Bibelvers om velstand i bedriften

1
4461

I dag skal vi studere bibelvers om velstand i bedriften. Er du bedriftseier eller tenker å etablere en snart, er denne artikkelen bare for deg. Skriften sier at hvis det er noen som er flittige i sine gjerninger, vil han stå foran konger og ikke bare menn. Det betyr at det er skjult velstand ved å være vedvarende og veldig artikulert med arbeid.

Bortsett fra den evangeliske virksomheten som Gud vil at vi skal gjøre for å befolke himmelriket, vil Gud også at vi skal være i spissen for å gjøre forretninger og trives til han vender tilbake Gud er ikke imot menneskets virksomhet så lenge det ikke gjør det på noen måte motsier de fastsatte reglene som Gud har gitt til troende. Gud forakter ikke en ydmyk begynnelse. Det er Guds vilje å øke en hvilken som helst virksomhet som vi praktiserer.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ofte tenker mange troende fordi de har forpliktet seg til Faderens arbeid; derav gjør det mulig for dem å være inaktiv eller ledige. Det vil interessere deg å vite at de fleste av apostlene har sine virksomheter i tillegg til å være en apostel. For eksempel er apostelen Peter fisker, og til og med Kristus møtte ham ved elvebredden, der han hadde slått hele natten for å få fisk.

Trenger jeg å si mer? Til og med Kristus er en profesjonell snekker. Han lærte ferdigheten fra sin jordiske far, Joseph, som var en profesjonell snekker. Så å gjøre Herrens arbeid har på ingen måte hindret deg i å involvere deg i en produktiv og gudsfryktig virksomhet som ikke er prinsippet om moral og normer i et gitt samfunn.

Så hvis du har problemer med din virksomhet eller handel, har vi samlet en liste over bibelvers der Gud snakket om velstand i virksomheten. Noen av disse versene vil gi deg forståelse av Guds løfter om virksomheten, mens noen vil lære deg noen bibelske triks for å være velstående i den virksomheten.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bibelvers om velstand i bedriften

1 Tessalonians 4:11 og at I studerer for å være stille og gjøre deres egen virksomhet og å arbeide med egne hender, som vi befalte eder;

Exodus 35:35 Han fylte dem med visdom i hjertet for å utføre all slags arbeid, graveren og den listige arbeideren og brodereren, i blått og i purpur, i skarlagen og i fint lin, og av veveren, også av dem som gjør noe arbeid, og av de som planlegger kunst.

Luke 19:13 Og han kalte sine ti tjenere og leverte dem ti kilo og sa til dem: okkupere til jeg kommer.

Romerne 8:28 Og vi vet at alt fungerer sammen for godt for dem som elsker Gud, for dem som er kalt etter hans formål.

Salmenes 23: 1-6 Herren er min hyrde; Jeg skal ikke ønske det.
Han lar meg legge meg i grønne beitemarker; han fører meg ved det stille vann.
Han gjenoppretter min sjel; han fører meg på rettferdighetens stier for sitt navns skyld.
Selv om jeg vandrer gjennom dødens skygge, vil jeg ikke frykte noe ondt; for du er med meg; din stang og din stab trøster de meg.
Du utarbeider et bord foran meg i nærvær av mine fiender; du salver mitt hode med olje; koppen min løper over.
Sannelig skal godhet og barmhjertighet følge meg alle mine livs dager; og jeg vil bo i Herrens hus for alltid.

Jeremiah 29: 11-13 For jeg kjenner tankene jeg tenker på eder, sier Herren, tanker om fred og ikke om ondskap for å gi deg et forventet slutt.
Så skal dere påkalle meg, så skal dere gå og be til meg, så vil jeg høre på dere.
Og du skal søke meg og finne meg når du søker etter meg av hele ditt hjerte.

Ordspråkene 16: 3 Gjør dine gjerninger for Herren, og dine tanker skal bli faste.

Jesaja 45: 3 Og jeg vil gi deg mørkets skatter og skjulte rikdommer av hemmelige steder, så du kan kjenne at jeg, Herren, som kaller deg ved ditt navn, er Israels Gud.

Psalms 37: 5-6 Gi din vei til Herren; stoler også på ham; og han skal gjøre det.
Og han skal la din rettferdighet som lyset og din rett som middagens lys.

Jesaja 54: 2-3 Forstør teltstedet ditt, og la dem strekke ut gardinene i dine beboelse. Ikke spar, forleng dine snorer og styrke dine innsatser; For du skal bryte ut til høyre og venstre; og ditt ætt skal arve hedningene og gjøre øde byer til å bli bebodd.

30. Mosebok 16:XNUMX På det at jeg i dag befaler deg å elske Herren din Gud, vandre i hans veier og holde hans bud og hans vedtekter og hans dommer, så du kan leve og formere oss; og Herren din Gud skal velsigne deg i landet dit du går for å eie det.

Genesis 39: 3 Og hans herre så at Herren var med ham, og at Herren gjorde alt han gjorde for å lykkes i hans hånd.

Deuteronomy 29: 9 Hold derfor denne paktens ord, og gjør dem, så at I skal lykkes i alt det dere gjør.

Psalms 30: 6 Og i min velstand sa jeg: Jeg skal aldri bli rørt.

Psalms 1: 3 XNUMX Og han skal være som et tre plantet ved vannets elver, som fører sin frukt på sin tid; hans blad skal heller ikke visne; og alt han gjør, skal blomstre.

Psalms 118: 25 Frels nu, jeg ber deg, Herre! Herre, jeg ber deg, send nå velstand!

Psalms 122: 7 Fred være i dine murer og velstand i dine palasser.

Predikeren 11: 6 Om morgenen så frøet ditt, og hold ikke hånden din om kvelden; for du vet ikke om det skal lykkes, enten dette eller det, eller om de begge skal være like gode.

1 Corinthians 16: 2 La den første dagen i uken ligge ved ham i vente, slik Gud har fremgang for ham, for at det ikke skal være sammenkomster når jeg kommer.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 


Forrige artikkelBibelvers om utroskap
Neste artikkelBibelvers om sinne
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg har startet hotellvirksomheten min på Reddypalem warangal dist. Plz ber for min forretningsvekst. For i dag bare 100 / - kun salg. Med disse 100 / - rupiene kan jeg ikke betale lukkerleien, og heller ikke kjøpe varene til hotellet mitt. Plz ber.

    Ravindra
    Fra Hyderabad.
    Nå på Reddypalem warangal dist.
    8555887694. PH. Nei.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.