KRAFTIGE BØNNER FOR USIKTE KVINNER

1
15628
KRAFTIGE BØNNER FOR USIKTE KVINNER

I dag skal vi delta i kraftige bønner for ufrelste koner. Å være i et ekteskap der din kone ikke deler den samme troen på Kristus med deg, kan være en veldig tøff opplevelse. Hvis måten du lever livet på er basert på prinsippene for din tro på Kristus, vil det være et problem fordi du ikke kan være i stand til å dele det med din kone til tider. Mer å si, kjærligheten din til din kone vil bety at du er opptatt av hennes åndelige velvære. En av de største kjærlighetshandlingene du kan vise til noen er å be for dem, og noe av det kraftigste du kan gjøre for ekteskapet ditt, er å be regelmessig for kona.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Du er den personen som elsker din kone mer enn noen annen i verden, og hvis du ikke ber for dem, hvem vil da? Du må huske at det å be for din ufrelste kone uten å referere til Guds ord, ikke er mer effektiv enn ønsketanker. For å be effektivt må du be med Guds ord. Guds løfter er din garanti for besvarte bønner. Ikke vær tilfeldig i din tilnærming til bønn. Og husk, Gud er ikke avhengig av deg for å bringe din ufrelste kone til frelse. Han er ganske i stand til å orkestrere det selv. Det han trenger at du gjør er å bringe saken til ham og fortsette i forbønn.

Uansett hvor hardt din ufrelste kones hjerte er, har Gud en formel for å myke det, så ikke miste håpet, selv om det tar lengre tid enn du hadde ønsket. Baser derfor bønnene dine på spesifikke løfter fra Guds ord og se hans vilje utfolde seg i din kones liv. Nedenfor er en guide om hvordan du kan be for din ufrelste kone med relevante skrifter.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

bønner

 1. Herre, jeg takker deg fordi du alltid hører og svarer på bønnen som blir bedt i tro og etter din vilje.
 2. Herre Jesus, jeg løfter min kone til deg nå, vel vitende om at hun ikke har akseptert deg som sin frelser, og vi driver fra hverandre, ettersom hele vårt livssyn har blitt så veldig annerledes.
 3. Herre, du er full av barmhjertighet og godhet, og jeg ber om at du Herre i din nåde skulle forandre hjertet til min kone slik at hun utvikler et dypt ønske om å kjenne deg, å stole på deg og å følge deg resten av livet
 4. Herre, hver gang jeg ser på min kone, og hvor opprørsk hun er, gjør det meg trist at du vil føle deg, jeg vet at du elsker henne, og jeg ber deg Herre om å overta livet hennes for deg selv og la henne bli underlagt Din vilje alene i Jesus navn.
 5. Herre Jesus, jeg har prøvd alt jeg kan for å vinne min kone for deg, men det gikk ikke. Jeg ber deg, Herre, om at du sender noen om at hans eller hennes tro vil påvirke henne og la henne skifte for alltid å tjene deg i Jesu navn.
 6. Herre, jeg ber om å gi meg visdom og la din ånd lede meg i all min oppførsel, så jeg ikke kan oppføre meg på en måte som vil gjøre mitt hustrus hjerte vanskelig for å motta deg inn i hennes liv
 7. Du, Gud, er et skjold rundt oss. Du beskytter oss mot fienden som søker å ødelegge, og du vil ikke la oss bli til skamme. Din arm er mektig, og ditt ord er mektig (Salme 3: 3, 12: 7, 25:20; 15. Mosebok 9: 1; Luk 51:1; Hebreerne 3: XNUMX). Jeg ber Herre om at du beskytter henne mot skadedyrfuglene og ethvert angrep fra fienden i Jesus Navn
 8. Jeg ber Herre om at du hjelper min kone å få kjærligheten til deg. Må hun være stadig mer ærefrykt for din kraft, skjønnhet og nåde. Må hun vite mer hver dag om dybden og bredden på din kjærlighet og svare med økende kjærlighet i seg selv i Jesus navn (Salme 27: 4; Efeserne 3:18).
 9. Herre, kan din kloke og kunnskapende ånd hvile på min kone. Vær hennes rådgiver. Må hun glede deg over deg og adlyde dine kommandoer. (Jesaja 11: 2-3)
 10. Gud, du vil oppfylle formålet i hvert av våre liv. Kjærligheten din varer evig. Ikke forlat dine hender. Ikke forlat henne. Trekk henne alltid til deg (Salme 138: 8).
 11. Jeg ber om at du, Herre, gir henne muligheten til å finne og oppfylle ditt formål med livet før det er for sent.
 12. Herre, jeg ber om at du fører henne inn i et levende, vitalt, intimt, overveldende forhold til deg. Åpne øynene for at hun kan se vakre ting i loven din i Jesus Navn (Salme 119: 18).
 13. Hendene dine gjorde min kone og dannet henne; Herre jeg ber deg om å gi henne forståelse for å lære dine bud alltid i Jesu navn (Salme 119: 73)
 14. Herre, velsign min kone, ditt ord sier at din godhet fører til omvendelse. Ikke la henne fortsette å lagre vrede for seg selv (Romerne 2: 4-6).
 15. Herre gi min kone en enkelhet av hjerte og handling, slik at hun alltid vil frykte deg for henne og vårt barns beste. (Jeremia 32:39)
 16. Herre instruerer henne og lær henne hvordan hun skal gå. Råd henne Herre og pass på henne alltid fordi din usvikelige kjærlighet omgir den som stoler på deg. (Salme 32: 8, 10)
 17. Herre hjelpe henne med å ydmyke seg under din mektige hånd, slik at du kan løfte henne opp i rett tid (1. Peter 5: 6).
 18. Jeg ber en hekk av torner rundt min kone for at de med ond innflytelse skal miste interessen og la henne være i fred (Hosea 2: 6).
 19. Jeg ber om at du vil bruke meg til å være et eksempel for min kone, Herre. Gi meg visdom til å vite hvordan jeg skal svare på noe av hennes negativitet.
 20. Herre, gi meg Kristi sinn jeg ber, så jeg kan svare i ånd og kjærlighet, i samsvar med din vilje. Herre, jeg ber om at kona mi skal bli frelst. I Jesu navn. Amen

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.