Åndelig krigsførebønn for familien

0
18259

I dag har vi å gjøre med åndelig krigsførebønn for familien. En familie er en distinkt enhet blant sosialiseringens agenter. Fra det tidspunktet et barn blir født, helt til han vokser til en mann, vil han bli pleiet av familien. Gud har gitt så mye makt i en familie. De kunne redde en av sine egne fra ødeleggelse, og de kan også være arkitekten for forfall til en annen.

Mange mennesker tror at en familie er en sammenslutning av mennesker som er knyttet til blod eller av ekteskap. Imidlertid, i motsetning til denne generelle oppfatningen, er en familie høyere enn det. Det er ikke bare blod eller ekteskap som knytter mennesker sammen for å bli en familie. En familie kan bety en gruppe mennesker som deler den samme interessen, troen, normene og verdiene. Det er grunnen til at når vi blir en med Kristus, blir vi automatisk med i Kristi familie, og vi ser alle i familien som brødre. Mens det å være i Kristi legeme kan knytte mennesker sammen for å bli en, så kan det å være i verden også slå sammen mennesker. For eksempel vil en ivrig fyllesjef alltid alliere seg med andre fyllikere. Og da er de som blir styrt og kontrollert av djevelen også en familie.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Når en familie er samlet, er det litt med hva de ikke kan oppnå. Det er grunnen til at Skriften sa at en ville trekke tusen, og to vil trekke ti tusen. Familie handler om enhet og samvær. Djevelen er en stor manipulator, forstår dette. Derfor vil djevelen gjøre alt for at familien ikke skal være i god form. Når det er et problem i familien, vil produktet til den familien, dvs. barna, ha et problem.

Unødvendig å si at det er så mange familier som har blitt manipulert og av djevelen. De ser ikke lenger ting fra den samme visuelle linsen, djevelen har skapt en forskjell mellom dem, og dette hadde blitt en betydelig fordel for fienden å trenge gjennom. Når vi først er klar over at ting ikke går slik de skal, er onus på oss for å utbedre det. Vi skylder familien vår en bønneplikt som medlem av familien. Da apostel Peter ble kastet i fengsel, og de andre apostlene som visste fullt ut at det ikke var noe de kunne gjøre, henvender de seg til Gud i bønner om å redde Peter, som ble kastet inn i cellen. Slutten på historien er en kjent kjerne.

Vi har samlet en liste over åndelige krigsførebønner for å redde familien fra djevelen og ødelegge fiendens planer og agenda for å ødelegge familien.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bønnepoeng

Herre Gud, jeg ber om din forståelse som overgår menneskers visdom, gir den til hvert eneste medlem av min familie. Nåden for oss å forstå oss selv med grundighet og sjarm gir den oss i Jesu navn.

Jeg kommer imot fiendens plan og agenda for å ødelegge familien min med en tvist. Hver plan og agenda for fienden for å skape en ulikhet i familien min, ødelegger jeg den med lammets blod.

For det er skrevet at jeg kjenner tankene jeg har til deg, de er tanken på godt og ondt for å gi deg et forventet slutt. Herre Jesus, jeg ber om at familien min ikke vil mislykkes i Jesu navn.

Jeg kommer imot enhver fiendens plan for å påføre familien og meg en uhelbredelig sykdom. Fordi det er skrevet at Kristus har båret på seg alle våre svakheter, og han har helbredet alle våre sykdommer. Jeg ødelegger alle former for sykdommen i familien min i Jesu navn.

Jeg bestemmer av himmelens autoritet at min familie kontinuerlig skal arbeide for rettferdighetens side. Hver fiendes plan for å få oss til å falle fra delen blir ødelagt av ild.

Jeg salver hvert medlem av familien min med Kristi blod. Jeg ødelegger alle former for død. Jeg kommer imot alle ordninger med kidnapping, voldtekt eller attentat i Jesu navn.

Bibelen sier: Og de beseiret ham ved blodet fra lammet og ved deres vitnesbyrd. Jeg søler lammets blod over hvert medlem av familien min i Jesu navn. Jeg bestemmer at rådene dine alene vil stå over familien min i Jesu navn.

Det er skrevet at mine barn og jeg er for tegn og under. Hver fiendes plan for å lage en lattermildhet blir ødelagt. Jeg motarbeider planene deres ved hjelp av lammets blod i Jesu navn.

Jeg kunngjør vår territorielle autoritet over djevelen og alle hans engler. Bibelen sier for vi har fått et navn som er over alle andre navn. At hvert kne skal bøye seg og nevne navnet, og hver tunge skal tilstå at han er Gud. I Jesu navn ødelegger jeg fiendens gjerninger over min familie.

Akkurat som Joshua kunngjorde til folket i Isreal at du i dag velger den Gud du vil tjene, men når det gjelder min familie og meg, vil vi tjene Herren. Jeg gjentar denne påstanden på vegne av familien min. Herre Jesus, hjelp oss til å tjene deg til slutt.

Jeg bestemmer at formålet med eksistensen til hvert medlem av familien min, grunnen til vår oppretting, ikke vil bli beseiret i Jesu Kristi navn. Jeg kunngjør vår frihet fra misgjerningens kraftige varme, jeg kunngjør vår frihet fra slaveriets sjakler, og jeg erklærer vår autoritet over synd gjennom blodet fra lammet som vasker bort våre synder.
Det er skrevet, forkynn en ting, og det skal fastslås, jeg forordner suksess for min familie i Jesu navn.

Bibelen sier, en skal trekke tusen, og to skal trekke ti tusen, jeg påstår dette av troens enhet i min familie, fra nå av skal høsten vår være høyere i Jesu navn. Amen. 

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.