Åndelig krigføring bønner for helbredelse

0
4400

La oss behandle åndelige krigføringsbønner for helbredelse i dag. En ting vi må forstå er at åndelig krigføring blir bedt om ting som ikke vil skje lett. For eksempel blir disse åndelige krigføringsbønnene for helbredelse gjort for noen som har vært syk, og det ser ut til at helbredelse ikke kommer.

Det er mange syke mennesker som helbredet har blitt holdt i låsen av djevelen. Mange av dem er blitt bundet av djevelen, og uansett hva de gjør, kan de ikke bli friske. Ofte er det vi anser som uhelbredelig bare sykdom som er blitt påført av djevelens hender.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Bønn er en kommunikasjonskanal mellom de dødelige og de udødelige. Det bygger en form for forhold mellom en mann og åndens riker. Og du må forstå at det åndelige styrer det fysiske. Derfor, hvis det er noe slapphet i våre aktiviteter i det fysiske, må vi innse at noe er gjort i åndens rike. Når en sykdom trosser all medisinsk behandling som er gitt, er det riktig tidspunkt å delta i en slags åndelig krigsførebønn for å frigjøre den syke fra taket i mørket.

Åndelig krigsførebønn for helbredelse går sammen for å redde noen fra døden gjennom en plutselig sykdom. Det er alltid en løsning på enhver sykdom eller sykdom i åndens rike. Skriften sier at siden døperen Johannes lider vold av Guds rike, og vold tar det med makt. Dette forklarer at for å få gjort spesifikke ting, krever det en form for åndelig vold.

Det er mirakuløs helbredelse som ikke kommer lett med mindre det er gjennom krigføring.
Hvis du føler at du trenger, eller at noen i nærheten av deg trenger denne typen bønner, har vi samlet en liste over dem til din bruk. Husk at Jesus sa at dette ikke ville skje med faste og bønner. Du kan forsøke å gå i faste mens du sier disse bønnene.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bønnepoeng

Herre Jesus, jeg frigjør meg fra enhver demonisk sykdomsbinding i Jesu navn. Jeg kunngjør min frihet fra hver kjede som har blitt brukt for å binde meg ned, fra hvert demonisk tau som har blitt brukt for å holde meg nede på et sted, bryter jeg fri i dag i Jesu navn.

For det har vært at ved hans stripe blir vi helbredet. Jeg bestemmer av himmelens autoritet at min helbredelse er garantert i Jesu navn uansett hindring som måtte stå som en snublestein blir ødelagt av ild i Jesu navn.

Jeg kommer imot og fyrstedømmer som kanskje vil utvide min seiersdag for sykdom, jeg ødelegger dem med lammets blod. For Kristi blod er allerede utøst, jeg kommer imot enhver ond pakt om uhelbredelig sykdom i løpet av livet mitt, jeg ødelegger deres tak i Jesu navn.

Herre stå opp, og la dine fiender bli spredt. Hver mann og kvinne som står i kanalen for å bli frisk, alle som står som en gigant mot min seier over denne sykdommen, kunngjør jeg deres død i Jesu navn. Jeg bestemmer av himmelens myndighet at dødens engel som besøkte Egypt, og drepte alle egypternes første frukt, skal gå rett til husholdningen til mine fiender og slakte dem i Jesu navn.

For Kristus er blitt slått for min skyld, han er blitt misbrukt for min skyld, han utholdt smerte og lidelse på grunn av meg, så jeg kan leve et behagelig liv. Jeg tar i bruk pakten som ble inngått gjennom Kristi blod på Golgata, og jeg bestemmer at jeg blir helbredet i Jesu navn. Jeg bryter ned alle mørkets høyder; hver sky av sykdom som svever rundt meg, ødelegger jeg dem ved Guds allmektige ild i Jesus.

Hver forfedermakt og pakt som virker mot min helse. Hver demonisk kraft som er blitt inngått for å påføre hvert medlem av familien min en uhelbredelig sykdom, kommer jeg mot deg i dag, og jeg ødelegger din makt over meg ved Kristi blod. For det er skrevet, de overvinner ham ved blodet fra lammet og ved deres vitnesbyrd. Jeg kunngjør min frihet over deg i Jesu navn.

Hver samfunnssykdom som berører menneskene som bor i samfunnet mitt, bryter jeg fra deg i Jesu navn. Alt dere demon og agenter for uhelbredelig sykdom, hør Herrens røst, for Kristus har båret på seg alle mine svakheter, og han har helbredet alle mine sykdommer. Jeg bestemmer i Jesu navn at jeg er hel, jeg kunngjør min frihet fra deg i navnet til den hellige Isreal.
Hver demoniske gigant som har avlagt ed om at jeg aldri kommer til å bli frisk igjen, ber jeg løven i Judas stamme om å sluke deg og ditt årskull i Jesu Kristi navn.

Jeg ødelegger alt ditt nettverk over meg, jeg ødelegger alle leirene dine rundt meg, og jeg erstatter deg og dine demoner med Cherubims of glory. Og jeg bestemmer at serafene med flammesverdet skal gå foran meg og ødelegge ethvert angrep som fienden har satt i verk for å gjøre meg syk igjen.
For det er skrevet at han som Sønnen har frigjort, er virkelig fri. Jeg bestemmer at mitt vitnesbyrd om frihet, mitt vitnesbyrd om frihet, mitt vitnesbyrd om helbredelse skal være permanent i Jesu navn.

Hvis det er noen mann eller kvinne som vil vurdere saken på nytt og påføre denne sykdommen igjen, vil en slik person starte med sitt første barn og til det siste. Og hvis de vedvarer, skal de ofre sine egne liv i Jesu navn.
Jeg setter Herrens engler til å lede mine anliggender, og de skal begynne å lede min vei fra i dag. For det har skrevet at ild går foran Herrens vogn og fortærer Herrens fiender. Alle mine fiender skal tilintetgjøres ved ild i Jesu navn. Amen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.