Åndelig krigføring ber for sinnet

0
3860

I dag skal vi håndtere åndelige krigsførebønner for sinnet. Sinnet til en mann har mange tanker, og disse tankene oversettes til en karakter som menn viser. Det er ingen handling eller passivitet som en mann vil ta uten å behandle tanken på det fra sinnet først. Hvis djevelen ønsker å eie en mann, fanger han tankene til en slik person. Når sinnet er opptatt, blir en mann rov for djevelen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Ikke så rart skriften i Ordspråkene 4:23 Hold ditt hjerte med all flid; for ut av det er livets spørsmål. Alt vi stiller ut begynner fra sinnet. Nylig har vi lest en serie med nyheter om menn som voldtekter små jenter, folk som dreper hverandre for peng ritualer og alle andre dårlige gists. En mann som voldtok en ung jente reiste seg ikke bare en dag og tvang seg på den stakkars uskyldige jenta. Han har lenge tenkt tanken på det.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Gud forstår sinnets kraft, det er grunnen til at han rådet til at vi skulle lede hjertet vårt med all aktsomhet fordi det strømmer fra livets spørsmål. Vi må beskytte hodet mot djevelens forurensning.
Hvis djevelen lykkes i å forurense tankene våre som kristne, er vi i for det. Vi må lære å lede tankene våre med Guds ord og ånd, slik at djevelen ikke vil kunne ta det i besittelse. Vi har samlet en liste over åndelige krigsførebønner for våre sinn. De vil bidra til å lede tankene våre mot manipulasjonen av djevelen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bønnepoeng

 • Herre Gud, jeg kommer foran deg i dag, jeg ber om hjertets åndelige styrke. Jeg vil at hjertet mitt skal bli et lite verktøy i djevelens hender. Jeg vil ikke at hjertet mitt skal manipuleres kontinuerlig av djevelen. Jeg ber om at lyset fra ditt ord vil gjøre mitt hjerte lysere, og det vil gjøre det utilgjengelig for djevelens manipulasjoner i Jesu navn.
 • Herre Jesus, Skriften sier at frykten for Herren er begynnelsen på visdom. Herre, jeg ber om at du vil skape din frykt i mitt hjerte, få meg til å frykte deg Herre og få meg til å bli en formidabel kraft til manipulering av djevelen i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver demonisk manipulasjon som kanskje vil ta besittelse av sinnet. Jeg leder tankene mine med Jesu dyrebare blod. Jeg nekter å miste tankene mine om den falske manipulasjonen av djevelen. Herre Jesus, jeg ber om din styrke og din visdom til å identifisere djevelens gjerninger. Jeg nekter å være djevelens bytte. Jeg løfter meg over enhver fristelse og av djevelen til å få mitt sinn forurenset i Jesu navn.
 • Hver satanisk agenda som kanskje vil behandles i mitt sinn, blir kansellert i Jesu navn. Jeg vie mine tanker, følelser og gjerninger til Gud den allmektige. Jeg kommer imot enhver ond ide i Jesu navn.
 • Far Herre, hver følelse av begjær fortæres av ild i Jesu navn. Hver følelse av ønske om kjød og sinn, Herre, jeg ødelegger dem med kraften i Jesu dyrebare blod.
 • Fra og med, til tross for trøbbel og trengsler, vil jeg være sterk. Jeg nekter skamløst å bøye meg for fiendens press. Fra nå av kunngjør jeg min dominans over enhver svekkelse i sinnet i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber deg om å ta besittelse av sinn, ånd og kropp. Jeg ber om at du vil ta full kontroll over hele mitt vesen i Jesu navn. Herre Jesus, jeg gir deg mitt liv, mitt sinn og min sjel, vær hersker i hjertet mitt, vær sjelenes konge og redd meg fra skadedyret av onde tanker i Jesu navn.
 • Jeg øker min åndelige følsomhet. Jeg øker min åndelige årvåkenhet ved kraft og navn. Jeg bestemmer at jeg vil være følsom nok til å identifisere djevelens laster. Bibelen har advart oss om ikke å være uvitende om djevelens virkemidler. Jeg ber om nok åndelig følsomhet slik at jeg kan identifisere manipulasjonen av djevelen.
  Herre, jeg ber om din hellige ånd og kraft. Akkurat som de gamle dager, at deres sinn ble styrket for deg, Herre. Jeg ber om at du i samme andel vil gjøre mitt hjerte sterkt og voldsomt mot djevelen. Jeg ber for din hellige ånd som alltid vil gjøre min dødelige kropp raskere. Jeg ber om at du vil gi meg i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber om at selv i øyeblikk av trøbbel og vanskeligheter, vil du hjelpe meg å kaste mitt håp på deg og sette min lit til deg. Nåden til å fortsette å gjøre det rette som vil herliggjøre Faderen og ikke djevelen, Herre gir meg det i Jesu navn.
 • Herre, jeg kunngjør Kristi Jesus at jeg eier mitt hjerte og sinn. Fra nå av vil pusten og ordene mine og tankene mine være fra Herren. Jeg nekter å la noe annet inn i tankene våre, alle mine tanker og uttrykk er for deg, Herre Jesus. Jeg avviser enhver negativ tanke som kanskje vil finne en vei inn i hjertet mitt. Jeg ødelegger enhver negativ tanke med Jehovas ild i Jesu navn.
 • Hver tanke som vil føre meg til å synde mot mennesker og Gud, nekter jeg å slippe den inn i hjertet mitt. Frykten for Herren er nå min nye festning. Jeg kunngjør min frihet fra onde tanker og ambisjoner. Jeg bestemmer at jeg er fri i Jesu navn.
 • Guds allmektige kraft vil overskygge livet ditt og avsløre manipulasjonen av fienden for deg. Jeg bestemmer at Gud gir deg det i Jesu navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.