Bibelvers om stress

0
139

Stress er en dårlig mental tilstand som får et individ til å være svakt, engstelig og føle seg dårlig. Noen ganger når vi er stresset mens vi prøver å holde oss flytende, glemmer vi noen ganger at Gud er oppe på himmelen og ser på. Vi vil alltid trenge et middel til forsikring, og det er grunnen til at bibelvers om stress er svært viktig for oss å vite. Når vi kjenner noen av disse bibelversene, vil det alltid gi oss en slags bevissthet om at Gud fremdeles er med oss ​​til tross for hvor vanskelig oppgaven rundt oss er. Disse bibelversene om stress vil også hjelpe oss å erobre følelsen av å gi opp, spesielt når vi allerede er stresset.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Ofte innrømmer mange mennesker til å beseire og bli en fiasko i livet fordi de ikke vet hvor nær de er suksess da de ga seg på grunn av stresset av å mislykkes. Når du benytter deg av nødvendig informasjon fra Skriften, spesielt bibelvers om stress som denne, vil du gi deg et innblikk i at vi forventes å møte den på et tidspunkt, men vi må være i god tro fordi vi til slutt vil erobre.

Etter hvert overvinner Jacob stresset med å prøve å bli vellykket den kvelden han kjempet med en engel. Det kan huskes at til tross for at han stjal farens velsignelser fra Esau, synes Jakob det likevel er veldig vanskelig å oppnå det Esau har oppnådd, og alle hans anstrengelser for å bli vellykket ble stresset av enorm fiasko. Men han ga seg aldri før han hadde et møte med den himmelske personligheten.

Også i våre liv kan vi bli stresset mens vi prøver å sikre deg en jobb, stresset av å gå på jobb hver dag, til og med tjene Gud midt i trengsler og utfordringer. Disse bibelversene om stress vil hjelpe oss med å opprettholde vårt standpunkt og holde oss gående.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bibelvers

Filipperne 4: 6-7 Vær forsiktig for ingenting; men i alle ting ved bønn og bønn med høsttakkefest, la dine forespørsler bli kjent for Gud. Og Guds fred, som overgår all forståelse, skal holde hjertene og sinnene gjennom Kristus Jesus.

Psalms 9: 8-10 Og han skal dømme verden i rettferdighet, han skal tjene dom for folket i oppriktighet. Herren vil også være et tilfluktssted for de undertrykte, en tilflukt i vanskeligheter. Og de som kjenner ditt navn, vil stole på deg; for du, Herre, har ikke forlatt dem som søker deg.

John 14:27 Fred lar jeg være med deg, min fred gir jeg eder; ikke som verden gir, gir jeg eder. La ikke ditt hjerte bli urolig, og la det ikke være redd.

Matthew 11: 28-30 Kom til meg, alle dere som arbeider og er tunge, og jeg vil gi eder hvile. Ta mitt åk over deg og lær om meg; for jeg er ydmyk og ydmyk av hjerte, og dere skal finne hvile for deres sjeler. For mitt åk er lett, og byrden min er lett.

John 16:33 Dette har jeg talt til eder for at I skal få fred i mig. I verden skal dere ha trengsel; men vær til glede; Jeg har overvunnet verden.

Romerne 8:31 Hva skal vi si til disse tingene? Hvis Gud er for oss, hvem kan da være imot oss?

Filipperne 4:13 Jeg kan gjøre alt gjennom Kristus som styrker meg.

Jesaja 40:31 Men de som venter på Herren, skal fornye sin styrke; de skal montere seg med vinger som ørn; de skal løpe og ikke være trette; og de skal gå og ikke besvime.

Salme 37: 5 Gi din vei til Herren; stoler også på ham; og han skal gjøre det.

1 Johannes 4:18 Det er ingen frykt i kjærlighet; men fullkommen kjærlighet utdriver frykt, fordi frykt plager. Den som frykter, blir ikke fullkommen forelsket.

Luke 6:48 Han er som en mann som bygde et hus og gravde dypt og la grunnlaget på en stein; og da flommen oppsto, slo strømmen kraftig på det huset og kunne ikke riste det, for det var grunnlagt på en stein.

Salme 55:22 Kast din byrde på Herren, så vil han støtte deg; han skal aldri la de rettferdige bli rørt.

Psalms 34: 17-19 De rettferdige roper, og Herren hører og redder dem fra alle deres problemer. Herren er nær dem som har et knust hjerte; og frelser som å være av en motstridende ånd. Mange er de rettferdiges lidelser, men Herren redder ham ut av dem alle.

Salme 16: 8 Jeg har alltid satt Herren foran meg; fordi han er ved min høyre hånd, skal jeg ikke bli rørt.

Luke 10: 41-42 Jesus svarte og sa til henne: Marta, Marta, du er nøye og urolig for mange ting. Men en ting er nødvendig; og Maria har valgt den gode delen som ikke skal tas fra henne.

Salme 119: 71 Det er bra for meg at jeg er blitt plaget; for å lære dine vedtekter.

Salme 119: 143 Trøbbel og kval har grepet meg, men dine bud er mine herligheter.

Salme 118: 5-6 Jeg ba Herren i nød; Herren svarte meg og satte meg på et stort sted. Herren er på min side; Jeg vil ikke frykte. Hva kan mennesket gjøre mot meg?

Salme 56: 3-4 Når jeg er redd, vil jeg stole på deg. I Gud vil jeg prise hans ord, på Gud har jeg satt min lit; Jeg vil ikke frykte hva kjøtt kan gjøre med meg.

Psalms 103: 1-5 Velsign Herren, min sjel, og alt som er i meg, velsigne hans hellige navn. Velsigne Herren, min sjel, og glem ikke alle fordelene hans; som tilgir alle dine misgjerninger; som helbreder alle dine sykdommer; Som forløser livet ditt fra ødeleggelse; som krønner deg med kjærlighet og øm barmhjertighet; Som tilfredsstiller munnen din med gode ting; slik at din ungdom blir fornyet som ørnens.

1 Corinthians 14:33 For Gud er ikke forfatterens forvirring, men av fred, som i alle de helliges kirker.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her