Bibelvers for de knuste hjertene

0
16306

I dag skal vi utforske bibelvers for de knuste hjerter. Har du noen gang vært knust i hjertet? Har du noen gang følt en slags smerte eller sorg etter å ha blitt skuffet sannsynligvis fra noen du er glad i? Denne artikkelen er bare for deg. Det er nesten umulig for oss å ikke ha opplevd hjertesorg, spesielt i forhold. En forsker hevdet en gang at mennesker ikke kunne stole på, og at mange mennesker tar en livstidsavgjørelse basert på midlertidige følelser. Så når følelsene stopper, stopper også deres valg.

Ved flere anledninger har hørt viktigheten av mennesker som forlot forloveden de har gått sammen i årevis for å gifte seg med noen de møtte for bare noen måneder siden. Noen ganger kan det være juks i et forhold, og det er ingen tvil om at i hvert forhold vil den ene parten elske enn den andre. Den andre parten som har investert så mye kjærlighet i forholdet, vil ende opp med å bli hjertebroken eller nedstemt når de endelig oppdager at de har vært alene hele tiden.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Et forhold er mer komplisert enn vi alle hadde sett for oss, selv mannen selv av og til forstyrrer forholdet mellom mann og Gud Gud kunne omvende seg i sitt hjerte for å skape mennesket, hvor mye mer forhold mellom mann og mann hvis du noen gang har opplevd hjertesorg i noe forhold, vil du forstå smerten og traumene det kan forårsake. Og jeg er sikker på at du ikke lenger vil oppleve noe sånt. I denne artikkelen har vi samlet en liste over bibelvers som vil hjelpe oss å helbrede smertene i hjertene våre, spesielt de vi plutselig utvikler på grunn av hjertesorg. Alt du trenger å gjøre er å studere disse bibelversene for de knuste hjerte og lese dem gjentatte ganger til du finner styrke og fred.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bibelvers

Matthew 11: 28-30 Kom til meg, alle dere som arbeider og er tunge, og jeg vil gi eder hvile. Ta mitt åk over deg og lær om meg; for jeg er ydmyk og ydmyk av hjerte, og dere skal finne hvile for deres sjeler. For mitt åk er lett, og byrden min er lett.

Psalms 55: 22-23 Kast din byrde på Herren, så vil han støtte deg; han skal aldri la de rettferdige bli rørt. Men du, Gud, skal du føre dem ned i ødeleggelsens grop; blodige og svikefulle mennesker skal ikke leve halvparten av sine dager; men jeg vil stole på deg.

Ordspråkene 3: 5-8 Stol på Herren av hele ditt hjerte; og len deg ikke til din egen forståelse. Kjenn ham på alle dine veier, og han skal rette dine veier. Vær ikke klok i dine egne øyne; frykt Herren og gå bort fra det onde. Det skal være helse for navlen din, og du skal ha det igjen i beinene dine.

Romerne 5: 1-5 Derfor er vi rettferdiggjort av tro, og vi har fred med Gud gjennom vår Herre Jesus Kristus: av hvem vi også har tilgang ved tro til denne nåden som vi står i, og gleder oss i håp om Guds ære. Og ikke bare det, men vi gleder oss over trengsler: å vite at trengsel virker tålmodighet; Og tålmodighet, opplevelse; og erfaring, håp: Og håp skammer seg ikke; fordi Guds kjærlighet blir utøst i våre hjerter av Den hellige ånd som er gitt oss.

Philippians 3: 13-14 Brødre, jeg regner meg ikke for å ha forstått; men denne ene tingen gjør jeg, glemmer de som ligger bak og rekker frem det som er før, presser jeg mot markeringen for prisen til prisen høyt kall av Gud i Kristus Jesus.

Psalms 34: 17-20 De rettferdige roper, og Herren hører og redder dem fra alle deres problemer. Herren er nær dem som har et knust hjerte; og redder slik som å være av en motstridende ånd. Mange er de rettferdiges lidelser, men Herren redder ham ut av dem alle. Han holder alle beinene sine, ikke en av dem er ødelagt.

Romerne 8:18 For jeg regner med at lidelsene i denne tiden ikke er verdige å bli sammenlignet med den herlighet som skal åpenbares i oss.

Jeremiah 29:11 For jeg kjenner tankene jeg tenker på eder, sier Herren, tanker om fred og ikke om ondskap, for å gi deg et forventet slutt.

Ezekiel 36:26 Også et nytt hjerte vil jeg gi deg, og en ny ånd vil jeg legge inn i deg; og jeg vil fjerne det steinete hjerte fra ditt kjød og gi deg et hjerte av kjød.

Åpenbaringen 21: 4 Og Gud skal tørke bort alle tårer fra øynene; og det skal ikke være mer død, verken sorg eller gråt, og det skal ikke være mer smerte; for de tidligere tingene er gått bort.

Jesaja 41:10 Frykt ikke; for jeg er med deg; ikke bli forferdet! for jeg er din Gud. Jeg vil styrke deg; ja, jeg vil hjelpe deg; ja, jeg vil støtte deg med min rettferdighets høyre side.

Deuteronomy 31: 6 Vær sterk og med et godt mot, frykt ikke og vær ikke redd for dem; for Herren din Gud, det er han som vil gå med dig; han vil ikke svikte deg og ikke forlate deg.

Jesaja 43: 18-19 Husk ikke på de tidligere ting, og hold ikke hensyn til det gamle. Se, jeg vil gjøre en ny ting; nå skal den springe frem; skal dere ikke vite det? Jeg vil til og med gjøre en vei i ørkenen og elver i ørkenen.

Romerne 15:13 Nå håper håpens Gud deg med all glede og fred ved å tro, så dere kan bugne av håp gjennom Den hellige ånds kraft.

Psalms 9: 9-10 Herren vil også være et tilfluktssted for de undertrykte, en tilflukt i vanskeligheter. Og de som kjenner ditt navn, vil stole på deg; for du, Herre, har ikke forlatt dem som søker deg.

Psalms 9: 13-14 Nåd mig, Herre! se på min trøbbel som jeg lider av dem som hater meg, du som løfter meg opp fra dødens porter, så jeg kan vise all din ros i portene til Sions datter. Jeg vil glede meg over din frelse.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBibelvers om ungdom
Neste artikkelKRAFTIGE BIBELVERSER
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.