Bønner mot begjær av kjøtt

0
590
Bønner mot begjær av kjøtt

I dag skal vi be mot begjær av kjødet, og vi vil gi en rekke bønner mot kjødets begjær. Du lurer kanskje på hva forskjellen mellom begjærlige tanker og kjøttlyst er.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

En lystig tanke er de dårlige ideene og konseptet som stammer fra hjertet. Ofte kan disse tankene være mer av seksuelle umoral. Mens Lust of the Flesh ganske enkelt betyr å bruke kroppen vår til å utføre djevelens intensjon. Det er ikke så rart at Jesus sa at ånden er villig, men kjødet er svakt. Når ånden er villig til å gjøre Herrens ting, når din åndsmann ønsker å bruke mer tid på å tjene Gud bedre, men kjøttet ditt vil glede deg over litt luksus av komfort.

Kjødets begjær kan også bety at vi ødelegger Guds allmektige tempel i kroppen vår. Husk at bibelen sier at kroppen vår er templet til den levende Gud. Så uansett hvilke grusomheter vi begår med kroppen vår, ødelegger vi gradvis Herrens tempel.

For eksempel er det utenfor ekteskapelig sex at vi utfører aktivitetene i kjødets begjær. Ekstreme ekteskapelige forhold kan bety at vi forplanter aktivitetene i kjødets begjær. Vi er åndsvesener og vi skal ikke operere ved kjødet, det er derfor det er viktig at vi overtar kontrollen over hele vesenet.

Hver gang vi ønsker å vie oss til å gjøre Guds ting, er det alltid en tussing mellom kjøttet og Guds Ånd. Derfor er det relevant at vi frigjør oss fra ånden i kjødets begjær. Gud bor ikke på et sted som er forurenset med misgjerninger. Hvis vi virkelig ønsker å være en bærer av Guds nærvær, kraft og ære, må vi frigjøre oss fra kjødets begjær fordi det begrenser vår åndelige produktivitet.

Hvis du noen gang blir lei av kjøttets begjær, er du et skritt mot å få din befrielse. Vi har gjort tilgjengelig en liste over bønnepunkter mot kjødets begjær. Be dem med tro i dag og motta din totale frihet i Jesus Kristus navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNNER

  • Herre Jesus, jeg tar mitt sinn i besittelse av din ånd, og jeg helliger det med din kraft. Jeg kommer imot enhver følelse av begjær i livet mitt, du sa at vi skulle gjøre kroppen vår til et hellig offer for deg. Herre Gud, hjelp meg å gjøre mitt liv og kropp til et hellig offer for deg i Jesu navn.

  • Far Herre, jeg ber om din hellige ånd og kraft, din hellige ånd og kraft som vil gi meg seier over kjødets begjær. Jeg vet at ånden mange ganger er villig, men kjødet er svakt. Derfor ber jeg om din kraft som vil gi meg seier over kjødets begjær. Jeg nekter å være et verktøy i fiendens hender. Jeg innvie hver tanke og løp gjennom hodet mitt med ditt dyrebare blod. Og jeg bestemmer at alle tankene mine er hellige og akseptable foran deg i Jesu navn.

  • Herre, jeg ber om at du aldri vil la din Hellige Ånd vike fra meg. Jeg ber om at du vil sende meg din dyne som er den hellige ånd. Den Hellige Ånd vil være min følgesvenn, spesielt når jeg er ensom, din ånd som vil lede meg om hva jeg skal tenke på og tankene som skal tillates inn i tankene mine. Jeg ber for din Hellige Ånd som vil tenne mitt dødelige legeme når kjødets fristelse vil oppstå. Herre Jesus, jeg ber om at du vil sende meg din hellige ånd i Jesus navn.

  • Herre Jesus, jeg kunngjør min korsfestelse med deg på Golgataens kors. Livet som jeg lever fra nå hører til deg fordi du lever i meg. Jeg gir hele livet til deg for at du skal være herre over det. Jeg løslater meg til veiledning av din Ånd og kraft. Jeg løslater hele mitt hjul for deg. Jeg ber om at du tar ledelse fra nå av, du vil lede tanken min, du vil lede mine handlinger og du vil fjerne hver iota av kjødets begjær i Jesu navn.

  • Far Herre, Bibelen sier at kroppen vår er Herrens tempel. Begjær av kjødet, kunngjør jeg deg i dag at kroppen min nå tilhører Gud. Aldri mer vil du ha makt over meg. Jeg sier min seier over deg til å være i Jesu navn. Bibelen sier at sønnen har frigitt er faktisk gratis. Min frihet fra deg er sikker, jeg tar herredømme over deg ved Jesu dyrebare blod.

  • Herre Jesus, jeg ber om at du vil overta hjertet mitt og at du vil bruke det til din herlighet alene. Jeg bestemmer at livet mitt ikke vil bli ødelagt av kjøttets begjær i Jesu navn. Jeg bestemmer at skjebnen min ikke blir ødelagt av kjødets begjær i Jesu navn. Herre Gud, mitt ekteskap er sikret i Jesu navn. Jeg kommer imot alle planer av djevelen for å ødelegge ekteskapet mitt, jeg ødelegger ordningene deres med Jesu blod. Fra nå nekter jeg å være slave for seksuelle umoral i Jesu navn.

  • Jeg ber om at Herren vil lede meg og bære meg i hans hender, slik at jeg ikke blir offer for fristelser i Jesu navn. Jeg nekter å falle i synd igjen, jeg nekter å være slave for fradrag for fienden, fra nå av er jeg en fri mann fordi jeg tilhører Jesus.

  • Far i himmelen, jeg ber for hver mann og kvinne hvis skjebner ligger i utkanten av ødeleggelse på grunn av kjøttlyst. Jeg ber om at du vil gi dem seier over det i Jesu navn.

  • Herre Gud, jeg ber om at du vil hjelpe dem med å lede hjertet deres, og tankene og alt deres gjøring vil være hellig og akseptabel for deg i navnet

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

annonser

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her