Interesserende bønner for par i trøbbel

0
16541
Interesserende bønner for par i trøbbel

I dag skal vi se på forbønn for par som er i trøbbel. Ekteskap er begynnelsen, for familien, og er et livslangt engasjement. Det gir også en mulighet til å vokse i uselviskhet når du tjener familien. Ekteskap er mer enn en fysisk forening; det er også en åndelig og emosjonell forening. Denne foreningen speiler den mellom Gud og hans kirke.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Dette kan komme som en overraskelse for noen, men ja, til og med kristne ekteskap sliter. Hvis du er kristen og noen gang har følt deg skuffet, frustrert eller til og med sint på ektefellen din, er du ikke alene. Det er ikke sikkert du vet hva du skal gjøre eller hvor du skal vri deg. Det første du bør vite er at det er normalt at kristne par sliter. Videre kan de som lover “inntil døden deler oss” få alt sammen.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Kristne er ikke perfekte, og de blir heller ikke plutselig forholdskompetanse når de følger Kristus. Så hvis du er i et vanskelig ekteskap, trenger du ikke gi opp eller føle at du er alene. Alt du trenger å gjøre er å vurdere noen av grunnene til at ekteskapet ditt kan slite. Her er noen få ting som kan ødelegge et hjem. Kommunikasjonsutfordringer, mangel på sårbarhet, stolthet, utilgivelse, manglende investering, forventer at ektefellen din skal endre seg.

Ekteskapet ditt er ikke dømt fordi du har skadet hverandre, har problemer med å kommunisere eller har uenigheter om viktige problemer. Par har opplevd og løst problemer på egen hånd, begynt med Adam og Eva og fortsetter til i dag. Jo mer erfaring og modenhet et par utvikler i et ekteskap, jo mer suksess oppnås med å håndtere og løse problemer. Gjennom Den Hellige Ånd bor Gud i ekteskapet med to kristne og gir dem muligheten til å forvalte forhold sunt og produktivt med suksess

Likevel er det et stykke gode nyheter; Gud har lovet at han vil helbrede ekteskapene våre. Kanskje lider du av ødelagte hjem; Dette kan bare være miraklet du trenger for å gjøre hjemmet ditt til en komfortsone. Jeg har samlet noen kraftige forbønn for urolige par for dere i dag. Disse forbønnsbønnene vil gi ekteskapet ditt til å være fruktbart på alle områder. Når du deltar i disse bønnene i dag, ser jeg at Guds nærvær omslutter ekteskapet ditt, og jeg ser alle mørkeverk som negativt påvirker ekteskapet ditt ødelagt i Jesus Kristus navn. Jeg oppfordrer deg til å be disse bønnene av hele hjertet i kveld. Ekteskapet ditt må fungere i Jesus Kristus navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNNER

 • Herre Jesus, jeg ber om at du ville bli herliggjort i mitt ekteskap. Uansett hvor jeg befinner meg, i gode tider eller dårlige tider, hjelp meg til å reflektere over karakteren din. I tro venter jeg på forandring og helbredelse i ekteskapet mitt.
 • Herre, jeg ber om at din fred skal regjere rik i mitt ekteskap og mitt hjem. Du sa i ditt ord at freden du gir passerer all forståelse. Jeg får den freden akkurat nå. Jeg velger å la Kristi fred hvile i mitt hjerte. Når Kristi fred hviler i mitt hjerte, vil den omfatte ekteskapet mitt.
 • Herre, vis oss hvordan du følger ditt eksempel og legg vår egoisme og stolthet til side og ydmykt tjener hverandre, vær av en ånd og ett sinn og verdsetter hverandre og ser etter hverandres interesser
 • Velsign vårt ekteskap, o Gud, med fred og lykke, og gjør vår kjærlighet fruktbar for din herlighet og vår glede både her og i evigheten.
 • Herre Jesus, vi ber om et sterkere bånd av enhet i vår ekteskapspakt og lar ingenting komme mellom oss.
 • Far, gi oss styrke til å utøve områdene i livene våre der vi mangler. Gi oss et fokus og utholdenhet til å løpe.
 • I Jesu navn irettesetter jeg enhver tanke om hat, ondskap og stolthet overfor hverandre. Jeg irettesetter enhver tvist, situasjon og krangel i hjemmet vårt i dag,
 • Herre, lær og led oss ​​at vi alltid vil søke deg først i alt vi gjør. Må vår kjærlighet bli fylt med ekte kjærlighet, og la oss ære hverandre til enhver tid.
 • Herre, la tårene av nød som faller på mitt ekteskap bli omgjort til tårer av glede. Og jeg ber om at du vil bli berømmet i mitt husholdning under de rasende stormene.
 • Hver ond hånd og tunge, løftet for å plage min fred og min familie, lammer og dør, i Jesu navn.
 • Far Herre, finn og ødelegg ond makt og våpnene deres leid inn mot min familie, i Jesu navn.
 • Kjærlige Herre, jeg plasserer den sinne og bitterhet som ligger i familien min for dine føtter og ber om at du i din nåde vil utsette alt som forårsaker den bitre giften som ligger i hjertet vårt til overflaten, og frigjøre familien min fra det ber jeg.
 • Men Herre, jeg ønsker at familien min skal frigjøre seg fra enhver forurensning i hjertet vårt, slik at roten til sinne rykker inn. Jeg ber deg om å undersøke og utrydde alt det som ikke er behagelig for deg.
 • Takk Herre. For min familie stoler på at du vil fjerne all sinne i deg og fylle oss med din perfekte fred, for Du har lovet å holde alle i perfekt fred hvis sinn blir stående på deg.
 • Kjære Gud, jeg ber om at du vær så snill å helbrede skaden som har bygget seg opp gjennom den lange kampen min partner og jeg har vært gjennom i vårt forhold. Vennligst velsign oss begge med klokskapen til å ta kunnskapen om hva vi har gjort galt, og bruk det til å gjøre ting bedre.
 • Herre, la kjærlighet kaste forholdet vårt. La den fylle hvert hjørne av livene våre, og helbrede riftet mellom oss. Hjelp partneren min og meg til å elske hverandre når Kristus elsker kirken, slik du elsker menneskebarna dine: ubetinget og respektfullt.
 • Min himmelske Fader, vær så snill å lyse ditt lys over min familie. Gi oss styrken til å overvinne alle vanskeligheter vi har med å gjøre nå, og beskytt oss mot eventuelle problemer vi kan møte i fremtiden.
 • O Herre, vær så snill å samle oss slik vi er ment å være. Må kjærligheten som binder oss bare bli sterkere når vi oppfyller skjebnen du har lagt ut for oss.
 • Gi familien min tilgivelse for alle synder vi har begått. Måtte vi også tilgi hverandre, Herre, som det noen ganger er vanskelig å gjøre.
 • Takk, Herre, for besvarte bønner, i Jesus navn har vi bedt. Amen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 

 

 

 

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.