Kraftige bønner for beskyttelse på jobb

1
4279
Kraftige bønner for beskyttelse på jobb

Salme 32: 7: Du er mitt gjemmested; Du skal bevare meg for trøbbel; Du skal omgå meg med frelselsanger. Selah

Vi vil trekke frem noen av de kraftige bønnene om beskyttelse på jobb, og vi ber om at Gud vil lytte til stemmene våre og gi et svar på bønnene våre. Har du hørt om arbeidsfare? Arbeidsfare er de farene som arbeidstakere møter på arbeidsstedet. For eksempel er det blitt sendt og publisert at ganske mange helsearbeidere har mistet livet mens de prøvde å redde andre fra romanen Covid-19. Dette er et perfekt eksempel på arbeidsfare.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

I vårt arbeidssted blir vi ofte møtt med mange farlige møter som er livstruende, mens det er vår pliktlinje, og vi kan ikke skyte unna det. Vi må utføre vår plikt nøye, og derfor er det ikke et alternativ for oss å unngå arbeidet på grunn av dets farer. Når vi fortsetter å gjøre jobben vår til fordel for oss selv og befolkningen, må vi si noen spesifikke bønner for beskyttelse mot arbeidsfare.

Et av de bemerkelsesverdige menneskene i Skriften som døde i aktiv tjeneste, var en av forvalterne til kong David, kalt Uzza, Herrens engel slo ham i hjel for å berøre paktens ark. Det som er verdt å vite er at Uzza ikke var den eneste tjeneren som fulgte kong David og paktens ark på den tiden, hvorfor er det bare ham som døde under møtet?

Vi må forstå at hver dag er fylt med ondskap. Imidlertid kan vi forløse hver dag med lammets blod. Det er ikke så rart at Bibelen instruerte at vi alltid skulle be uten sesong. Med dette i bakhodet er det relevant at vi alltid ber om beskyttelse, spesielt på arbeidsplassen vår. Husk at Skriften avslørte for oss at ingen mennesker får noe med mindre det er gitt ovenfra. Vår beskyttelse skal komme fra himmelen, fra Han som beskyttet Isreals barn i Egypt.

Før du legger ut på jobb hver morgen, må du finne tid til å si følgende kraftige bønner om beskyttelse på jobb.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

BØNNER

 • Fader i himmelen, jeg ber for din ufortynnede beskyttelse når jeg skal til min arbeidsplass i morges, og jeg ber om at dine beskyttende hender vil være over meg. Herre, du er min klippe og tilflukt, min nåværende hjelp i tider med nød. Jeg ber om at øynene dine alltid vil være rettet mot meg i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber om at din ånd av kjærlighet og trofasthet vil overskygge livet mitt når jeg begynner min reise til jobb i dag. Jeg kommer imot fiendens planer og planer for å føre meg til beklagelse, smerte eller død i dag i Jesu navn.
 • Herre Jesus, din godhet og barmhjertighet skal fortsette å følge meg alle dagene i mitt liv. Far, mens jeg forbereder meg til å dra ut i dag, la din godhet og barmhjertighet fortsette å gå med meg. Herre, jeg vil at du skal være øynene mine, og du vil beordre mitt skritt. Du vil lede og veilede meg i Jesu navn.
 • Bibelen sier at Guds øyne alltid er rettferdig mot de rettferdige, og ørene hans er fortsatt oppmerksomme på bønnene deres. Far, jeg ber om at øynene dine vil være på meg i dag, selv når jeg forbereder meg på jobb, ber jeg om at dine beskyttelseshender ikke vil opphøre å fungere i mitt liv i Jesu navn.
 • Far i himmelen, jeg søker beskyttelse under vingene på dine hender, jeg kommer imot alle fiendens planer for å gjøre meg til et offer for arbeidsfare i Jesu navn. Jeg nekter å bli offer for noen onde omstendigheter i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber om at din høyre hånd vil lede meg inn i din styrke, og din ånd vil antenne mitt indre menneske at jeg kontinuerlig vil arbeide med stemningen fra din ånd og kraft i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at din kraft og herlighet skal gå med meg når jeg reiser gjennom verden i dag. Jeg ber om at din ånd vil hjelpe meg å ta på meg all min åndelige rustning for å jage bort alt ondt som måtte komme min vei i dag.
 • Far Herre, jeg ber om at din makt vil gå foran meg og helliggjøre arbeidsplassen min med Kristi dyrebare blod. Jeg snakker med autoritet om at makten ødelegger alt som fienden har planlagt eller planlagt for å forårsake meg smerte eller anger på jobben i dag i Jesu navn.
 • Jehova, jeg overlater livet mitt til dine dyktige hender slik jeg la ut i dag. Jeg ber om at din ånd skal sette meg til side og unnta meg fra alt ondt som er bestemt til å skje i dag. Jeg ber deg om å gi dine engler beskyldning over meg at de vil lede meg på alle mine måter i dag i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg dekker meg med Jesu blod. Jeg dekker arbeidsbordet mitt med Jesu blod. Ingen skjellsettende filer vil bli sendt inn på pulten min i dag. Jeg ødelegger fiendens ordning for å implisere meg på arbeidsplassen min. Jeg ber om at du skal kaste forvirring i fiendens leire angående meg, og at du vil føre til at enhver tunge som reiser seg mot meg i fordømmelse blir ødelagt i Jesu navn.
 • Herre Jesus, for mitt krigsvåpen, er ikke kjødelig, men åndelig, jeg bruker din kraft og styrke til å ta på meg Guds fullstendige rustning som vil jage det onde fra meg i Jesu navn. Jeg setter mitt håp og stoler på deg for seier over fienden som vil sette meg fordømmelse og død, og jeg opphever planene deres i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber for både din åndelige og fysiske beskyttelse i mitt arbeid i dag. Jeg bestemmer at arbeidet mitt er sikret i Jesu navn. Jeg ber om at du vil lede munnen min med ditt ord og din visdom, og du vil gi meg beskjed når jeg skal snakke riktig tidspunkt for å være ganske. Du vil lære meg i din visdom det beste svaret under hver samtale på arbeidsplassen min i Jesu navn.

Abonner på YouTube-kanalen vår for å se kraftige bønnevideoer daglig

 


1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.