Kraftige bønner for enhet i familien

6
25691
Kraftige bønner for enhet i familien

Familie er strukturert etter prinsippet om enhet, og enhet er i stand til å føde en familie. Enten mennesker er relatert av blod eller ekteskap eller ikke, kan de bli familie når det er en enhet med formål. Rimelig, kraftig bønn om enhet i familien blir derfor en av de viktigste bønnene å si for familien. En familie er en viktig enhet i Guds øyne. Så mye som familien kan betraktes som en sosial institusjon, kan den også sees på som en åndelig enhet.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Når et barn blir født inn i denne verdenen, har de ingen religion, ingen språk, identitet eller tro. Det er den eneste funksjonen til familien å oppdra barnet. Familien gir barnet identitet, religion, hjelper dem å lage en tro og gir dem et språk.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Å dømme etter dette er det derfor viktig at familien er forent for å oppnå alle disse funksjonene som samfunnet og Gud vil at de skal utføre. Når det ikke er noen enhet i familien, er det ingen måte det ikke vil påvirke oppdragelsen til hvert barn som er født i den familien.

Det er ingenting som oppfyller som en familie som står sammen i enhet. Fordelene ved denne store gjerningen kan ikke vektlegges for mye. Husk at Bibelen sier at en vil trekke tusen, og to vil trekke ti tusen. Dette etablerte det faktum at familier ville oppnå mer når de er forente. To kan imidlertid ikke jobbe sammen med mindre de er enige. Hva dette betyr er at suksessen eller fiaskoen til en familie vil være basert på den enheten som eksisterer i familien eller mangelen på den.

Utrolig nok, når familier holder hender og ber sammen, staver det en stor undergang over mørkeriket. Gud respekterer en enhet i hensikt, djevelen vet også dette, og det er derfor det første han prøver å stjele fra en familie er enhetens ånd.

Selv i Kristi legeme, når hvert rom er brutt i fragmenter, vil ikke djevelen være for langt til å slå.

Josva-boken kapittel 24 - 15 Og hvis det synes ondt for deg å tjene Herren, velg dere i dag hvem dere skal tjene, om de gudene som deres fedre tjente på den andre siden av elven eller gudene av amorittene, i hvis land du bor. Men jeg og mitt hus skal tjene Herren. Den eneste grunnen til at Joshua autoritativt kunne si at dette var fordi det er en enhet med hensikt i familien hans.

Enheten i familien til Joshua gjorde det enkelt for ham å fortelle de eldste i Isreal at de kan gå foran og valgte en annen Gud for seg selv hvis de ser ondt i å tjene Herren. For ham og hans familie ville de imidlertid tjene Herren.

Ikke la djevelen ta bort en av de største eiendelene som Gud har gitt til familien din. Du må gjøre alt for å beskytte enheten som finnes i familien. Vi har samlet en liste over kraftige bønner om enhet i familien for å hjelpe familien din å holde seg samlet.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 

BØNNER

 • Far Herre, jeg ber til deg i dag angående min familie. Jeg ber deg om å lære oss å være forent i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver makt og plan som måtte ønske å skape et misforhold i vår midte; Jeg ødelegger slike krefter i Jesu navn.
 • Jeg ber Herre om at du vil føre til at vi har en enhet med hensikt, at du vil gjøre visjonen klar for hver enkelt av oss, slik at vi kan bli enhetlig styrt av den i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber for din ufortynnede kjærlighet, lær oss hvordan du kan elske oss selv i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber om at du vil blokkere enhver tilgang som djevelen skaper for å forårsake tvist i familien min. Jeg ber om at du vil forhindre det i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber om at du vil gi oss all ånden til å tåle oss selv. Jeg vet at vi er forskjellige mennesker til tross for at vi er familie, men jeg ber om at du vil gi oss nåden til å kunne tåle hverandre i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber om at du vil gi oss privilegium og nåde til å tilgi oss selv når vi krysser hverandre i Jesu navn.
 • Herre Jesus, ved din nåde ber jeg om at du lærer oss stille når vi er sinte, du vil gi oss ytring når vi er rasende.
 • Herre Gud, Skriften sier at et hus delt mot seg selv ikke vil stå. Jeg kommer imot enhver delingskraft i vår familie med lammets blod
 • Far Herre, Bibelen sier hvor bra og hyggelig det er for brødre å jobbe i enhet. Jeg ber om at du vil hjelpe oss med å fortsette å jobbe i enhet i Jesu navn.
 • Herre Gud, vi ønsker ikke å svikte vårt mål som familie, hjelpe oss å stå og leve i kjærlighet for alltid i Jesu navn.
 • Lammets blod ødelegger Fader Lord, uansett hva fienden planlegger å bruke som et instrument for å skape fiendskap i familien vår.
 • Skriften sier at mine barn og jeg er til tegn og under, jeg ødelegger enhver makt som måtte ønske å bruke barna mine til å forårsake uenighet i familien min, jeg ødelegger en slik makt i Jesu navn.
 • Far, vi vil ikke bare være forenede, vi vil også bli blindet av kjærligheten så sterk, vi vil være forent i gudfryktighet, hjelpe oss med å oppnå dette i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du klarer alle ødelagte hjerter i mitt hjem. Jeg ber om at du ved din nåde skal helbrede enhver følelsesmessig skade i familien min. Jeg ber om at du vil gjenopprette den første kjærligheten til hjertene våre i Jesu navn.
 • Jeg kommer imot enhver ånd av ondskap, misunnelse, sjalusi og bitterhet som kanskje vil bo i hjertet til mine familiemedlemmer. Jeg ber om at du vil ødelegge det i Jesu navn.
 • Jeg ber om at du vil gi alle tapte i familien min nåde til å finne deg, hjelpe dem å gjenoppdage sin plass i deg i Jesu navn.
 • Jeg ber Lord Jesus om at du vil gjøre at våre avkom blir til velsignelse for andre overalt hvor de befinner seg. Hjelp dem alltid å være en god ambassadør for Kristi familie i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber om at du vil velsigne hvert medlem av familien min med et hjerte som kontinuerlig vil tørste etter deg i Jesu navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

6 KOMMENTARER

 1. Takk skal du ha .. Disse bønnepunktene er kraftige, og jeg er velsignet gjennom dem i Jesus kraftige navn Amen !!!

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.