Bønner mot drømmeforurensning

1
6206
Bønner mot drømmeforurensning

I dag skal vi utforske krefter som forurenser drømmen til en mann og ber mot slik drømforurensning. For det første må vi vite at drøm ikke er hendelsesforløpet man ser i søvne, men det er de mål og ambisjoner som venter på manifestasjon.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Ingen mennesker blir store ved en tilfeldighet, Gud har bestemt det, og et slikt individ må ha sett en slags åpenbaring av hvor stor han vil være. Gud har en flott plan for hver og en av oss, men djevelen har også sine egne planer.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Selv om du vil se noen som har det bra på et tidspunkt i livet, men som plutselig endrer seg. Jeg vet med sikkerhet at vi alle må ha opplevd noe av det. En student som har gjort det så bra i akademikere og mennesker, ser allerede ham være den mest suksessrike blant sine jevnaldrende, men plutselig utvikler en avvikende oppførsel og begynner å utgjøre ordensforstyrrelser i samfunnet.

Har du ikke sett et barn med store fremtidsutsikter, og når han / hun blir spurt om hva de vil bli i nærmeste fremtid, viser svaret at de har en flott plan for fremtiden. Imidlertid, innen et blunk på et øye, vil barnet eller personen bare bli en sosial ulykke. Dette er demoner som forurenser drømmen til en mann.

Det som er verdt å vite, er at djevelen aldri utfordrer noen som er en ikke-enhet, djevelen har ingen forretninger med noen mann som ikke utgjør noe. Djevelen har bare problemer med mennesker med et stort perspektiv, mennesker hvis drømmer og ambisjoner er store nok til å påvirke hele verden positivt.

En av slike lignende tilfeller i Bibelen er Josef, Jakobs sønn. Joseph var en drømmer, Gud har vist ham hvor stor han vil være gjennom drømmen sin. Han delte drømmen med familien og kamp oppsto mot ham blant søsknene. Djevelen visste ganske godt at Gud forberedte Josef til å bli en utfrier for folket i Egypt og Isreal i nærmeste fremtid, djevelen visste at Josefs drøm betydde at han ville bli stor og veldig vellykket, så djevelen gjorde et skritt for å forurense Josefs drøm .

Når djevelen vil forurense drømmen til en mann, vil han bruke kjente mennesker til å prøve å trekke deg ned. For Joseph brukte djevelen søsknene sine for å prøve å oppnå sitt mål ved å eie dem til å selge Joseph til slaveri.

En lignende ting skjedde med Kristus Jesus, djevelen visste at etter menneskets fall i XNUMX. Mosebok var Gud ikke så fornøyd med menneskets nye tilstand. Han visste at det var Guds drøm at mennesket en dag vil bli gjenopprettet til det herlighetens rike som Gud har beregnet for mennesket. Da Kristus Jesus kom, visste djevelen at dette var et middel for Gud til å realisere drømmene sine, så han gjorde et skritt for å få drept Jesus da han fortsatt var barn.

På samme måte våre liv som kristne, har vi alle drømmer og ambisjoner for vårt liv og fremtid, men det ser ut til at vi har glemt at drømmen eller drømmen er blitt redusert. Mange mennesker har mistet Guds hensikt med livet sitt bare fordi djevelen forurenset deres drømmer. Ikke rart, en lærd sa at det rikeste landet på jorden er kirkegården fordi hundrevis av millioner mennesker dør uten å oppfylle Guds hensikt med livet.

Hver gang du føler at du opplever slapphet i å forfølge den drømmen, må du være åndelig våken for å føle at djevelen er på jobb, har vi samlet en liste over bønner du bør si mot drømforurensning.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNN

 • Far Herre, jeg takker deg for nåden som kalte meg ut av mange for å forplikte meg til denne store oppgaven. Herre sier jeg å la deg navn opphøyes i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver makt og fyrstendighet som vil hindre meg i å oppfylle min oppgave og ditt formål med mitt liv. Jeg ødelegger slike krefter i Jesu navn.
 • Herre Gud, Bibelen sier at de rettferdiges forventninger ikke skal forkortes. Herre, hver av mine forventninger, ønsker og drømmer vil få kraft til å bli manifestert i Jesu navn.
 • Herre, jeg ødelegger med ild hver makt som vil forurense drømmen min med tull, enhver makt som vil få meg til å miste fokus på drømmen min, jeg ødelegger slike krefter i Jesu navn.
 • Herre står opp og la dere fiender bli spredt, alle krefter og fyrstedømmer som måtte ønske å forurense mine drømmer og ambisjoner, jeg ødelegger dem ved den fortærende ilden fra Gud den allmektige i Jesu navn.
 • Herre, sier at jeg er for tegn og under, Herre, jeg nekter å være et objekt til latterliggjøring i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg forstår at det ikke tjener noe for en mann å mislykkes med formålet med hans eksistens. Jeg ber om at du hjelper meg med å oppnå alle drømmene mine som du har innarbeidet livet mitt i Jesu navn.
 • Hver makt, demon eller plan som vil forurense tankene mine for å nå mine mål i livet, kommer jeg imot dem med lammets blod i Jesu navn.
 • Skriften sier at forkynne en ting og det skal etableres, jeg mottar kraften til å manifestere drømmene mine i Jesu navn.
 • Jeg mottar den åndelige nåden for å begynne å operere på kontoret som med rette tilhører meg i Jesu navn.
 • Jeg mottar makt over hver makt som forårsaker en forsinkelse i suksess tid, jeg mottar min herredømme over hver ånd som forlenger suksesstiden i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg nekter å oppleve svakhet, jeg mottar nåden for ikke å slumre før drømmene og ambisjonene mine er oppfylt i Jesu navn.

Amen

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 

 

 

 

 


1 KOMMENTAR

 1. Jeg har nettopp bedt bønner mot drømmeforurensning i håp om en forandring i livet mitt. Foreliggende er det komtaminatorer, men etter at denne bønnen og slikt skal fortsette, kommer jeg til å forbli over. Takk til Guds mann.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.