Mirakelbønner for helbredelse av brystkreft

0
21488
bønner om å helbrede brystkreft

15 Mosebok 26:XNUMX King James Version (KJV)

26 Og sa: Hvis du flittig vil høre på Herren din Guds røst og gjøre det som er rett i hans øyne, og høre på hans bud og holde alle hans vedtekter, vil jeg ikke legge noen av disse sykdommene på Jeg har ført over egypterne, for jeg er Herren som helbreder deg.

I denne artikkelen skal vi se på mirakelbønner for helbredelse av brystkreft. Kreft er en av de farligste sykdommene i verden. Det er en sykdom som forårsaker unormal bukvekst med høy tendens til å spre seg til andre deler av kroppen. Blant alle kreftformene er brystkreft den vanligste, og det påvirker hovedsakelig det kvinnelige kjønn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Den siste statistikken gjort i 2018 viste at ikke færre enn 2.9 millioner personer lider av sykdommen. Det som er verdt å merke seg, er at behandlingen av sykdommen er kostbar, spesielt i denne delen av verden hvor det ikke er noen betydelig helseforsikring. Ganske mange kvinner har møtt døden i hendene på denne stygge sykdommen.

Så mye som leger og sykepleiere prøver sitt beste på sykehuset for å redde en brystkreftpasient, er det viktig å vite at Gud fremdeles er i bransjen for å gjøre et mirakel. Kanskje har du bedt og bedt, og det ser ut til at ingenting skjer, det syntes for deg at Gud ikke er i nærheten, eller at det er ingen som hører på bønnene dine. Du må vite at det alltid så ut til at Gud ikke ville dukke opp før han til slutt dukket opp.

Så kanskje du må fortsette å be til mirakelarbeideren som er i stand til å helbrede ethvert sår og kurere enhver sykdom. Du må begynne å utøve makt i Guds ord. Skriften sier for vi har fått et navn som er over alle andre navn som ved omtale av Hans navn, hvert kne må bøye seg og hver tunge må tilstå at Jesus Kristus er Gud.

Brystkreft har et navn; dermed kan den kureres og kontrolleres av et overordnet navn, som er navnet på Jesus Kristus. Alt vi trenger å gjøre er å trene litt tro og konsistens i bønn til vi får de forventede resultatene.

Du er kanskje litt overrasket over at en slik artikkel som denne er publisert på nettstedet. Dette er et viktig tema som involverer millioner av mennesker rundt om i verden. Det er noen tilfeller som leger til og med har gitt opp håpet på dem, og alt de venter på er at personen tar sitt siste pust. Smerter og kvaler hos kreftpasienten er uforklarlige; utvinningsprosessen er tregere enn dens drepe krefter.

Likevel er det et stykke gode nyheter; Gud har lovet at han vil helbrede alle våre sykdommer hvis kreft er en sykdom som betyr at Gud kan helbrede den. Kanskje lider du av sykdommen; dette kan bare være miraklet du trenger for å beseire sykdommen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNN

 • Vår Gud er en mirakelarbeider. Hvis han kan gjenopplive de døde beinene etter ordene fra profeten Esekiel, kan han på mirakuløst vis helbrede den brystkreftpasienten. Alt du trenger å gjøre er å be.
 • Far Herre, jeg ber om at du vil helbrede meg og få alle mine smerter til å forsvinne. Gi meg mer styrke hver dag og ta bort pine av denne sykdommen fra meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, Skriften sier at du er Gud for alle kjøtt, og det er ingenting umulig for deg å gjøre. Jeg har en forsikring om at mitt helseproblem ikke er for mye å takle. Jeg ber om at du ved din nåde vil fjerne denne sykdommen fra systemet mitt i Jesu navn.
 • Fader Herre, for Kristus har påtatt seg alle mine sykdommer, og han har helbredet alle mine sykdommer, jeg nøkkel inn i denne pakt som Kristi dyrebare blod helbreder meg.
 • Jeg bestemmer av himmelens autoritet at min legning blir bekreftet i Jesu navn. Jeg kommer imot enhver makt og fyrstendighet som måtte ønske å hindre min helbredelsesprosess, og jeg ødelegger dem med lammets blod i Jesu navn.
 • Jeg bytter ut smerten ved brystkreft med trøst i Jesu navn
 • Jeg ødelegger hver klump i brystet mitt i Jesu navn.
 • For Kristus har betalt alt på korset, stripene på ham er et lite bevis for å bevise at han gjorde det. Jeg synker ned i kraften som oppreiste Kristus fra de døde, og bestemmer at jeg blir helbredet i Jesu navn.
 • Herre jeg ber om at du ved din kraft vil oppstå dette øyeblikket og gjøre det som bare du kan gjøre i Jesu navn.
 • For det er skrevet at hvis noen snakker, la ham snakke som et orakel av Gud, bestemmer jeg at jeg er fri fra brystkreftens sjakler at smerten ved sykdommen skal lakkes i Jesu navn.
 • Herre, for dere sa til profeten Esekiel at du er alle kjøders Gud, og det er ingenting umulig for deg å gjøre. Hvis dette er sant, betyr det at helbredelse ikke er et problem for deg. Jeg bestemmer i Jesu navn at du vil oppstå og gjøre det du alene kan gjøre i Jesu navn.
 • Far, det er aldri din vilje at jeg skal lide smertene ved brystkreft, jeg ber om at du vil oppstå som gjør det som er veldig vanskelig for legene å gjøre i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du vil gi meg styrken og håpet jeg trenger hver dag for at jeg ikke blir overveldet av smerten ved sykdommen i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at din Hellige Ånd skal trøste meg i løpet av mitt øyeblikk av smerter. Jeg ber om at trøsteren ikke vil forlate min side når jeg går gjennom den brennende plagen av brystkreft i Jesu navn.
 • Far i himmelen, ditt ord sier at vi skal spørre, og det skal gis oss. Jeg ber om at du vil få smertene til å forsvinne i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg nekter å dø av denne sykdommen, jeg vil ikke bli sendt til deg av en sykdom som kan kureres ved å nevne Jesu navn. Jeg bestemmer at du vil ta det bort fra meg i Jesu navn.
 • Mirakel arbeider Gud, jeg ber om at du vil oppstå og gjøre mirakel angående helseproblemene mine. Jeg ber om at du vil få enhver mann og kvinne til å bli overrasket av mine bemerkelsesverdige helbredelser. Jeg ber om at du får munnen til å åpne seg i undringen over det gode du vil gjøre med helseproblemet mitt.
 • Herre Gud, jeg ber om at du vil gi meg nåden til å holde ut til timen for mitt mirakel er kommet. Jeg bestemmer at du vil fly meg styrke til å vente på deg til du løser denne stormen rundt meg.
 • Far Lord, jeg ber for alle andre brystkreftpasienter der ute, jeg ber om at du vil helbrede dem på mirakuløst vis. Jeg ber om at sykdommen mister sin makt over kroppen vår i Jesu navn.
 • Takk, Herre, for besvarte bønner, i Jesus navn har vi bedt. Amen.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 

 

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.