Bønner mot hekseri og Jezebel

4
4502

I dagens artikkel skal vi delta i bønner mot hekseri og Jezebel. Trolldom er handlingen med å bruke mørke krefter til å utføre mirakler og vise underverk. Heksekunst begynte ikke bare; det har begynt siden tidene til de første mennene i Skriften. En av innretningene som djevelen bruker for å lure Guds folk er gjennom hekseri. Ikke rart, en person kan ha en ond ånd og likevel utføre mirakler.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Det skal huskes fra Skriften at etter Samuels død, ble kong Saul ugyldig for åndens ting; han kunne ikke lenger motta åndelige meldinger som da profeten Samuel levde. Det kom en tid kong Saul trengte Guds visdom om hvordan han skulle gjøre det videre strid med filistrene.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

På den tiden hadde kong Saul konsultert forskjellige spådommer, profeter og saksøkere, men ingen kunne gi et raskt svar på hva Saul ønsket. Og siden kong Saul var fratatt Guds ånd i sitt liv, var han også blind og døv for Gud. Sauls siste mulighet var å tilkalle ånden til den døde profeten Samuel. Kong Saul møtte en heks av Endor for å hjelpe ham med å påkalle Samuel ånd, bare for å få svar på hans mysterier. (Se 1. Samuel 28: 6-25).

Dette var en beretning om trolldom og trolldom i Skriften. Det som er verdt å vite er at trolldom besitter mennesker på samme måte som Den hellige ånds makt beruset mennesker. Og mange ganger kan noen mennesker ikke engang fortelle forskjellen mellom den uhellige ånd og den virkelige Ånd av sannhet, som er den hellige ånd. Trolldom betegner alt ondt.

Mens historien om kong Saul og heksen fra Endor så ut til å være en perfekt representasjon av de mørklagte aktivitetene til hekseri, er det en annen kvinne som ble liknet som en heks i skriften. Dronning Jezebel, kona til kong Akab, herskeren over Nord-Isreal, er et perfekt eksempel på ondskap. Selv om hun kanskje ikke besitter de demoniske kreftene som kunne karakterisere henne som en heks, gjorde hennes onde natur det imidlertid tvingende for henne å bli kalt en heks. (Se 1 Kong 16: 1-33, 1 Kong 19, 1 Kong 21.)

I mellomtiden er den virkelige betydningen av Jezebel kysk og fri for kanalforbindelse. Dessverre er kvinnen Jezebel en perfekt kontrast av navnet hennes. Hun var en listig, ond og fryktelig dronning av Nord-Isreal. Hun var svært forrædersk, demonisk besittende, et dø-hardt avgudsdyrker og korrupt individ.

Jezebel var en ødelegger, en tyv, prostituert, som om hun aldri hadde noen god side. Hun var veldig fryktelig. Til og med profeten som kunne stå i kongens nærvær og erklærte at det ikke ville komme regn i Isreal, og himmelen ble forseglet i tre og et halvt år ved profetens ord. Elias kunne beordre den fortærende ilden fra himmelen om å ødelegge profetene i Baäl, men da han så Jezebel, tok han til hælene, 1 Kong 18. Dette forklarer det faktum at Jezebel var veldig fryktet enda mer enn djevelen selv.

Etter dronning Jezebel har ingen noensinne navngitt barnet sitt eller menigheten ved navn Jezebel. Dette er ikke fordi det er en feil i navnet, men fordi den første personen som blokkerte navnet ikke var et tegn som er verdig til emulering. Hva dette betyr er at ingen mennesker noen gang ønsker å knytte seg til noe negativt.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Jesebels ånd

Den isebeliske ånd, eller Jesebels ånd, betegner ondskap, avgudsdyrkelse, prostitusjon og alle slags seksuelle synder og perversjoner, Åpenbaringen 2:20, Åpenbaringen 17. Denne Ånden kan manifestere seg gjennom en mann eller en kvinne, men den manifesterer seg mest hos kvinner. Hvis hekser plager et menneskes liv, eller det er en Jesel ånd i et menneskes liv, vil en slik person ikke utgjøre noe. En slik person vil ikke være i stand til å la opp til det fulle potensialet som Gud har bestemt for en slik person. Akkurat som kong Akab bare satt på tronen og dronning Isebel hadde myndigheten, slik vil det også være for alle hvis liv plages av en Jesebel. Den typen mennesker vil ha potensialer, et slikt individ vil ha drømmer og ambisjoner, men ingenting av det vil noen gang skje.

