Bibelvers om utroskap

0
18409

I dag skal vi studere bibelvers om utroskap. Utroskap er et ekstra ekteskapelig seksuelt forhold mellom en mann og kvinne. Gud rynket veldig mot utroskapshandlingen. Ekteskapet er ærefullt, og sengen skal være vill.

Når mange mennesker leser dette verset i skriften, tror de at Gud snakker mot ekteskapelig sex alene. Sengen skal ikke trosses av noen fremmed som du ikke er lovlig gift med. Hvis du som gift mann eller kvinne inviterer en annen person til å dele sengen din, har du trosset sengen på alter av utroskap.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ikke rart, et av de ti budene som Gud ga Moses, uttalte at du ikke skal utro. Verden har degenerert i den grad at sex gnides i ansiktene til mennesker. Folk angriper ikke lenger så mye betydning for emnet. Mange ser ikke en gang noe galt i å legge seg med en mann eller kvinne som de ikke er gift med. Og selv etter at de er gift, holder de ekstra ekteskapelig forhold, og de har fortsatt et slikt forhold til sex.


Gud er ikke imot at en mann og kvinne skal ha sex som mot mange tro. Det må imidlertid gjøres innenfor ekteskapsinneslutningen. En gift mann eller kvinne som fremdeles holder et seksuelt forhold med sine hemmelige elskere, begår stor grusomhet mot Gud og deres ektefelle. En rask titt på det gamle testamentet, og det vil gi en en fullstendig ide om hvor mye Gud avskyr utroskapsmenn. I XNUMX. Mosebok var det en forklaring på hvordan mennesker kan begå utroskap, og det er en dom om at de blir drept. I mellomtiden har Kristi død reddet oss fra konsekvensene av lov, men det har ikke ødelagt lov. Det som er synd er fortsatt synd, ingenting har endret seg.

La oss raskt lede deg gjennom noen av de bibelske versene som snakker om hor. Noen av disse versene snakker om konsekvensene som vil ramme hver mann og kvinne som blir fanget i ekteskapsbruddet. Så mye som du ber om Guds allmektige nåde for å redde deg fra ekteskapsbrudd, er det også viktig at du kjenner noen av konsekvensene av ekteskapsbrudd, dette skal ikke bare sette frykt i deg, det skal også hjelpe deg å holde deg borte fra handlingen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bibelvers om utroskap

20. Mosebok 14:XNUMX Du skal ikke drive hor.

20. Mosebok 10:XNUMX Og den som driver hor med en manns manns hustru, den som driver hor med sin nabos kone, den utroskap og den utroskap skal drepes.

5. Mosebok 18:XNUMX Du skal heller ikke utroskap med hor.

2 Peter 2:14 som har øyne fulle av utroskap, og som ikke kan opphøre fra synd; forfalske ustabile sjeler: et hjerte de har trent med begjærlig praksis; forbannede barn:

Ordspråkene 6:32 Men den som driver hor med en kvinne, mangler forståelse; den som gjør det, ødelegger sin egen sjel.

Jeremiah 3: 8 Og jeg så da jeg hadde fjernet henne for alle årsakene til at den tilbakevirkende Israel begått utroskap, og gitt henne en skilsmisse. likevel fryktet hennes forræderiske søster Juda ikke, men gikk og spilte skjøge.

Jeremiah 3: 9 Og det skjedde gjennom hennes letthet, at hun gjorde urenheter i landet og begikk utroskap med steiner og med bestand.

Jeremia 5: 7 Hvordan skal jeg tilgi deg for dette? Dine barn har forlatt meg og sverget til dem som ikke er guder. Da jeg hadde matet dem til fulle, begikk de hor og samlet seg av tropper i skjøgehyttene.

Jeremiah 7: 9 XNUMX Vil I stjele, myrde og utroskap og sverte falskt og brenne røkelse for Ba'al og vandre etter andre guder som dere ikke kjenner;

Jeremiah 23:14 Jeg har sett på Jerusalems profeter en fryktelig ting; de begår utroskap og vandrer i løgner. De styrker også onde menneskers hender, så ingen kommer tilbake fra hans ondskap; de er alle for meg som Sodom og innbyggerne derav som Gomorra.

Jeremiah 29:23 Fordi de har begått villvilligheter i Israel og har begått ekteskapsbrudd med sine nabos koner og har talt løgnaktige ord i mitt navn, som jeg ikke har befalt dem til og med jeg vet og er et vitne, sier Herren.

Esekiel 16:32 Men som en kone som utroskap, som tar fremmede i stedet for mannen sin!

Ezekiel 23:37 At de har begått utroskap, og blod er i deres hender, og med sine avguder har de begått utroskap, og har også fått sønnene deres, som de fødte til meg, til å gi dem gjennom ilden for å sluke dem .

Hosea 4: 2 Ved å banne og lyve og drepe og stjele og utføre utroskap, bryter de ut, og blod berører blod.

Hosea 4:13 De ofrer på fjelltoppene og brenner røkelse på åsene, under eik og poppel og alm, fordi skyggen er god; derfor skal døtrene dine gjøre hor, og ektefellene dine skal utros.

Hosea 4:14 Jeg vil ikke straffe døtrene dine når de begår hor, og heller ikke ektefellene dine når de begår utroskap; for seg selv er skilt med horer, og de ofrer med skjøger; derfor skal folket som ikke forstår, falle.

Matteus 5:27 I har hørt at det ble sagt av gamle dager: Du skal ikke drive hor.

Matteus 5:28 Men jeg sier eder: Den som ser på en kvinne for å begjære henne, har allerede begått utroskap med henne allerede i sitt hjerte.

Matteus 5:32 Men jeg sier eder: Den som vil fjerne sin hustru uten å være hor, fører henne til utroskap; og den som gifter seg med henne som er skilt, begår utroskap.

Matteus 19: 9 Og jeg sier eder: Den som skal fjerne sin hustru, med mindre det er for utukt og gifte seg med en annen, begår utroskap; og den som gifter seg med henne som er bortlagt, driver hor.

Markus 10:11 Og han sa til dem: Den som skal fjerne sin kone og gifte seg med en annen, begår hor mot henne.

Markus 10:19 Du kjenner budene: Ikke utroskap, ikke drep, ikke stjeler, ikke vitner falskt, bedrager ikke, ær din far og mor.

Luke 16:18 Den som utretter sin kone og gifter seg med en annen, begår utroskap; og den som gifter seg med henne som er bortvist fra sin mann, begår hor.

Romerne 13: 9 For dette skal du ikke drive hor, du skal ikke drepe, du skal ikke stjele, du skal ikke falske vitnesbyrd, du skal ikke begjære; og hvis det er noe annet bud, blir det kort forstått i dette ordtaket, nemlig: Du skal elske din neste som deg selv.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelBibelvers for angst
Neste artikkelBibelvers om velstand i bedriften
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.