Forberedende bønn poeng med bibelvers

2
21256

I dag vil vi ta for oss forbønnspunkter med bibelvers. Forbønn, i motsetning til andre bønner, blir gjort til Gud på vegne av en annen person. I de fleste tilfeller kan det være at den andre personen er svak i bønner, eller at du bare føler at du skylder den andre personen en aktsomhetsplikt i tilbedelse, akkurat som kirken gjorde for apostelen Peter da han ble kastet i fengselet.

I gamle dager fungerer presten som en forbønn mellom folket og Gud. De står i gapet for folket for Gud, og de forhandler på folkets vegne for Gud. Forbønnets kraft kan ikke overvurderes, da den kan forandre Guds hjerte angående et bestemt spørsmål eller et folk.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Når vi tegner en henvisning fra Skriften, kan vi alle vitne om at Guds første plan var å ødelegge hele byen Sodom og Gomorra uten å skåne en eneste sjel. For Gud var alle som bodde i byen forferdelig, og Gud bestemte seg for å ødelegge byen ved å sende noen erkeengler inn i byen for å ødelegge den.
Imidlertid klarte Abraham å kjøpe tid til sin bror Lot og hans familie gjennom forbønn. Gud sa, skal jeg skjule noe jeg skal gjøre for Abraham? Dette viser at i hvilken grad forholdet mellom Abraham og Gud hadde vært overveldende. Abraham utnyttet sjansene sine og gikk forbi på vegne av Sodoma og Gomorra. Han spurte Gud om han fortsatt vil ødelegge byen hvis det bare er femti mennesker som er rettferdige, og Gud sa at han ville spare hele byen hvis han bare kunne finne femti rettferdige mennesker.

Abraham gikk fortsatt lenger og intercederte til han kom til bare ti mennesker, og Gud lovet igjen å ikke ødelegge byen selv om han bare finner ti rettferdige mennesker. Anta at en mann kan stå i gapet for hele nasjonen som viser at Gud alltid vil trenge at folk skal stå i gapet for andre. Forberedende bønn reddet apostelen Peter fra potensiell henrettelse. Til og med Peter hadde gitt og var villig til å dø; Bibelen registrerte imidlertid at kirken ba inderlig for ham, og Gud svarte.

Tilsvarende, i våre liv, vil vi også trenge å gå inn for andre like mye som de gir seg for oss. Vi skal forbede for nasjonen vår, være forbønn for våre ledere, forbede for kirken, være forbønn for våre familier og venner. Det er makt i forbønn. Vi har samlet en liste over forbønnspunkter med bibelvers for å hjelpe våre daglige behov.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bønnepoeng

Far Herre, jeg ber for hver mann og kvinne som plages av djevelen, jeg bestemmer at du skal oppstå nå for deres skyld og redde dem i Jesu navn. I vår Herre Jesus Kristus navn setter jeg alle som ønsker befrielse fra enhver dårlig vane, synd eller skadelige avhengighet. Jeg bestemmer at barmhjertighetens himmel vil åpne for deres skyld, og de skal finne nåde i Jesu navn.
Philippians 1:19 For jeg vet at dette skal komme til min frelse gjennom din bønn og tilførsel av Jesu Kristi Ånd

Herre Jesus, jeg forplikter deg til hver mann og kvinne som ønsker mirakuløs helbredelse fra sykdom. For det er skrevet at ved hans striper blir vi helbredet. Jeg bestemmer av himmelens autoritet at Gud skal fullføre deres helbredelser i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver makt som har lovet at de aldri vil gjøre det ut av den sykdommen. Jeg ødelegger slike krefter i Jesu navn.

Lord Jesus, for deg, har tålt smerte og slik at vi kan glede oss over, og Bibelen gjorde det kjent at Gud vil forsyne alle våre behov i henhold til hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus. Jeg ber for hver mann og kvinne som er trengende. Jeg bestemmer at Gud vil sørge for dem i Jesu navn. Jeg bestemmer at den hjelperen som livet deres trenger for at den skal oppleve en vending rundt Gud, vil bringe den hjelperen deres vei i Jesu navn.
Philippians 4:19 Men min Gud skal gi alt ditt behov i henhold til hans rikdom i herlighet av Kristus Jesus.

Herre Gud, vi forplikter vårt kjære land Nigeria for dine hender. Jeg kanaliserer bønnen min til lederne for denne store nasjonen. Vi tar trøst i ditt ord som får oss til å forstå at hjertet til mennesker og konger er i dine hender, og du leder det som vannstrømmen. Jeg forplikter våre ledere til dine hender. Jeg ber om at du vil gi dem hjertet til å elske folket sitt. Nåden for dem å gjøre det rette, ber jeg om at du vil gi dem dem i Jesu navn.
Psalms 122: 6 Be for fred for Jerusalem: de skal trives som elsker deg.

Jeg ber også for økonomien i landet vårt (Nevn ditt land) vi har hørt så mange historier om hvor god økonomien pleide å være, men plutselig ble de gode tider en historie som vi deler i vår ubehagelige tilstand. For skriften sier at når Herren returnerer Sions fange, var de som de som drømmer. Herre, jeg ber om at du vil gjenopprette formuen i dette landet. Hver mann og kvinne som har sittet på formuen i dette landet, eller enhver som har tatt formuen for seg selv, bestemmer jeg at Gud, den allmektige ild, vil fortære dem og frigjøre formuen tilbake til nasjonen i Jesu navn.

Vi forplikter nasjonen vår i dine hender, Lord Jesus, selv når hele verden fortsetter å kjempe mot denne stygge pandemien. Herre, jeg bestemmer at en permanent løsning på spredningen av Covid-19 springer ut i Jesu navn. På vegne av hele verden bestemmer vi at en vaksine kommer raskt i Jesu navn.
2 Krønikebok 7:14 Hvis mitt folk som er kalt ved mitt navn, skal ydmyke seg og be og søke mitt ansikt og vende seg fra deres onde veier; da vil jeg høre fra himmelen og tilgi deres synd og helbrede deres land.
Herre Jesus, jeg ber for menigheten om at du kontinuerlig vil holde dem i tro på Jesu navn. Akkurat som Kristus har sagt at på denne steinen vil jeg bygge min kirke, og helvetes port skal ikke seire over den. Herre Jesus, vi ber om at ikke til din andre komme, ikke la kirken svikte deg i Jesu navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.