Bønn mot dårlige drømmer under graviditet

2
5008
Bønn mot dårlige drømmer under graviditet

I dag skal vi bede mot dårlige drømmer under graviditet. Når en dame er gravid, er det den første fasen mot å formere seg slik Gud har befalt. Imidlertid skjer det så mange ting i åndens rike i det stadiet når babyen fortsatt er i livmoren.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Det er mange kamper og angrep som skjer med en kvinne når hun er gravid. Du vil lure på hvorfor det ofte oppstår kamp mot gravide, vel, det er fordi graviditet lanserer en familie på oppfyllelsesområdet. Hvert barn bærer også en velsignelse fra den allmektige Gud, og alle blir velsignet for sin generasjon, dette er grunnen til at kamp og angrep ofte oppstår mot en gravid kvinne.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Det som er verdt å vite, er at kampen og angrepet ofte ikke er mot den gravide, men mot barnet. Imidlertid blir kampen den gravide kvinnen fordi hun er containeren.

En av formene for slaget som oppstår mot en gravid kvinne er en ond drøm. Det er viktig å vite at drømmer er aktiviteter i ånden og det åndelige riket kontrollerer det fysiske. Uansett hva som blir avgjort i åndens rike vil komme til uttrykk i den virkelige verden. Derfor er det veldig ille for en gravid kvinne å oppleve dårlige drømmer under svangerskapet.

Når en gravid kvinne begynner å se onde ting i drømmen, er det en klar identifikasjon at krig kommer. Bibelen sier for vi kjempet mot kjøtt og blod, men mot makter og fyrstedømmer som hersker over mørke steder. Så det er ikke nok å bare bagatellisere drømmer på alteret av ren tilfeldighet bare fordi det ikke betyr noe for deg. Hvis det ikke gir mening for deg, er det mer grunn til at du trenger å be.

Det er så mange mødre i dag som har vært uforsiktige mens de var gravide, og fienden har brukt det til å stjele noe stort i deres barns liv. Noen barn ble født tomme av ære fordi foreldrene viser slapphet i bønnens sted under graviditeten. Hver gang du ser noe som ikke legger seg i en drøm om det ufødte barnet ditt, er det viktig at du ber imot det.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Eksempler på dårlige drømmer under graviditet

 1. Å se blod i drømmen: Disse kan bety spontanabort. Du må avvise det gjennom bønner
 2. Å se deg selv kutte kjøtt: Dette kan være et tegn på fortsatt fødsel. Du må avvise det gjennom bønner
 3. Merkelige eller kjente ansikter som elsker deg i drømmen: Disse betegner demonisk forurensning, du må be imot det.
 4. Noen forfølger deg i drømmen
 5. Andre former for mareritt

Disse eksemplene er ikke ment for å skremme deg eller for å forsterke djevelen, det er til og med ingen skriftlig sikkerhetskopi for noen av disse drømmene, men de er hentet fra mange opplevelser fra mennesker som har vært et offer for sataniske drømmer. Som gravid mor må du være åndelig følsom, når djevelen viser deg noen merkelige drømmer, reise deg og avvis den ved tro gjennom bønner. Husk at skriften sier motstå djevelen og den vil flykte, du har en kraft som er skjult i Jesu navn. Når du begynner å ha dårlige drømmer under svangerskapet, for det ufødte barnets skyld, så si denne bønnen oftere til hvert eneste mørkehode over livmorens frukt er ødelagt.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNNER

 • Herre Gud, jeg takker deg for denne fantastiske prosessen som du får meg til å gå gjennom. Jeg setter pris på din kjærlige godhet over livet mitt, la navnet ditt opphøyes i Jesu navn.
 • Far i himmelen, jeg takker deg for nåden som du har gitt meg til å drømme drømmer, jeg setter pris på deg fordi det er en oppfyllelse av dine løfter som du ga oss i Apostlenes gjerninger. Jeg opphøyer ditt hellige navn i navnet av Jesus.
 • Herre Jesus, jeg takker deg fordi du ikke har holdt fiendens hemmelighet gjennom livet. Jeg takker deg for synet som du har gitt meg for å se fiendens planer og agenda for mitt liv Herre. Jeg forsterker deg fordi du vil ødelegge deres planer i løpet av mitt liv og graviditet i Jesu navn.
 • Herre, jeg kommer i navnet til den elskede sønnen Jesus Kristus, og jeg ber om at alle onde drømmer og åpenbaringer om fruktene i livmoren min blir ødelagt i Jesu navn.
 • Fader Herre, for det er skrevet at barn er Guds arv, Herre, frukten av min livmor er din arv, en gave av godhet fra barmhjertighetens trone, og ikke noe ondt skal skje i Jesu navn.
 • Herre Gud, Bibelen sier hvem som snakker, og det skjer når den allmektige ikke har kommandert? Herre, jeg ber om at du ikke vil tillate at rådene blir oppfylt over mitt liv i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg kommer imot enhver kraft som har lovet å alltid skape frykt i mitt hjerte ved å bringe meg onde drømmer, jeg ødelegger en slik kraft i Jesu navn.
 • Herre Gud etter dine ord i Ordspråkene 3vs 24 at når jeg legger meg, skal jeg ikke være redd og søvnen min skal være søt, jeg får kraft til en søt søvn i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg dekker frukten av livmoren din med ditt dyrebare blod, og la ikke skade komme i Jesu navn.
 • Bibelen sier at ingen våpenmote mot oss skal blomstre, Herre hver pil som blir skutt mot mitt ufødte barn fra drømmen blir ødelagt i Jesu navn.
 • Herre Jesus, når jeg lukker øynene i søvn, ber jeg om at din hellige ånd og kraft vil lede meg og de vil lukke døren mot all ond manipulasjon som måtte ønske å forurense søvnen min med onde drømmer i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg står på løftet fra dine ord som sier at mine barn og jeg er til tegn og under. Herre, all ond forurensning av drømmen under graviditet blir ødelagt i Jesu navn.
 • Herre Gud, Bibelen sier før jeg dannet deg i magen, jeg kjente deg før du ble født, sondret deg ut; Jeg utnevnte deg til en profet for nasjonene. ” På samme måte har du kjent barnet mitt selv i graviditetstilstanden. Herre, jeg ber om at du vil beskytte ham / henne med din fantastiske kraft for at ingen onde ting fra drømmen skal ramme ham / henne i Jesu navn.
 • Herre Gud, for meg selv ber jeg om åndelig styrke, jeg ber om din kraft Herre til å erobre hver kamp som kan oppstå mot meg i drømmen, Herre fly meg din åndelige styrke i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg takker deg for denne gaven du gir verden som kommer gjennom meg, jeg setter pris på din vennlighet over livet mitt, la navnet ditt bli opphøyet i Jesu navn.

Amen

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 

 

 


2 KOMMENTARER

 1. Vennligst be for min kone for å redde fødselen av hennes ufødte baby når det er på tide. Hun fru velsigner emmanuel Akpan Andrew nedenfor er min Gmail-adresse takk og Gud velsigne dere alle amen

 2. Tôi rất biết ơn về sự hướng dẫn cầu nguyện thật tuyệt vời và đây là sự hướng dẫn từ Chúa để tôi được tìm thấy trong lúc tôi rất cần và tìm kiế xin được phép yêu cầu về nhiều bài cầu nguyện bằng tiếng việt hoàn chỉnh và 1 bài cho chồng tôi bằng tiếng Ungarn hoặc Tiếng anh, tôi thật sự rất biết ơn, xin Chú Amen

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.