Bibelvers om utdanning

0
21426

I dag skal vi utforske noen bibelvers om utdanning. Denne artikkelen vil gi deg en ønsket kunnskap om hvorfor det er viktig å bli utdannet. En del av utdannelsen er å lære barna på riktig måte de skal gå, slik at når de blir gamle, ikke vil de vike fra det.

Bibelvers om utdanning er strategisk posisjonert for bruk av alle foreldre, slik at de kan ha ideen om hva de skal lære og ting å utsette barna sine for. I mellomtiden kan vi benekte det faktum at mange mennesker har misforstått åndelighet for analfabetisme; de mener det ikke er nødvendig å skaffe seg utdanning fordi vestlig utdanning er i stand til å ødelegge et godt sinn.

Mens de ikke aner at Bibelen stor rynk av analfabetisme; det er grunnen til at skriften sier i boken 2. Timoteus 2 mot 15 - 16 Studer for å vise deg godkjent for Gud, en arbeider som ikke trenger å skamme seg, og som rett deler ordet om sannheten. Men unngå vanhellige og forfengelige babling, for de vil vokse til mer ugudelighet. Dette viser at Gud vil at vi skal være kunnskapsrike. Han vil at vi skal vite litt om noe og noe om alt. Heldigvis er det utdannelse som vil hjelpe oss å gjøre.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Apostelen Paulus, som blir sett på som en av de største apostlene som forplantet Kristi tjeneste på jorden, oppnådde den høyeste utdanningsekspertisen allerede før han ble konvertitt. Det er alltid et sted å lære og studere. Jesus Kristus fullførte sitt oppdrag på jorden på tre år, men han brukte mer enn 18 år av sitt liv på å lære å samle kunnskap om rikearbeidet i templet blant de eldste.

Hvis du vil lykkes i livet, er det en prosess å følge; det er et sted å bli utdannet. Vi har samlet en liste over bibelvers om utdanning for å hjelpe deg med å forstå hvor viktig det er å få kunnskap.

Bibelvers

Kolosserbrevet 1:28 som vi forkynner, advarer hver mann og lærer hver mann i all visdom; at vi kan presentere ethvert menneske perfekt i Kristus Jesus:

Jesaja 29:12 Og boken ble overlevert til den som ikke er lært, og sa: Les dette! Jeg sier: Jeg er ikke lærd!

1 Corinthians 3:19 For denne verdens visdom er tåpelighet med Gud. For det er skrevet: Han tar de kloke i sin egen finesse.

Ordspråkene 9:10 Herrens frykt er begynnelsen på visdom, og kunnskapen om det hellige er forståelse.

Salmenes 32: 8 Jeg vil lære deg og lære deg den veien du skal gå; jeg vil lede deg med mitt øye.

Ecclesiastes 7:12 For visdom er et forsvar, og penger er et forsvar; men kunnskapens ypperste er at visdom gir liv til dem som har det.

Jesaja 54:13 Og alle dine barn skal læres av Herren; og stor skal være dine barns fred.

Ordspråkene 1: 5 En klok mann vil høre og øke læring; og en forståelsesfull mann skal oppnå kloke råd.

2 Timothy 3: 14-17 Men fortsett med det du har lært og har blitt forsikret om, ved å vite hvem du har lært dem; Og at du fra et barn har kjent de hellige skrifter som er i stand til å gjøre deg klok til frelse gjennom troen på Kristus Jesus. Alt skriftsted er gitt ved inspirasjon av Gud, og er lønnsomt for læren, til irettesettelse, til korreksjon, for instruksjon i rettferdighet: At Guds mann kan være perfekt, grundig møblert til alle gode gjerninger.

Ordspråkene 16:16 Hvor mye bedre er det å få visdom enn gull! og for å få forståelse heller for å bli valgt enn sølv!

Apostlenes gjerninger 7:22 Og Moses ble lært i egypternes visdom og var mektig i ord og gjerninger.

Daniel 1: 17-19 Når det gjelder disse fire barna, ga Gud dem kunnskap og ferdigheter i all læring og visdom, og Daniel hadde forståelse i alle visjoner og drømmer. På slutten av dagene som kongen hadde sagt at han skulle hente dem inn, førte eunukens fyrste dem inn foran Nebukadnesar. Og kongen kommuniserte med dem; og blant dem alle ble ingen funnet som Daniel, Hanania, Mishael og Azaria. Derfor stod de foran kongen.

John 7:15 Og jødene undret seg og sa: Hvordan kjenner denne mannen til å ha skrevet noen bok før han har lært det?

Apostlenes gjerninger 26:24 Og da han sa til seg selv, sa Festus med høy røst: Paulus, du er ved deg selv! mye læring gjør deg gal.

Ordspråkene 9: 9 Gi en klok mann instruksjon, og han vil bli klokere; lær en rettferdig mann, og han vil øke i læring.

Galatians 1:12 For jeg har ikke mottatt det av mennesker, og jeg ble ikke lært det, men ved åpenbaring av Jesus Kristus.

Ordspråkene 18: 2 En tosk har ingen glede av å forstå, men at hans hjerte kan oppdage seg selv.

Romerne 12: 2 Og vær ikke i samsvar med denne verden, men bli forvandlet ved å forny ditt sinn, så dere kan bevise hva som er Guds gode og akseptable og fullkomne vilje.

Kolosserne 2: 8 Vær oppmerksom på at ingen skal ødelegge deg gjennom filosofi og forgjeves svik, etter tradisjonen for mennesker, etter verdens rudiment og ikke etter Kristus.

Philippians 4: 9 Det som dere både har lært og mottatt og hørt og sett i meg, gjør: og fredens Gud skal være med dere.

Psalms 25: 5 Led meg i din sannhet og lær meg, for du er min frelses Gud; på deg venter jeg hele dagen.

Ordspråkene 4:11 Jeg har lært dig på visdomens vei; Jeg har ført deg på rette veier.

Matteus 11:29 Ta mitt åk på eder, og lær om meg; for jeg er ydmyk og ydmyk av hjerte; og I skal finne hvile for deres sjeler.

Matthew 28: 19-20 Gå derfor og lær alle nasjoner og døpe dem i Faderens og Sønnens og Den hellige ånds navn. Lær dem å holde alt i det jeg har befalt eder. , Jeg er alltid med deg, til verdens ende. Amen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBibelvers om seier
Neste artikkelForbønn for bede for kirken
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.