blir ødelagt i min del i Jesu navn.

Jeg bestemmer av himmelens autoritet at enhver makt som får mennesker til å forestille seg ufattelig tabber på arbeidsstedet, skal slutte å fungere i livet mitt i Jesu navn.

Jeg forplikter til den Allmektiges hender alt jeg vil gjøre i dag, og jeg ber om at dine hender skal være på dem i Jesu navn.
Jeg salver hvert av arbeidsredskapene mine med ditt dyrebare blod. Jeg ber om at hendene dine skal være på hvert utstyr som jeg bruker i dag i Jesu navn.

For Bibelen sier at det ikke er av den som vil eller løper, men av Gud som viser barmhjertighet. Jeg bestemmer at du i dag skal være barmhjertig med meg. Jeg ber om nåden av åndelig akselerasjon som vil få meg til å lykkes utenfor fantasien til alle som er på jobb; Herren gir meg det i Jesu navn.

Herre Gud, jeg ber om at du i dag vil hjelpe meg med å fullføre alle oppgavene mine. Jeg ber om styrke for ikke å bli trette på arbeidsstedet. Jeg bestemmer at du gir det til meg i Jesu navn.

Du sa i ditt ord at vi skulle komme alle de som er tunge, og du vil gi oss hvile. Jeg ber om hvile i dag, og jeg ber om at du med din nåde vil hjelpe meg med å bære arbeidsmengden min i dag i Jesu navn.

Herre Gud, det er en glede å være et eksempel på en stor arbeider. Jeg bestemmer at du vil fly meg styrke til å alltid fullføre oppgaven min utmerket i Jesu navn.

Bibelen sier at den sistnevnte ære skal overgå den førstnevnte, Herre, mer enn utnyttelsen jeg gjorde i går, i dobbeltfold, bestemmer jeg at du vil hjelpe meg å oppnå mer i dag i Jesu navn.

Hver kraft som har lovet å frustrere meg på jobb i dag, bestemmer jeg at du tar fyr i Jesu navn.

Jeg kommer imot all negativitetskraft på jobb i dag. Jeg bestemmer at de slutter å operere i Jesu navn.

Herre, jeg skal aldri svikte fordi Jesus aldri opplevde fiasko. Jeg bestemmer suksess for arbeidet mitt i Jesu navn.

Skriften sier at de som venter på Herren sin styrke skal fornyes. Jeg ber om en fornyet styrke mer enn i går, jeg ber om at du sender den over meg i Jesu navn.
Jesus, jeg vil at du skal lære og ernære meg, fly meg mer ånd for dyktighet mer enn det som ble gitt til Daniel og de tre hebreerne. Jeg bestemmer at du vil gi den til meg i Jesu navn.

Skriften sier at visdom er lønnsom å dirigere, Herre Jesus, jeg ber om at du vil gi meg visdom til å slippe unna arbeidsstress, jeg bestemmer at du gir den til meg i Jesu navn.

Skriften fikk meg til å forstå at enhver god ide kommer fra Gud. Jeg bestemmer at du vil gi meg visdom og ide om å føre selskapet mitt fremover, ideen om at jeg trenger å fly selskapet mitt til neste nivå. Jeg bestemmer at du gir det til meg i Jesu navn.

Jeg bestemmer i Jesu navn at mitt arbeid er sikret i Kristi blod. Ingen kraft, ordning eller fyrstedømmer vil fange bort arbeidet mitt i Jesu navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

annonser
Forrige artikkelBibelvers om forståelse
Neste artikkelBibelvers for barn
Jeg heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse de siste dagene. Jeg tror at Gud har gitt enhver troende en merkelig nådeordning til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For mer informasjon eller rådgivning, kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller Chat meg opp på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å delta i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her