Bibelvers om ledelse

0
20477

I dag skal vi engasjere oss i bibelvers om lederskap. Hva forstår du med en lederposisjon? Føler du at det bare handler om at du alene gir kommandoen og gjør ting gjort med fingeren? Vel, lederskap er mer enn det. Ved å bruke Kristi liv som eksempel var Jesus en stor leder, men ingen kunne raskt identifisere ham blant disiplene. En av de iboende egenskapene til en god leder er at de er ydmyke tjenere.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Ledelse handler ikke bare om å gi ordrer eller hvor mye du kan få folk til å frykte deg. Likevel er det også hvor mye krefter du investerte i å møte behovene til din underordnede, og derved bære alle sammen. Selv om en god leder ikke fremmer sin underordnedees forseelse, tukter han bare med kjærlighet. En leder setter interessen til sin underordnede til hjerte før han tar noen beslutning.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Du trenger ikke bekymre deg for hva skriften sier om ledelse. Vi har samlet en liste over bibelvers om ledelse. Denne artikkelen vil gi deg riktig informasjon som du trenger for å bli en stor leder. Arven etter en god leder etterlater et bemerkelsesverdig fotavtrykk i tidens sand.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bibelvers:

Jesaja 9:16 For lederne for dette folket får dem til å feile; og de som blir ført av dem blir ødelagt.

Matteus 20: 25-28 Men Jesus kalte dem til ham og sa: I vet at hedningenes fyrster utøver herredømme over dem, og de som har stor autoritet over dem.
Men det skal ikke være slik blant dere; men den som vil være stor blant dere, han skal være din tjener; Og den som vil være høvding blant dere, la ham være din tjener. Likesom Menneskesønnen ikke kom for å bli tjent med, men for å tjene og gi livet sitt løsepenger for mange.

Ordspråkene 16: 18-23 Stolthet går før ødeleggelse, og en hovmodig ånd før et fall. Bedre er det å være av en ydmyk ånd med de fattige, enn å dele byttet med de stolte. Den som håndterer et klokt spørsmål, skal finne det gode; og den som stoler på Herren, lykkelig er han. De kloke i hjertet skal kalles forsiktige, og leppens søthet øker læringen. Forståelsen er et liv som kommer fra den som har det, men toskenes instruks er dårskap. Den vise hjerte lærer munnen og tilfører læring til leppene.

John 13: 13-16 Dere kaller meg Mester og Herre, og I sier vel; for slik er jeg. Hvis jeg, din Herre og Mester, har vasket føttene dine; I burde også vaske hverandres føtter. For jeg har gitt dere et eksempel, slik at dere skal gjøre som jeg har gjort mot dere. Sannelig, sannelig sier jeg dere: Tjeneren er ikke større enn sin herre; heller ikke den som er sendt større enn den som sendte ham.

Matthew 20: 1-16 For himmelriket er som en husmann som gikk ut tidlig om morgenen for å ansette arbeidere til sin vingård. Og da han hadde avtalt med arbeiderne om en krone om dagen, sendte han dem inn i vingården sin. Og han gikk ut omtrent den tredje timen og så andre stå ledige på markedet og sa til dem: Gå også inn i vingården, og hva som er rett vil jeg gi dere. Og de gikk sin vei. Igjen gikk han ut om den sjette og niende timen, og gjorde det på samme måte. Og omtrent den ellevte timen gikk han ut og fant andre som sto på tomgang og sa til dem: Hvorfor står dere her hele dagen på tomgang? De sier til ham: Fordi ingen har ansatt oss. Han sa til dem: Gå også inn i vingården; og hva som er rett, det skal dere motta. Så da det var kveld, sa vingårdens herre til sin forvalter: Kall på arbeiderne og gi dem lønn fra den siste til den første. Og da de kom som ble ansatt omtrent den ellevte timen, fikk de hver eneste krone. Men da den første kom, antok de at de burde fått mer; og de fikk på samme måte hver eneste krone. Og da de hadde mottatt det, knurret de mot husmannens husmann og sa: De siste har arbeidet bare en time, og du har gjort dem like for oss som har båret dagens byrde og varme. Men han svarte en av dem og sa: Venn, jeg gjør ikke noe galt med deg; var du ikke enig med meg for en krone? Ta det som er ditt, og gå din vei. Jeg vil gi til det siste, som til deg. Er det ikke lovlig å gjøre det jeg vil med mitt eget? Er ditt øye ondt, fordi jeg er god? Så den siste skal være først, og den første sist; for mange blir kalt, men få utvalgte.

Luke 6:31 Og som I ville at mennene skulle gjøre mot eder, gjør også du mot dem.

Exodus 18:21 Og du skal gi alle mennesker dyktige menn som frykter Gud, sannhetens menn og hater begjær; og plasser slike over dem, til å være hersker over tusenvis, og herskere over hundrevis, herskere over femtiårene og hersker over titalls

Philippians 2: 4 Se ikke alle på sine egne ting, men også på andres ting.

1 Timoteus 3: 2-9 En biskop må da være skyldløs, mannen til en kone, årvåken, edru, av god oppførsel, gitt til gjestfrihet, egnet til å undervise; Ikke gitt til vin, ingen spiss, ikke grådig av skitten lucre; men tålmodig, ikke en brawler, ikke begjær; En som styrer sitt eget hus og har barna underlagt all tyngdekraft; (For hvis en mann ikke vet hvordan han skal styre sitt eget hus, hvordan skal han da ta vare på Guds menighet?) Ikke en nybegynner, for ikke å bli løftet opp med stolthet faller han inn i djevelens fordømmelse. Dessuten må han ha en god rapport om dem som er uten; for ikke å falle til vanære og djevelens snare. På samme måte må diakonene være alvorlige, ikke dobbelttungede, ikke gitt til mye vin, ikke grådige av skitten lucre; Hold troens mysterium i en ren samvittighet.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBibelvers om dåpen
Neste artikkelBIBELVERSER OM DIVORSE
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.