Bibelvers om sinne

0
4582

I dag skal vi studere bibelvers om sinne. Sinne er et redskap av djevelen for å få folk til å synde for Gud. Enten du ble sint av hellig eller uhellig grunn, har skriften advart i Efeserbrevet om at vi skulle bli sinte, men vi skulle ikke la det føre oss til synd. Gud advarte oss mot å bli sinte for lenge, det er grunnen til at han oppfordret oss til å la vårt sinne gå så raskt som mulig.

Når du blir sur utover mål, er det ingen måte du ikke får konsekvensene. Selv Gud blir sint på menneskeheten, men han gir alltid sjanser for vår forsoning tilbake til ham. Sinne vil ikke bare få deg til å miste Guds velsignelser over livet ditt, det vil også føre til at du blir smertefullt følelsesmessig. Ikke rart at noen lærde hevdet at sinne er prisen du betaler for andre dårskap.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Har du lurt på hvorfor du blir så sint når du ser noen som har fornærmet deg? Det spiller ingen rolle om du lever det beste øyeblikket i livet ditt da personen kom inn. Det spiller ingen rolle om du spiser det beste måltidet ditt eller gjør det du liker å gjøre best, umiddelbart ser du personen, du blir rasende .

Mens personen som gjør deg sint kanskje ikke engang vet at de hadde gjort noe dårlig, så din lykke vil bli forstyrret når du ser noen. Det er fengselet som djevelen har satt mennesker som blir sinte ukontrollert. Sinne vil gjøre at du blir en ond person for mennesket og synder mot Gud.

Hvis du er i kategorien mennesker som blir sinte lett og det er veldig vanskelig for deg å gi slipp, spesielt når du er så sint, vil denne artikkelen hjelpe deg. Vi har samlet en liste over bibelvers om sinne. Noen av disse versene vil gi deg en opplysning om hva Gud sa om sinne, mens noen vil gi deg et innblikk i hvordan du lett kan tilgi og etterlate et komfortabelt liv deretter.

Ta deg god tid til å studere disse versene og fordøye ordet, be om tolkningen av Den hellige ånd, slik at du ikke gir betydning for det basert på din jordiske kunnskap. La Guds ånd veilede, lære deg og hjelpe deg ut av den hjelpeløse tilstanden som sinne har holdt deg.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Bibelvers om sinne

Markus 12: 30-31 Og du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og med hele ditt sinn og med all din styrke. Dette er det første bud. 31 Og den andre er som denne: Du skal elske din neste som deg selv. Det er ingen andre bud større enn disse.

Matthew 5: 22
Men jeg sier dere: Den som er sint på sin bror uten grunn, skal være i fare for dommen; og den som sier til sin bror: Raca, skal være i fare for rådet; men den som sier: Du lurer, skal være i fare for helvetesbrann.

Matteus 5:22 Men jeg sier eder: Den som er sint på sin bror uten grunn, skal være i fare for dommen; og den som sier til sin bror: Raca, skal være i fare for rådet; men den som sier det , Du nar, skal være i fare for helvetes ild.

Efeserne 4:31 La all bitterhet og vrede og sinne og skrik og ondskap bli fjernet fra deg med all ondskap.

Kolosserne 3: 8 Men nå avskjer dere også alle disse; sinne, vrede, ondskap, blasfemi, skitten kommunikasjon ut av munnen din.

Efeserne 4:26 Vær edde og synd ikke; la ikke solen gå ned over din vrede!

Titus 1: 7 For en biskop må være skyldløs som Guds forvalter; ikke selvhjulpet, ikke snart sint, ikke gitt til vin, ingen spiss, ikke gitt til skitten lucre;

Ef 6: 4 Og dere fedre, provosere ikke barna til harme, men bringe dem opp i tukt og formaning fra Herren.

1 Thessalonians 5: 9 For Gud har ikke utpekt oss til vrede, men for å oppnå frelse ved vår Herre Jesus Kristus,

1 Timoteus 2: 8 Jeg vil derfor at menn ber hvor som helst og løfter hellige hender uten vrede og tvil.

James 1:19 Derfor, mine elskede brødre, la enhver være raske til å høre, treg til å tale, sakte til vrede.

James 1:20 For menneskers vrede virker ikke Guds rettferdighet.

Genesis 49: 7 Forbannet være deres sinne, for det var voldsomt; og deres vrede, for den var grusom. Jeg vil dele dem i Jakob og spre dem i Israel.

Ordspråkene 21:19 Det er bedre å bo i ørkenen enn med en omstridt og en sint kvinne.

Ordspråkene 29:22 En sint mann vekker strid, og en rasende mann bugner av overtredelse.

Predikeren 7: 9 Vær ikke hast i din ånd for å bli sint, for sinne hviler i fandenes favn.

Ordspråkene 29:11 En idiot utretter hele sinnet, men en klok mann holder det inntil etterpå.

Ordspråkene 19:11 En manns skjønn utsetter sitt sinne; og det er hans ære å overgå en overtredelse.

Ordspråkene 15: 1 Et bløtt svar avviser vrede, men voldsomme ord vekker sinne.

Ordspråkene 14:17 Den som snart er sint, gjør tåpelig, og en mann med onde ting blir hatet.

Ordspråkene 16:32 Den som er langsom til å vrede, er bedre enn den mektige; og den som styrer sin ånd enn den som tar en by.

Ordspråkene 22:24 Slutt ikke vennskap med en sint mann; og med en rasende mann skal du ikke gå.

Luke 6:31 Og som I ville at mennene skulle gjøre mot eder, gjør også du mot dem.

Romerne 12: 19-21 Kjære elskede, hevn ikke dere, men gi stedet sted for vrede, for det er skrevet: Hevn er min; Jeg vil betale, sier Herren.
Derfor, hvis fiendens sult, så mat ham; hvis han tørst, gi ham drikke; for på denne måten skal du haug med kull på hodet.
Ikke bli overvunnet av det onde, men overvinne det onde med det gode.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 


Forrige artikkelBibelvers om velstand i bedriften
Neste artikkelBibelvers om dåpen
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.