Bønn om visdom med bibelvers

0
14038

Visdom er lønnsom å dirigere, hvis du synes du gjør for mye for å få visdom, kan det hende du trenger å vite konsekvensene av å være tåpelig. Dette er grunnen til at bønn om visdom med bibelvers er like viktig som alle andre bønner du har sagt til Gud tidligere.

Wisdom er evnen til å vite hva du skal si til rett tid og å vite den nøyaktige måten å si det på. Det er en populær parlance at det samme ordet som brakte en slutt på en kamp, ​​kan være det samme ordet som startet en krig, det avhenger av hvordan det er brukt. En person som er klok, kan føre tilsyn med en hel organisasjons saker uten å ha forkunnskaper om hvordan man gjør det. Visdom er ikke noe vanlig, det er ikke noe noen kan lære å gjøre, det må gis av Gud. Ikke rart at Skriften sa: Visdom er av Gud.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Det landlige eksemplet på en mann med visdom er kong Salomo. Mange lærde har til og med hevdet at kong Salomo var klok av å ha bedt om visdom fra Gud. I vår hverdag kan vi ikke benekte det faktum at visdom er svært viktig. Derfor har vi samlet en liste over bønn om visdom med bibelvers. Noen av skriftversene i det som vil bli inkludert i denne artikkelen, vil benytte oss av den nødvendige informasjonen om visdom, hvordan vi kan komme til og hvordan vi skal håndtere den.
Kong Salomo var veldig klok når han styrte Isreals rike, men han var ikke klok nok til å adlyde enkle instruksjoner fra Gud, han gikk foran og gifte seg i en nasjon som Gud har forbudt dem å gifte seg fra og slutten av hans regjeringstid er en gårdshistorie .

Som studenter, embetsmann, bedriftseiere og mange flere, trenger vi alle visdom. I så mye du har med mennesker å gjøre, trenger du visdom. Finn i denne artikkelen noen bønner om visdom med bibelvers.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bønnepoeng

Herre Gud, jeg forstår at mitt liv og sameksistens med medmenneske kan være et speilbilde uten visdom, jeg vet at jeg kanskje ikke kan glede deg nok når jeg ikke engang har den rette visdom til å gjøre ting, himmelrik, jeg ber om at du vil gi meg din visdom i Jesu navn. Skriften sier at hvis noen mangler visdom, la dem spørre fra Gud som gir liberalt uten flekker. Dette forklarer at visdom er en gave fra deg, og du gir den til alle som ber om det. Herre gir meg visdom i Jesu navn.
James 1: 5 Hvis noen av dere mangler visdom, la ham spørre Gud, som gir sjenerøst til alle uten å bebreide, og det vil bli gitt ham

Far i himmelen, som arbeider i ditt vinhus, trenger jeg visdom for å forholde meg til mennesker. Jeg vet at jeg vil bli frustrert av mennesker, men jeg søker din omfavnelse at du vil fly meg din visdom for at jeg skal gjøre ting på riktig måte. Visdom for meg å tolerere mennesker, visdommen forstår mennesker med sine forskjeller, Herre gir meg det i Jesu navn.
James 3:17 Men visdommen ovenfra er først ren, deretter fredelig, mild, åpen for fornuft, full av nåde og god frukt, upartisk og oppriktig

Herre Gud, som det første barnet i familien min, søker jeg etter din visdom til å lede søsknene mine på rett måte. Visdommen som jeg trenger for å lede dem og chatte dem når det er nødvendig, visdommen som jeg trenger å foreslå løsning på mange av deres problemer, Herre gi meg det i Jesu navn.
Ordspråkene 3: 13-18 Salig er den som finner visdom, og den som får forståelse, for gevinsten fra henne er bedre enn gevinsten fra sølv, og hennes fortjeneste bedre enn gull. Hun er mer dyrebar enn juveler, og ingenting du ønsker kan sammenligne med henne. Langt liv er i hennes høyre hånd; i hennes venstre hånd er rikdom og ære. Hennes veier er måter som er behagelige, og alle hennes veier er fred.

Lord Jesus, som leder av familien, ber jeg for din visdom tomleadnmy familie på riktig måte. Jeg vet at du ikke har gjort en feil ved å gjøre meg til leder av denne familien, fordi du vil forsørge alle mine behov i henhold til din rikdom i ære. Herre Gud, visdom er lønnsom å lede, og det er grunnen til at jeg har prioritert den blant annet jeg trenger. Herre gir meg din visdom i Jesu navn.
Ordspråkene 1: 7 ESV Herrens frykt er begynnelsen på kunnskap; dårer forakter visdom og instruksjon.

Far i himmelen, kirkens leder, søk etter din visdom til å gjøre ting på riktig måte. Jeg vet at jeg har blitt en måne blant stjerner nå, og jeg vet at forskjellige mennesker vil begynne å søke mitt råd, Herre gi meg visdom til å ivareta enhver situasjon på riktig måte. Akkurat som noen vil komme for å søke mitt råd, slik som andre vil komme for å gi meg råd, Herre, er nåden for meg å høre på råd på den rette måten Herren gir meg i Jesu navn.
Ordspråkene 12:15 En narres vei er rett i sine egne øyne, men en klok mann lytter til råd.

Herre Jesus, alle gode ideer kommer fra deg, ideen om at jeg trenger å bli stor i livet, visdommen som jeg trenger for å utmerke meg langt over mine samtidige, Herre gi meg den i Jesu navn.
Ordspråkene 2: 6 For Herren gir visdom; fra hans munn kommer kunnskap og forståelse;

Visdommen for meg om ikke å avslutte livets løp som en tåpelig mann som samler all rikdommen i verden og mistet sin sjel, Herre, visdommen til å alltid huske at det er et hus høyt over der vi vil tilbringe evigheten og visdommen å alltid jage etter hus for å arve det, gi meg lov i Jesu navn.
Ordspråkene 17: 27-28 Den som behersker sine ord, har kunnskap, og den som har en kjølig ånd, er en forståelsesmann. Selv en tosk som tier regnes som klok; når han lukker leppene, anses han for intelligent.

Abonner gjerne på vår YouTube -kanal

For å se daglige kraftige bønnevideoer

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBibelvers om mødre
Neste artikkelBibelvers om stress
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.