Bønner mot lathet og utsettelse

5
8575
Bønner mot lathet og utsettelse

I dag skal vi delta i bønner mot latskap og utsettelse. Latskap er en av de største hindringene for suksess. Ofte vet de som mislykkes fordi de bestemte seg for å hvile, hvor nær de er suksess når de lar latskap beseire sin iver for å følge med. Mens latskap kan synes å være den største fienden til suksess og gjennombrudd, er utsettelse en annen viktig årsak til at folk mislykkes.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Når du kan stole på å forfølge mål på grunn av tretthet, vil utsettelse føre til at du slutter å trene energien din på å gjøre ting som ikke er lønnsomt. Ting som ikke bør prioriteres, men du vil alltid utsette å gjøre lønnsomme ting som vil være til nytte for livet ditt. Utsettelse er en tyv av tid og suksess. Når du er der med å utsette, tar noen andre alvorlige avgjørelser om livene sine mens du utruster.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Når du er i utkanten av suksess, kan fienden gi deg en ånd av latskap, tretthet og tretthet. Disse åndene vil hindre deg i å oppnå det målet i livet. I mellomtiden er det vi må vite at det er millioner av skjebner som er knyttet til vårt gjennombrudd.

Hvis vi ikke lykkes med livet, er det flere andre mennesker som også vil bli hindret. Tenk deg at Aliko Dangote, Femi Otedola eller Mike Adenuga ble beseiret av ånd av latskap eller utsettelse, forestill deg millionene mennesker som vil være ute og jobbe over hele verden. Derfor er det viktig at vi oppfyller hensikten i livet.

Så ånden av latskap og utsettelse er farlig for vår samlede vekst i livet. Selv når det gjelder tingene som gjelder Gud, kan vi oppleve latskap eller utsette oss. Tiden du skal bruke til å meditere på Guds ord, tiden du skal investere i å kjenne Gud mer, vil du bruke tiden på å gjøre andre ulønnsomme ting. Det er viktig at vi frigjør oss fra slike ånder. Hvordan det å frigjøre oss fra slike ånder er kanskje ikke en lett oppgave å utføre. Imidlertid, med konsekvent bønn, er ingenting umulig å gjøre.

Vi har samlet en liste over kraftige bønner mot utsettelse og latskap for deg å oppnå alle dine mål raskt og effektivt.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNNER

 • Herre Gud, jeg forsterker ditt hellige navn for den nåden du har gitt meg. Jeg takker deg for velsignelsene og de forskjellige mulighetene du har åpnet for meg, Herre, jeg opphøyer ditt hellige navn. Far Herre, jeg kommer før denne dagen for å søke om din hjelp. Ofte har jeg ting å gjøre, ting som er veldig viktige for mitt liv og skjebne, men jeg synes jeg utsetter dem hele tiden. Utsettelse har blitt en stor hindring for min suksess og vekst i livet, jeg ber om at du vil hjelpe meg med å erobre den i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ber om at du ved din barmhjertighet hjelper meg å holde fokus når jeg gjør ting. Herre, når jeg legger hendene på noe, søker jeg at nåde ikke blir distrahert. Jesus hjalp meg med å sette fokus på å oppnå ting, og hjelpe meg til å holde meg fokusert til jeg har oppnådd det. Jeg irettesetter enhver agenda for fienden som har gjort meg til min egen fiende gjennom utsettelse, jeg ødelegger deres plan over livet mitt i Jesu navn.
 • Jehova Herre, jeg ber om at du vil være med på å prioritere ting. Hjelp meg å legge mer vekt på ting som må prioriteres. Herre, jeg vil prioritere å tjene deg og bli bedre kjent med deg. Herre Jesus, hjelp meg med å gjøre ting viktige i Jesu navn.
 • Herre Jehova, jeg irettesetter enhver makt som måtte ønske å angripe gjennombruddet mitt med utsettelse. Jeg ødelegger deres makt over meg i Jesu navn. Jeg kunngjør i dag at jeg fra nå av er ustoppelig. Jeg nekter å bli hindret av utsettelse i Jesu navn.
 • Far i himmelen, jeg ødelegger enhver form for latskap som kan redusere produktiviteten min. Hver latskap i utkanten av gjennombrudd. Hver form for latskap i utkanten av suksess, jeg kommer imot dem ved lammets blod.
 • Herre Jesus, jeg søker din åndelige styrke for å holde deg sterk i alle oppgaver. Herre Jesus, du er min styrke og frelse. Du er min grunnfjell. Herre hjelper meg å være sterk i Jesu navn. Du sier at alt jeg legger hendene på skal blomstre. Jehova, jeg kan være trett og lat når fiasko blir en vedvarende demon. Jehova, jeg ber om suksess i alle livsforklaringer, gi meg din suksess i Jesu navn.
 • Fader i himmelen, jeg ber deg om å være min kilde til motivasjon til å komme videre. Når et individ ikke har en kilde til motivasjon, vil hvert prosjekt bli et forlatt prosjekt. Jehova, jeg ber om at når du trenger styrke, skal du gi den til meg. Når jeg trenger en motivasjon, vil du være der for meg i Jesu navn.
 • Far i himmelen, jeg ødelegger enhver form for tretthet, tretthet og latskap når jeg lykkes. Gi meg nåden for ikke å utsette velsignelsen min ved å utsette. Herre Gud, fra en av dem satte jeg rekordene rett. Jeg nekter å være slave for latskap og utsettelse i Jesu navn. Jeg mottar min frihet fra den demon, jeg kunngjør min seier over den i Jesu navn.
 • Far i himmelen, jeg ber for mot og besluttsomhet sammen med konsistens. Jeg vet at uten vilje vil jeg kanskje aldri komme i gang og uten konsistens er jeg langt fra mål. Herre Gud, jeg ber om at du vil gjøre meg standhaftig i min jevne kamp for suksess. Jeg ber om at du vil gjøre meg konsekvent i min kamp for å kjenne deg bedre.
 • Apostelen Paul var fast bestemt på at du kjenner deg, og han var konsekvent i sine tilnærminger til å kjenne. Ikke så rart at han kunne si at jeg kanskje kjenner ham og kraften i ressureksjonen hans. Herre Jesus, gi meg nåden til også alltid å tørste etter deg. Nåden å alltid sultne etter tingene dine. Ånden til å aldri bli trøtt eller trett, jeg ber om at du vil gi meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber for hver mann og kvinne hvis liv har blitt forsinket på grunn av latskap og utsettelse. Jeg ber for hver mann og kvinne hvis åndelige vekst er blitt forsinket av latskap og utsettelse. Herre jeg ber om at du vil gi dem din styrke til å overvinne en slik demon i Jesu navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 


5 KOMMENTARER

 1. Takk, sir, jeg ble velsignet av bønnene. Kan du legge meg til gruppebønnesiden på Telegram eller WhatsApp.
  08030658358.

 2. Takk, sir for ministrasjonen. Jeg er velsignet av det.
  Kan du legge meg til bønnegruppen på WhatsApp og Telegram?
  08030658358

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.