BØNNER FOR FORBINDELSE MED MOR-DAKTER

1
6959
BØNNER FOR FORBINDELSE MED MOR-DAKTER

Et mor-datter-forhold er essensielt fordi en mor fra fødselen tar på seg ansvaret for å ta vare, lage mat og generelt passe datteren sin til kvinne. Den enkle definisjonen av en mor er en som kan vise ubetinget kjærlighet, gi sin fulle støtte eller være en omsorgsperson, og på sin side hjelpe datteren til å komme seg videre og utvikle seg gjennom hele livet til å bli kvinne. Et mor-datter-forhold er viktig i henhold til Guds ord fordi en mor hjelper datteren deres til å vandre i sannheten. “Jeg har ikke større glede enn dette å høre om barna mine som vandrer i sannheten” (3. Joh. 1: 4).

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

En mors bønn er derfor å tale ord med visdom og godhet over døtrene deres (Ordspråkene 31:26). Å be over datteren din vil føre til at de ærer og respekterer deg som sin mor. Barn blir bedt om å hedre sine foreldre / foresatte slik at de kan leve for å se lange dager (5. Mosebok 16:XNUMX). Å kunne forstå formålet med en mors bønn for datteren vil gjøre det mulig for deg å be vedvarende og effektivt på din kristne vandring.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

En mors bønn for datteren hjelper fordi barn alltid blir angrepet av verdslige gleder, fienden og kjødet. Derfor, å være klar over at datteren din er under angrep, bør oppmuntre til vedvarende bønn. En mors bønn for datteren hjelper fordi ingen kan be for datteren din som du kan. Dette fordi du kjenner datteren din intimt, og en mor kan skille ut svakheter, kamper og vondt. Når du vet hvorfor du skal be for barna dine, og også viktigheten av et mor-datter-forhold, kan du også utvikle et dypere forhold til Gud. Å be for barna og familien din vil alltid hjelpe deg å oppnå et høyere nivå av selvdisiplin når du ber for andre, selv om de ikke er familie. Imidlertid kan mor-datter-forholdet bli usunt, spesielt når datteren når pubertetsalderen.

For usunne forhold mellom mor og datter, tror jeg, før du tar tak i disse problemene, bør du finne tid til å sitte og bare kommunisere med datteren din, prøve å se livet igjen fra hennes synspunkt, slik at du kan komme gjennom henne. Mange mødre har det så hardt for døtrene sine, og hardheten tar dem lenger bort fra døtrene. Det er bare en korreksjon som er født av kjærlighet som kan komme til hjertet. Min bønn for hver mor som leser denne artikkelen, er at du får Guds visdom til å håndtere døtrene dine i Jesus Kristus navn. Imidlertid nedenfor er noen kraftige bønner for deg hvis du har et anstrengt mor-datter-forhold.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNNER

 1. Far, jeg velsigne navnet ditt. Takk for min fantastiske datter. Jeg ber om at du alltid vil gå med henne. Må hennes øyne alltid trekkes mot tingene i ditt rike. Pass på hjertet hennes, o Gud, at hun ikke ville følge det til distraksjon.
 2. Kjære Gud, du vet alle ting og kan gjøre alle ting. Jeg ber Herre at du gir jeg og min datter et tilgivende hjerte.
 3. Jeg ber Herre om at du fornyer din ånd i oss og skaper i oss et nytt hjerte som lett tilgir.
 4. Kjære Jesus, hjelp datteren min, og jeg vet at vi alle er født som syndere og atskilt fra Gud på grunn av våre onde hjerter. Hjelp datteren min i en tidlig alder med å forstå det livsforvandlende konseptet, så hun slipper å leve som en synder under den fordømmelsen.
 5. Du er kjærlighetens Gud. Jeg ber om at dere legger ubetinget kjærlighet mellom datteren min og meg, så vi kan elske hverandre dypt
 6. Herre, jeg ber om at du gir meg visdom til å kunne støtte og veilede datteren min på din måte.
 7. Kjære Gud, jeg ber at ordet ditt skal bli skjult i hjertet hennes. La det være en lampe for hennes føtter og et lys på hennes vei. Må hun leve etter hver tilståelse som kommer fra munnen hennes. La ditt ord aldri vike fra leppene hennes. Veiled henne til å leve i din vilje. Hun vil ikke bo i synd! I Jesu navn. 1. Korinter 15
 8. Kjære Herre, du er fredens fyrste, la din ånd gjenopprette orden i det anstrengte forholdet mellom min datter og meg.
 9. Lær datteren min at hun har muligheten til å akseptere en ny, vakker identitet som kalles god, ikke på grunn av det hun har gjort, men fordi hun er trygg i den du sier hun er verdsatt, herlig, kjent og beskyttet.
 10. Kjære Gud, jeg ber om at du leger det vondet vi har forårsaket hverandre og får tilbake kjærligheten a morog datter skal føle for hverandre.
 11. Herre, jeg kommer foran deg og ber om tilgivelse og helbredelse i mitt forhold til datteren min. Herre, vær så snill å lege våre hjerter og hjelp oss til å forstå i stedet for å kjempe og krangle. Hjelp oss å elske hverandre og følg veien du har lagt før oss.
 12. Gud, jeg ber om at du tar datteren min tilbake til meg. Vennligst la forholdet vårt bli helbredet og helt igjen. Avslutt dette ødelagte forholdet og start en ny begynnelse slik at det er fred og kjærlighet mellom oss.
 13. Herre, vær så snill å ta vondt fra oss begge, og la datteren min ønske meg som sin mor igjen. Vær så snill å ta henne tilbake og få familien til å bli sterkere og hel igjen.
 14. Herre, jeg ber gjennom din ånd, la våre ødelagte hjerter bli helbredet og ta bort hennes sinne for meg og problemene i hennes sinn i Jesus navn
 15. Herre, jeg ber, min datter finner trøst i din evne, Gud, jeg ber deg om å nå ut til henne, holde henne og redde henne (2. Samuel 22: 17-18).
 16. Herre, jeg ber deg la henne finne tillit til deg, selv når vanskelige tider kommer, og hun ikke vet hva hun skal gjøre, hjelpe henne med å holde blikket rettet mot deg (2. Krønikebok 20:12).
 17. Kjære Gud, jeg ber deg om å la datteren min holde seg under kontroll og ikke gi full utluftning til mennesker og situasjoner som erger henne (Ordspråkene 29:11). La henne vandre i sikkerheten til Din tildelte verdi til henne i Jesus Navn.
 18. Herre, jeg ber for ditt åndelige, fysiske og følelsesmessige forsvar over datteren min. Hjelp henne å vite at du er hennes tilflukt og styrke i tider med vanskeligheter.
 19. O Herre, beskytt sinnet mot onde samtaler og gi henne en ånd av skjønn. Far, hjelp henne å høre stemmen din tydelig, og at hun ikke vil høre annet enn sannhet.
 20. Herre hjelpe henne med å innse at sikkerhet bare kan bli funnet hos deg og ingen andre. Så takk far for din kjærlighet, styrke og beskyttelse over datteren min i Jesu navn. Amen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 

 

 


1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.