Krigførebønner mot angrep fra kirken

0
5705
Krigførebønner mot angrep fra kirken

Matteus 16:18 King James Version (KJV)

18 Og jeg sier deg, at du er Peter, og på denne klippe vil jeg bygge min menighet, og dødsrikets porter skal ikke få makt over den.

I dagens artikkel skal vi delta i krigsførebønner mot kirkeangrep. Jeg er sikker på at du må lure på hvorfor denne typen bønner. Er det noe som et angrep mot Guds kirke? Vel, sant, noen angrep blir lansert mot kirken. Ofte leveres disse angrepene fra mørkets rike å føre krig mot kirken. I mellomtiden er enhver krig mot kirken en krig mot Jesus Kristus.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Interessant er at djevelen avskyr brødrenes samling, bare fordi når troende holder hender sammen i enhetens formål under bønn, vil Gud høre bønnen og gi et svar. Dette er grunnen til at det første som djevelen tar sikte på å angripe er kirkenes fred. En annen ting som er viktig å vite er at kirken ikke er den fysiske bygningen eller strukturen, men menneskene er kirken.

Etter å ha visst at det ikke er noen forsøk på at det er angrep som blir satt i gang mot kirken, er det derfor relevant at vi ber til Gud om å frelse kirken og redde den fra hånden til den ødelagte, som er djevelen.

Djevelen vil ikke komme ned for å angripe kirken mange ganger, og menn er hans drivkraft mot kirken. Dette er grunnen til at religion og kirkeledere alltid må forsøke å be for kirken om ikke å bli offer for djevelens angrep på kirken. Når et angrep blir lansert på kirken, er det ikke for oss å stikke av som troende.

Selv om vi kanskje ikke har en militær uniform, må du huske å vite at vi er soldater fra Kristus, og hans selv har ordinert oss til å vente og være vektere for kirken hans. Jesus sa på denne klippen: Jeg vil bygge min kirke, og helvetes port skal seire over den. Så når det oppstår problemer mot kirken, må vi vite at Kristus allerede har erobret alt; det forventes bare at vi begynner å leve i den bevisstheten.

I mellomtiden, en annen vinkel til dette krigsførebønn er kirkens angrep mot mennesker. Ikke vær forvirret; bare hold fokus. Kirken i seg selv er samling av mennesker, og det vil interessere deg å vite at så mye som djevelen angriper kirken, så også, angriper kirken mennesker. Dette er de helliges kamp, ​​ikke alle menneskene som kaller Guds navn, kjenner virkelig Gud. Mange av dem er bare late, og de er bare en perfekt kontrast til deres virkelige identitet.

Dette settet med mennesker skal samles i Herrens navn; Gud kjenner dem imidlertid ikke. De vil sette i gang både fysiske og åndelige angrep på alle som prøver å stå i veien for dem. De er mørke som prøver å drepe lyset fra mennesker som virkelig kjenner Gud og tjener ham riktig. Det er viktig at vi vet disse tingene før vi deltar i åndelige krigføringsbønner mot kirkeangrep. Vi har samlet en liste over krigsføringsbønner mot kirkeangrep.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

Krigsførebønn mot kirkeangrep

 • Far i himmelen, jeg ber til deg i dag at du vil oppstå i din makt og ødelegge alle angrep som blir utført på Kristi kirke og kropp i Jesu navn.
 • Far i himmelen, ditt ord sier at de sikkert skal samles, men for vår skyld vil de falle. Herre, vi motvirker ethvert angrep som fienden planlegger for kirken, og vi ugyldiggjør dem ved makten i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer Guds ild ved enhver samling som ikke vil at kirken skal lykkes med dets formål på jorden, jeg ødelegger dem ved ild i Jesu navn.
 • Herre Jesus, ditt mål for kirken vil ikke bli oppfylt hvis slaget skulle overvinne kirken, vi ødelegger hver pil som blir skutt mot kirken, og vi ødelegger den i Jesu navn.
 • Vi kommer imot enhver demonisk og ond samling som samles mot kirken, og vi ber om at den allmektige Guds ild skal begynne å konsumere fienden i Jesu navn.
 • Far, vi ber om at ditt råd og råd alene gjelder kirken. Lammets blod ødelegger alle fiender og planer for å få kirken til å mislykkes.
 • Herre Jesus, vi er kirken, den fysiske bygningen er bare et sted å bo, men kirken er vi folket. Vi ødelegger alle ondskapsangrepene over livene våre i Jesu navn.
 • Jehova, kirken har som formål å bygge mennesker til å ha en jevn koinonia med deg. Hvis kirken skulle mislykkes, vil formålet med etableringen bli beseiret. Vi ber om at du vil styrke kirken i Jesu navn.
 • Far, til din andre komme, gi kirken styrke til å motstå hvert angrep fra djevelen som blir lansert på den i Jesu navn.
 • Far, vi ber om åndelig styrke slik at vi raskt kan identifisere fiendens gimmicks som kan føre til at kirken faller i Jesu navn.
 • Hensikten med kirken din er å frigjøre mennesker fra åndelig mørke, enhver makt eller plan som ønsker å hindre kirken, skal bli blindet i Jesu navn.
 • Fader i himmelen, jeg kommer før deg i dag på grunn av de nådeløse angrepene fra falske profeter, demoniske hellige, som ikke lar seg hvile. Jeg ber om at du vil gi meg seier over dem i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber om at du skal oppstå i din vrede og gjøre rettferdighet overfor hver samling mennesker som bedrar folk med ditt navn. Jeg ber om at du vil reise deg og ødelegge hver gruppe mennesker som later til å være i ditt navn.
 • Herre, Skriften sier at ingen våpenmote mot meg skal blomstre. Jeg kommer imot hvert angrep fra den onde kirken mot livet mitt og familien min i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber om åndelig kraft og sans som vil gi meg seier over alle deres angrep i Jesu navn.
 • Jeg bestemmer Guds allmektige ild på hver samling mennesker som tar sikte på å skade meg eller forårsake meg sorg, la den ulukkelige ilden fra Guds trone begynne å konsumere dem akkurat nå i Jesu navn.
 • Herre, jeg ber om at du vil oppstå og gi meg frihet, jeg ber om at du skal reise deg og gjøre rettferdighet overfor hver satanistisk samling som vil skade meg i Jesu navn.
 • Gud som svarer med ild, jeg ber deg i dag over mine fiender. Jeg ber om at du vil fortære dem ved ilden din i Jesu navn.
 • Hver mann og kvinne som tilhører Satan-kirken, som planlegger mitt fall, befaler jeg Guds sinne over dem i Jesu navn.
 • For det er skrevet: enhver tunge som reiser mot meg i dom skal bli fordømt, jeg forkaster fordømmelse over hver mann og kvinne som er mot meg, alle som vil sette i gang et angrep mot, la dem bli fordømt i Jesu navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.