Åndelig krigføring bønner for økonomi

2
4994

La oss ta deg gjennom noen åndelige krigføringsbønner for økonomi. Jeg leste innlegg på sosiale medier tidligere i forrige uke om at fattigdom ikke dør av brann; bare en ekte mas kan drepe fattigdom. Mange legger ut hver dag med denne troen, og de glemmer stedet for bønner. Det mange ikke forstår, er at det åndelige styrer det fysiske, og det er ingenting som vil skje i det fysiske som ikke er avgjort i åndens riker.

Så mye som vår tro og frelse på åndelighetsalteret, er også alt som angår livet vårt. Vi tar ledelse fra åndens rike og viser seg i det fysiske. For eksempel kan økonomien vår gjøres opp fra åndens rike, og vi får gjort ting i det fysiske. Eller har du ikke lest den delen av Skriften som sier at min Gud vil forsyne alle mine behov i henhold til hans rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ofte kan manifestasjonen og suksessen til økonomien vår bli forsinket eller hindret av noen usettede krefter. I stor grad betyr økonomisk gjennombrudd suksess og akkumulering av formue. I eselår jobbet Jakob utrettelig og likevel. Han hadde bare lite resultat å vise. Det var en pakt om velsignelse og gjennombrudd i Jacobs liv, men likevel levde han alle sine opplevelser i fiasko og frykt. Hvis kjas virkelig var løsningen på å kurere fattigdom, ville Jakob blitt så rik uten Guds hjelp. Jabez ville ha blitt en av de rikeste mennene i sine klimaer uten innblanding fra Gud den allmektige.

Alle disse illustrasjonene er bare for å bevise for oss at bønn også er en løsning på fattigdom så mye som trengsel er. Så når du stresser på et tidspunkt for økonomisk gjennombrudd, må du aldri la brannen på bønnens alter gå kaldt. Be så mye du kan.

Hvis du trenger alvorlige krigsbønner for økonomien din, må du ikke se lenger, har vi samlet en liste over kraftige krigsbønner for økonomi.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bønnepoeng

 1. Herre Jesus, du er allverdens Gud, jeg gir meg økonomi i dine dyktige hender, jeg ber om at du vil laste den opp. Jeg kommer imot enhver negativ ubalanse som påvirker økonomien oppover. Jeg ødelegger dem i Jesu navn.
 2. Herre Gud, Skriften har forsikret meg om at du vil forsyne mine behov i henhold til din rikdom i herlighet gjennom Kristus Jesus. Jeg ber for din overnaturlige styrke ved min økonomi. La dine hender med positivitet hvile på finansene mine i Jesu navn.
 3. Jeg løslater økonomien min fra demonens snare. Hver besittende demon som tar kontroll over økonomien min, ødelegger jeg dem i Jesu navn.
  Herre Gud, du er alle muligheter, og jeg vet at ingenting kan være umulig med deg. Jeg bestemmer av himmelens autoritet at min negative fugl som angriper økonomien min blir ødelagt av ild i Jesu navn.
 4. Herre Jesus, du har gitt oss herredømme over alt som ble skapt. Jeg nekter å være en slave for penger i Jesu navn. Jeg mottar min autoritet over penger. Jeg tar over økonomien min. Jeg frigjør økonomien min fra djevelens kontroll i Jesu navn.
 5. Jeg bestemmer av himmelens autoritet at fra nå av vil ikke den oppadgående strømmen av økonomien min påvirkes av djevelen lenger. Den hellige ånds ild ødelegger enhver kraft som får meg til å jobbe som en elefant og får meg til å føde som en maur.
 6. Herre Gud, jeg ber om at du ved din nåde skal lære meg å ta vare på økonomien min. Skriften fikk oss til å forstå at enhver god idé kommer fra deg. Jeg ber om at du vil veilede meg hvordan jeg kan skape rikdom. Og du vil lære meg hvordan jeg skal forvalte og opprettholde rikdom i Jesu navn.
 7. Jeg kommer imot enhver ånd av fattigdom som kanskje vil ta tak i økonomien min. Jeg ødelegger slike krefter i Jesu navn.
 8. Herre Gud, jeg legger mine økonomiske bekymringer og byrder på deg, Jesus. For det er skrevet: Matteus 11: 28-30 Kom til meg, alle dere som arbeider og er tunge, og jeg vil gi dere hvile. Ta mitt åk over deg og lær om meg; for jeg er ydmyk og ydmyk av hjerte; og I skal finne hvile for deres sjeler. For mitt åk er lett, og byrden min er lett. Jeg søker å hvile i deg, Jesus. Jeg bestemmer at jeg får økonomisk næring i Jesu navn.
 9. Jeg bestemmer at all min økonomiske problemer er over; mine år med venting er over; denne eraen av vitnesbyrd. Jeg forordner at ved makten i Jesu navn begynner hendene mine å tjene rikdom, jeg vedtekter at min økonomiske byrde blir løftet i Jesu navn.
 10. Jeg tar min dominans over penger. Når jeg ringer, vil pengene svare. Jeg nekter å være en slave av penger i Jesu navn. Jeg tar i bruk en raffinert dimensjon av Abrahams velsignelse. Jeg utnytter formuen hans, og jeg begynner å låse opp skjulte skatter,
 11. Jeg løslater alle mine skjulte skatter i Jesu navn.
 12. Jeg kobler meg til hver mann og kvinne som har vært bestemt å løfte meg økonomisk. Jeg knytter meg til en slik person i Jesu navn.
 13. Jeg forordner at i mektighet av Jesus tar hver mektig mann eller kvinne som har sittet på økonomi fyr i Jesu navn. Den hellige ånds ild begynner å brenne alle demoniske giganter som har nektet å la økonomien min hvile i Jesu navn.
 14. Jeg ødelegger alle skadedyr og gresshopper som har matet på økonomien min i det åndelige rike. Jeg bestemmer at de tar fyr i Jesu navn.
 15. Hver demoniske skapning som er blitt sendt av djevelen for å stjele svetten min, bestemmer jeg at de tar fyr i Jesu navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 


2 KOMMENTARER

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.