Det verste er at en slik person vil være langt fra Gud, akkurat som kong Saul og kong Akab nå var fra Gud. Akab var en hebraisk mann; de tjener Jehova; etter at han giftet seg med Jezebel, begynte han imidlertid å tjene Baal. Det er behov for at alle skal slå seg løs fra trolldomene og beseire enhver Spirit of Jezebel i våre liv.

Hvordan overvinner jeg trolldom og Jesebel-ånden?

Disse kreftene kan overvinnes ved bønner. Bønn er nøkkelen til å undertrykke djevelen og ødelegge alle makter til hekseri og jezebel. Når du er en bønn troende, kan ingen heks komme i nærheten av deg. Livet ditt vil være i brann for Gud. Ingen flueposer på en varm komfyr. Gjennom bønner genererte vi overnaturlige krefter for å dempe mørkets krefter, når vi deltar i krigsbønner mot trolldomskrefter, bøyer alle krefter av ondskap seg foran oss.

Kjære, jeg vet ikke hvor lenge djevelen har plaget deg med hekseri, i kveld skal du bli satt fri i Jesus Kristus navn. Jeg oppfordrer deg til å ta bønnelivet ditt på alvor, og du skal se djevelen falle for dine føtter. Vi har samlet en liste over bønner mot hekseri og Jezebel, finn bønner nedenfor.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNNER

 • Herre Jesus, jeg takker deg for at du ga oss navnet ditt. Jeg forsterker deg for kraften i ditt navn og blod, la ditt navn bli opphøyet i Jesu navn.
 • Fader Herre, skriften sier at vi har fått et navn som er fremfor alle navn at ved nevnelsen av det navnet må hvert kne bøye seg og hver tunge skal bekjenne at han er Gud. Jeg binder enhver heksekunst i mitt liv i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver kraft av demonisk besittelse, hver kraft som ikke er hellig og prøver å dominere livet mitt; Jeg ødelegger dem ved lammets blod.
 • Herre, jeg bryter i stykker hver sjakkel med trolldom i livet mitt, jeg underkaster meg undervisningen av Den Hellige Ånd, jeg gir meg til full besittelse av Guds ufortynnede ånd, i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg ødelegger alle grep i Jezebel i livet mitt. Jeg kommer imot hvert menneske i form av demonisk Jezebel; Jeg ødelegger dem ved lammets blod.
 • Far Lord, jeg kunngjør min frihet fra helvete mørke krefter, jeg er fanget av mørkets krefter i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg kommer imot enhver ånd av forvirring i livet mitt; hver manifestasjon som ønsker å fremstå som Guds ånd fortæres av ild i Jesu navn. Far Herre, jeg ber om at du vil lede min tanke og fornuft, og at du vil overta hele mitt vesen i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer min frihet fra enhver kraft av Jezebel som ønsker å ta kontroll over livet mitt. Jeg kunngjør i dag at livet mitt hører til Jesus; derfor blir hvert tre som min far ikke plantet, opprørt i Jesu navn.
 • Hver demoniske Jezebel som har lovet å føre meg til ødeleggelse, bestemmer jeg hevn fra Gud i Jesus navn.
 • Bibelen sier, Herrens røst er mektig, røst fra den er på vannene, Herrens røst er fylt med majestetisk, Herre, jeg ber om at du vil tale ditt visdomsord i mitt liv i dag. Jeg vil frigjøre meg fra heksekunstens territorium, der jeg er blitt fanget i Jesu navn.
 • For det er skrevet at han som sønnen har frigitt, er faktisk fri. Jeg bekjenner min frihet fra synd og misgjerninger i Jesu navn. Jeg bekjenner min frihet fra trolldom og trolldom i Jesu navn.
 • Jeg fordømmer min gjeninnvielse til Kristus, fra og med i dag er jeg ikke lenger et bytte for mørket, jeg er ikke lenger en slave av Jesebel i Jesu navn.
 • Skriften sier for vi bryter ikke mot kjøtt og blod, men krefter og fyrstedømmer på mørke steder. Jeg tar på meg Guds fulle rustning i Jesu navn. Jeg tar på meg våpenet fra krigføringen min i Kristus Jesus, og jeg tar ned djevelens territorium i løpet av mitt liv i Jesu navn.

Amen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 


annonser

4 KOMMENTARER

 1. Dejad de decir que la brujería es mala, es una creencia igual de válida que la vuestra, además que a Jezabel la poneís como una mujer manipuladora y malvada cuando simplemente era una reina que no seguía la religión de Israel… No hace falta que “rezeís contra la brujería ”. Las personas que siguen esa práctica no son malas y no tienen nada e contra vuestra, vive y deja vivir, estaís super desinformados sobre esta práctica ... Informaros antes de hablar.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her