Krigsførelse bønner og skrifter

1
19357

I dag skal vi håndtere krigsbønner og skrifter. På et tidspunkt i våre liv må vi gå voldelige i bønner. Skriften sier for vi gjør ikke med kjøtt og blod, men mot makter og herskere på mørke steder. Dette betyr at hvis vi vil frigjøre oss fra hendene på herskerne på mørke flekker, er det krigføring fordi de ikke vil slippe oss fritt.

Tegner referanse fra israelittenes frihet fra egypternes hender. Selv om israelittene ikke kjempet en fysisk kamp med egypterne for å frigjøre seg, kjempet de tappert i åndens riker. Det tok Gud å påføre Egyptens barn ti plager før Farao kunne slippe Isreals barn. Hvis vi vil ha frihet og dominans som Gud har designet for våre liv, må vi delta i krigsbønn på et tidspunkt.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

I denne artikkelen har vi samlet en liste over alvorlige krigsbønner og skrifter til daglig bruk. Si disse bønnene kontinuerlig og gjentatte ganger til du oppnår de ønskede endringene du alltid ønsket. Og vi er ganske sikre på at det vil skje forandringer, fordi hvis det er en mann å be, er det en Gud som har som oppgave å svare på bønner.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bønn poeng

 1. Herre Jesus, Skriften sier for Herren er trofast; Han skal stabilisere meg og holde meg borte fra det onde. Jeg aktiverer ordene og løftene fra dette skriftstedet i mitt liv. Selv når jeg legger opp hver dag, ber jeg om at Jehovas hender vil styrke meg og holde meg borte fra alt ondt. Jeg ber om at ved det dyrebare navnet Jesus ikke skal komme noen skade nær meg eller min bolig, fordi Herren skal stabilisere meg og holde meg borte fra det onde.
  2 Thessalonians 3: 3 Men Herren er trofast, som skal etablere deg og holde deg fra det onde.
 2. Skriften lovet ikke at fiendene ikke skulle samles, det som skriften sier er at Herren skal føre til at fiendene som står opp mot meg, blir slått foran mitt ansikt. Far Herre, jeg aktiverer styrken til dette ordet i løpet av livet mitt. Jeg ber om at alle fiender som mot meg skal bli ødelagt foran meg. De vil komme på en måte og flykte for meg i syv retninger. Herre, jeg ber om at de som hat mot meg vokser i overflod, skal bli slått foran meg i Jesu navn.
  Deuteronomy 28: 7 Herren skal føre til at dine fiender som reiser seg mot dig, blir slått for ditt åsyn; de skal gå ut mot deg på en vei og flykte for deg syv veier.
 3. Herre, boken til Josva kapittel 1: 9 sier: Har jeg ikke befalt deg? Vær sterk og med godt mot; vær ikke redd og ikke bli forferdet; for Herren din Gud er med deg hvor enn du går. Herre, jeg ber om at du vil gå med meg på mine måter i denne nye uken og en ny dag. For det er skrevet at Herrens øye alltid er på de rettferdige, og ørene hans er alltid oppmerksomme på bønnene deres. Herre, jeg ber om at dine beskyttelseshender er over meg. Jeg unntar meg fra fiendens onde plan for å få folk til å gråte. Jeg ødelegger fiendens plan og agenda over livet mitt i denne nye uken. Det er skrevet at i for tegn og underverk, Herre, får dine underverker til å skje i mitt liv i Jesu navn.
 4. Jeg aktiverer min åndelige autoritet i Kristus Jesus. For det er skrevet, Luke 10:19 Se, jeg gir eder makt til å trå på slanger og skorpioner og totalt fiendens makt; og ingenting skal skade deg. Jeg har fått kraften til å trå på livets slange. Jeg har fått autoritet over alle fiendene mine, fra nå begynner jeg å kreve min autoritet over deg sykdom, fremover, jeg hevder min autoritet over deg fattigdom, fra nå erklærer jeg min makt over deg begjærlig hjertebesittelse, fra nå , Jeg kunngjør min dominans i Jesu navn.
 5. Herre Jesus, hvis du er for meg, hvem kan da stå imot meg? For det har blitt skrevet hvem som snakker, og det skjedde når den allmektige ikke har talt? Herre, jeg ber om at du alltid vil være med meg i alle mine anstrengelser. Når jeg reiser gjennom livets vann, skal jeg ikke drukne. Selv når jeg vandrer i dødens skygge, skal du være med meg og trøste meg i mine øyeblikk med stort behov. Romerne 8:31, 37 Hva skal vi da si til disse tingene? Hvis Gud er for oss, hvem kan da være imot oss? Nei, i alle disse tingene er vi mer enn erobrere gjennom ham som elsket oss. I alle ting er jeg mer enn en erobrer. Jeg vil aldri mislykkes fordi Jesus aldri svikter.
 6. Jeg kommer imot enhver tid i makt, ødelegger over mitt liv og skjebne. Jeg bestemmer at de blir ødelagt i Jesu navn. For det er skrevet i Matteus 15:13, men han svarte og sa: Hver plante som min himmelske Fader ikke har plantet, skal være forankret. Gud plantet ikke i meg en tidssvinnende ånd. Det er klart at fienden gjorde det. Jeg kommer mot slike krefter i løpet av livet mitt. Jeg ødelegger deres operasjon i Jesu navn.
 7. Fra nå av skal suksessen min være rettidig; alt godt som jeg utgjør for å oppnå, skal tas praktisk. Jeg kommer imot all stress eller smerte på randen av et gjennombrudd, enhver makt og fyrstedømmer som kanskje vil føre til at jeg opplever forsinkelse eller fiasko i utkanten av suksess. Jeg ødelegger dem med energien i Jesu navn.
 8. Til slutt ber jeg for Gud, den allmektige, fred John 16:33 Dette har jeg talt til eder, for at I skal få fred. I verden skal dere ha trengsel, men være til glede; Jeg har overvunnet verden. Jeg aktiverer min sjelefred i Jesu navn.
  Amen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

1 KOMMENTAR

 1. Dette er fantastisk inspirerte bønnepunkter av Guds levende ånd.Takk min bror. Måtte Herren fortsette å styrke deg i sin vingård i Jesu navn amen.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.