Bønner mot begjærlige tanker

4
6101
Bønner mot begjærlige tanker

Matthew 5: 28

28 Men jeg forteller deg at alle som ser på en kvinne begjærlig allerede har begått utroskap med henne i sitt hjerte.

I dag skal vi delta i bønner mot lystige tanker. Ulike mennesker over hele verden har steget til den uheldige utbredelsen av voldtektsmenn over hele verden. For bare noen få dager siden mettet stygge nyheter media om University of Benin, Nigeria, Vest-Afrika. En student bare identifisert som frøken Uwa Omozuwa. Hun ble voldtatt på alteret i en kirke der vi hadde gått for å lese og ble grusomt myrdet av angriperne sine. Hun var bare en 22 år gammel dame som ønsket å bli bedre i livet. Imidlertid ble denne drømmen drept av noen demoniske unge menn med lystige tanker.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Du må lure på hvorfor vi startet en bønn mot begjærlige tanker med nyheten om en 22 år gammel dame som ble voldtatt og myrdet, det er fordi det har en forbindelse med dette emnet. En av de største grunnene til at menn voldtar kvinner eller hvorfor kvinner voldtar menn er på grunn av de begjærlige tankene i hjertet. Satan er en smart jævel, han vet den beste måten å manipulere menneskers hjerte og gjøre dem til et dyr til andre.

Når vi underholder lystige tanker i hjertene våre, vil det hindre åndens tanker, Guds ånd vil ikke kunne finne uttrykk gjennom oss. En annen stor katastrofe som er forårsaket av begjærlige tanker, er at den gjør Guds nærvær langt borte fra mannen. I mellomtiden, når Guds nærvær er langt borte fra mennesket, overskygger en annen tilstedeværelse et menneskes liv.

Kong David underholdt en begjær i hans hjerte da han var på Clive i huset sitt og så på kona til hans tjener Uriah mens hun badet. Kong David hadde ingen kontroll over sin begjær, har følelsen overvunnet hans åndelige bevissthet om å holde seg hellig, han gikk inn med Batseba og unnfanget en uredelig frukt. Gud avskyr noe uhellig, og det er grunnen til at når et menneske har lystige tanker i hjertet, er Guds ånd alltid langt derfra fordi skriften sier at Guds ansikt er for hellig til å se synd.

Lustfulle tanker vil føre en mann til å synde mot Gud ved å gjøre alle slags avskyelige ting. Også begjærlige tanker går foran seksuelle umoral. Du trenger åndelig renselse gjennom bønner når du begynner å ha lystige tanker. Vi har samlet en liste over bønner mot begjærlige tanker for å hjelpe deg med å få tak i det.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNNER

  • Herre Gud, jeg ber om at du ved din nåde skal hellige mitt hjerte. Jeg ber om at du vil overta hele mitt vesen at hvert eneste jeg vil underholde i mitt hjerte skal være gudfryktig. Jeg kommer imot enhver ånd og kraft som vil forurense tankene mine med umoral, jeg ber om at de er dempet i Jesu navn. Far i himmelen, jeg ber om din åndelige styrke som alltid vil føre meg til bevissthet om at djevelen lurer rundt tankene mine. Jeg ber om at du vil gi meg den åndelige årvåkenheten som alltid vil antenne min åndsmann for å være bevisst tankene som går gjennom hjertet mitt. Jeg ber om at du vil gi meg denne styrken i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg kommer foran deg i dag for at du skal lede mitt hjerte og ta mine tanker i eie. Jeg ber om at tankene mine blir ledet med åndelig flid, slik at jeg ikke faller i fristelse. Herre Gud, jeg ber deg hjelpe deg med å beseire denne fienden som har bestemt seg for å ødelegge og forurense enhver tanke som går gjennom hjertet mitt. Herre Jesus, jeg anerkjenner at jeg er svak, og det er derfor jeg søker din styrke til å motstå lystige tanker i hjertet mitt. Herre Jesus, jeg ber om at du vil føre meg din ånd i Jesu navn.
  • Herre Jesus, jeg bekjenner seieren min i Jesu navn. Skriften sier, og de overvant ham ved lamets blod og ved ordene i deres vitnesbyrd. Herre, jeg vitner om at jeg er fri fra trelldom av lystige tanker i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver makt og fyrstedømme som kanskje vil bringe lystige tanker til hjertet mitt. Jeg dekker hjertet mitt med lammets blod, og jeg helliggjør mine tanker med din dyrebare kraft i Jesu navn.
  • I Jesu navn forbyr jeg enhver makt og den åndelige demon som kan ønske å ødelegge mitt gudelige tempel med begjærlige tanker og følelser av umoral. Jeg ødelegger slike krefter med lammets blod. Herre, jeg nekter å bli et offer for begjærlige tanker i Jesu navn. Herre Jesus, jeg bekjenner mine synder foran deg slik at du vil forandre meg. Bibelen sier at Herrens ofre er en ødelagt ånd og hjerterett, en ødelagt og motstridende vil ikke Gud forakte. Herre, jeg synes synd på den typen tanker jeg har underholdt i hjertene mine en stund, Herre Jesus, tilgi meg for mine synder og misgjerninger. Herre, jeg ber om at du vil skape et rent hjerte i meg, et hjerte som vil avstå fra alle lyster, jeg ber om at du vil skape din slags hjerte inni meg i Jesu navn.
  • Herre Gud, jeg overgir kroppen og ånden til din overlegenhet. Jeg ber om at du vil veilede og pleie meg. Jeg ber om at du bestemmer tankene og følelsene som vil gå gjennom hjertene mine. Herre Jesus, jeg ber om at din ånd skal inneha hele mitt vesen og at du vil bli kontrolleren. Fra nå av slutter jeg å bli kontrollert av djevelen, jeg kunngjør at livet mitt og hele vesenet mitt nå tilhører Jesus og han vil lede og veilede meg i den rette delen i Jesu navn.
  • Far Herre, jeg ber for hver mann og kvinne som i hemmelighet kjemper mot denne demon av begjærlige tanker, jeg ber om at du vil redde dem fra den i Jesu navn. Jeg ber om at du vil gi dem nåde og styrke til å motstå i Jesu navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 

 


Forrige artikkelBønner mot lathet og utsettelse
Neste artikkelBibelvers for angst
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

4 KOMMENTARER

  1. Disse bønnepunktene har virkelig gjort meg bra, jeg tok fatt på en tre dagers faste og bønner, men jeg manglet hva jeg skulle be. Jeg er glad jeg kom over dette og bruker fortsatt det. Gud velsigne Pst Ikechukwu

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.