Bønn om omvendelse med bibelvers

2
4345
Bønn om omvendelse med bibelvers

I vårt kristne liv, etter Frelse og innløsning, omvendelse er uten tvil et av de mest brukte ordene. Fordi det ikke er noen måte, kan en synder bli omvendt uten omvendelse. Ordet omvendelse betyr å snu eller endre fra noen spesifikke måter eller stiler å gjøre ting på. Det som er verdt å merke seg, er at hvis det ikke var synd, ville det ikke være behov for omvendelse. Og en mann kan ikke omvende seg med mindre han har sett og innrømmet de dårlige tingene han har gjort. Det tar en mann som har et ødelagt og et kontrast hjerte å gå gjennom omvendelsens del.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

I mellomtiden boken Esekiel 18 - 23, Har jeg noen glede av de ugudeliges død, erklærer Herren, GUD, og ​​ikke i stedet at han skulle vende seg fra sin vei og leve? Gud ga beskjed om at han ikke gleder seg over en synders død. Dette betyr at Gud ikke gleder seg over å se en synder dø, men han gleder seg mer når en synder blir omvendt.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Det er ikke så rart at Jesus fortalte historien om den fortapte sønnen. Lignelsen om den fortapte sønn beskriver hvordan Gud gleder seg over en synder som omvendte seg fra sine onde veier. Husk at den fortapte sønnen gikk bort med arven og tilbrakte alt påkostet da han ble brudd, husket han sin rike far. Han gjorde vei for å vende hjem til faren sin, men ikke et barn, men for å søke sin nåde for å bli gjort til en av sine slaver. Jesus fortalte hvordan faren feiret den fortapte sønnens tilbakekomst og til og med gjenopprettet ham til sin rettmessige stilling som sønn og ikke slave. Denne illustrasjonen forklarer at himmelen gleder seg over tilbakekomsten av en tapt sau.

Videre fortalte Jesus også historien om en hyrde som forlot flokkene hans for å dra på jakt etter en fortapt sau. Alle disse historiene skal få oss til å se hvor mye Gud verdsetter omvendelse. Menneskets opprinnelige design er syndig, og det krever en bevisst innsats med hjelp fra den hellige ånd for å overvinne synd og se den som en styggedom.

Noen mennesker vil angre, men de har ingen anelse om hvordan de skal gjøre det, bekymre deg mindre, denne artikkelen er for deg. Vi vil fremheve noen bønner for omvendelse med bibelvers. Din tid for frelse har nettopp kommet, husk, det første trinnet er å bekjenne din synd for Gud. Husk at Bibelen sier at den som skjuler sin synd, ikke skal lykkes, men den som bekjenner dem, skal finne barmhjertighet.

Når du har tilstått synden din, må du ta en bevisst beslutning om ikke å gjøre dem igjen, det er ditt første skritt mot omvendelse. Etter å ha tatt en beslutning om ikke å gå tilbake til rotet ditt, må du ta i bruk en ny kultur og livsstil som finnes i Kristus Jesus.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 

La meg ta deg gjennom litt bønn om omvendelse med bibelvers.

Herre Jesus, jeg synes synd på alle mine onde gjerninger. Jeg har aldri følt dette skyldig før. Jeg lærte om deg og hvor mye du avskyr de onde tingene jeg pleide å gjøre. Jeg var så redd at jeg kan dø som en straff for mine onde gjerninger. Imidlertid fikk jeg styrke fra ditt ord som sier at du ikke gleder deg over en synders død, men at du er lykkelig når de omvender seg. På grunn av dette ber jeg om at du vil skape et rent hjerte i meg, og du vil fornye den rette ånden i meg. Gi meg din hellige ånd og kraft som vil hjelpe meg å holde meg unna synd i Jesu navn.

Jakob 4: 8 Nærm deg Gud, så skal han nærme deg deg. Rens hendene, syndere! og rens hjerter, du dobbeltsinnede.

Fader Herre, jeg har lyttet til fiendens høye stemme, og jeg vender et døvt øre for din ånd. Jeg beklager alt jeg har gjort. Jeg lot meg lure av djevelen, og jeg ble ført med av verdens ting. Jeg mistet blikket på korset mens jeg velte meg i gift av urenhet. Synd har overvunnet meg, og på alle måter er jeg blitt fordømt. Hjertet mitt er så bittert at jeg frykter at jeg ikke blir tilgitt, men dette er min bønn, Kristus har dødd. Han har sølt blodet på Golgata-korset for min skyld, på dette, har jeg stått mens jeg kunngjør min permanente avgang i arbeidsstyrken til synd og misgjerning. Jeg bekjenner min synd for deg, Herre, for jeg har syndet mot deg alene og gjort et stort ondt i dine øyne. Herre, jeg ber deg tilgi meg og komme tilbake til palasset ditt i Jesu navn.

Apostlenes gjerninger 3 mot 19 Omvend deg, og vend deg til Gud, så dine synder kan utslettes, for at forfriskende tider kan komme fra Herren.

Fader Herre, ingenting er så vondt som meg å vite at synden min gjør deg vondt. Når jeg husker prisen du betalte på korset på Golgata, kan jeg ikke motstå smerten og kvalen i hjertet for å skuffe deg etter at du investerte så mye tillit til meg at du til og med fikk deg til å legge livet ditt for meg. Og ja, jeg vet at din kjærlighet til oss ikke kjenner noen grense, jeg har innsett feilene mine, og jeg er veldig vond for å gjøre det. Jeg ber om at du skal vaske deg med Kristi blod, og jeg skal være ren, vaske meg, og jeg skal være hvitere enn snø. Jeg ber om at du vil få meg til å være død for å synde fra nå av og være i live for rettferdighet.

Joel 2-13 Så rev ditt hjerte og ikke dine klær; Gå tilbake til Herren din Gud, for han er nådig og barmhjertig, sen til vrede og med stor godhet; Og han avstår fra å gjøre skade.

Herre Gud, jeg takker deg for den nåde du alltid har gitt oss for å finne tilbake til deg når vi synder. Takk fordi synd ikke diskvalifiserer oss fra å komme tilbake til deg.

Fader Herre, jeg kan ikke legge skjul på at jeg er en synder som trenger hjelp, og jeg bekjenner min synd for deg i dag for at jeg kan finne medfølelse foran deg. Du er gjenopprettelsens Gud. Jeg ber om at du vil gjenopprette meg. Skriften sier at den som skjuler sin synd, skal ikke lykkes, men den som bekjenner dem, skal finne barmhjertighet. Alt jeg søker er din barmhjertighet, mens min sjel er stupet til omvendelse, ber jeg om at du vil være nådig med meg, og du skal vise meg godhet i Jesu navn.

Ordspråkene 28: 13 Den som tildekker sine synder, har ikke framgang, men den som bekjenner og forlater dem, vil ha barmhjertighet

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 

 


2 KOMMENTARER

  1. Takk for at du hjalp kristne som meg som har spist av melk for lenge.

    Det er min ønske å begynne å mate på faste stoffer mens jeg fortsetter å lære.

    Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.