PSALM 70 som betyr vers for vers

0
18135
PSALM 70 som betyr vers for vers

La oss studere Salme 70, betydningen fra vers til vers i dag. David ber ganske enkelt om utfrielse for seg selv og gjengjeldelse for sine fiender. Så også kan vi bruke denne salmen til å søke Guds ansikt for utfrielse og rettferdiggjørelse.

Hvis vi nøye studerer vers 1-5 i Salme 70, ba David om at de onde skulle raske tilintetgjørelse, og at de gudfryktige skulle bevares. Denne salmen er nesten den samme som de fem siste versene (Salme 40). Mens vi er her, ser vi Jesus Kristus skissert i fattigdom og nød. Vi ser ham også uttale rettferdig og fryktelig straff over sine jødiske, hedenske og antikristne fiender; og ber om vennenes glede og lykke, til sin fars ære. La oss bruke disse tingene på våre vanskelige forhold, og på en troende måte bringe dem, og de syndige årsakene til dem, til minne om oss. Hasterprøver bør alltid våkne inderlige bønner.

Boken Salme 70 handler om bønn for utfrielse fra fiendene. Etter å ha kjent litt om denne salmen, la oss ta en studie av versene etter hverandre.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

 Betydning av Salme 70 Vers av Verse

Vers 1: [Gjør fart], o Gud, for å frelse meg; hastverk for å hjelpe meg, Herre!

Uttrykket "skynd deg" ble hentet fra følgende ledd i (Salme 40:13). Det er "Vær fornøyd, Herre," eller "Jehova." “Skynd deg å hjelpe meg, Herre (se merknad til Salme 22:19). Vi ser David haster med sin bønn. Mange ganger føler vi at Gud ikke har hørt bønnen vår, fordi vi ikke blir umiddelbart besvart.

Vers 2: "La dem skamme seg og forvirrede de som søker min sjel; la dem vende bakover og bli forvirret, som ønsker meg vondt." I Salme 40:14 er det lagt til, "sammen" (se merknad om Salme 40:14). David ble forsikret om at jo mer de raserte, desto nærmere var de til ødeleggelse, og han jo nærmere hans frelse. "Det som søker min sjel": Eller "liv." I (Salme 40:14) er det lagt til, "Å ødelegge det,"; for det var slutten på deres leting etter det. “La dem vendes bakover”: (se merknad til Salme 40:14). David ber Herren om å skamme folket som prøver å ødelegge ham. Dette er som om David sier: Jeg kan ikke vise dem, men du viser dem for meg. Herre, få dem til å skamme seg for å angripe en av dine.

Vers 3: La dem vende tilbake for en belønning for sin skam som sier: Aha, aha.

I Salme 40:15 er det det, “La dem være øde”; dette med hensyn til deres land og hus, (se merknader om Salme 40:15). Ved dette blir vi lært til ikke å håne på andre i deres elendighet, for ikke at det samme faller på nakken. "Det sier": I Salme 40:15 er det lagt til, "til meg,"; ikke til folket hans, men seg selv. "Aha, aha": Glede seg over sin ulykke og nød. Deres belønning på dommedagen vil være evig straff. Uttrykket (aha, aha), brukes av djevelens tilhengere. Dette viser bare hvem de er.

Vers 4: La alle de som søker deg, glede seg og glede seg over deg, og de som elsker din frelse, skal alltid si: La Gud bli storet. ”

I fjerde vers i Salme 70 ba kong David Gud om de som søker ham. Kong David ba om at Gud skulle hjelpe dem som søker ham, til å kunne glede seg og være glade for Herren. Også lovsangen til Gud skal ikke avstå fra leppene.

De som søker Gud, finner ham. Det vises før, og det bærer gjentakelse. De som har sett Herren har mye å glede seg over. De er forløst, og de skal si det. Herrens ros skal aldri opphøre fra de forløste lepper. Gud skal bli forstørret, ikke bare med leppene våre, men med de livene vi lever også.

Vers 5: “Men jeg er fattig og trengende: skynd deg, Gud, du er min hjelp og min utfrelser; Herre, vær ikke stående. ”

Det femte verset uttrykte smerten til en vanlig mann. Selv om kong David var en velstående monark i sin tid, teller han imidlertid all sin rikdom og rikdom til ingenting når han er foran Herren. Han erkjente at han var fattig og trengende, og han trengte hjelp fra Herren.

Kong David uttalte at Gud er hans hjelp og frelser, og han venter på Herren for total befrielse. På samme måte kan vi også rope til hjelpen som er vår nåværende hjelp, spesielt i et øyeblikk av behov, og han vil hjelpe oss.

Legg merke til at bruken av "min" i 5. vers over. Dette viser at frelse, befrielse, og for den saks skyld, alle gaver fra Gud er for individet. Det er en beslutning vi må ta en om gangen som vi trenger og vil ha Gud i livet vårt.

Når bruker vi denne salmen

  1. Når vi føler oss urolige i hjertet og alt håp virker tapt som om det ikke er noen vei ut, akkurat som verset vi observerer at David ba Gud om å skynde seg å utfri ham, noe som betyr at han frustrert og at han ikke har noe håp igjen
  2. Når dine behov haster, og du trenger, og det føles som om det ikke er noen andre å løpe til for å få hjelp
  3. Hver gang du tror fienden er etter din undergang fra en høy stilling
  4. Når du er forvirret og ingen rundt deg som hjelper eller trøster deg

bønner

  1. Å Gud i dag hastverk med å frelse og frigjøre meg fra alt som plager livet mitt i Jesu navn
  2. Å, Herre, stå opp denne måneden for å hjelpe meg i Jesu navn.
  3. Hver kraftsøkende etter min sjel, du er en løgner, bli frustrert i dag i Jesu navn.
  4. I Jesu navn avbryter jeg hvert ondt ønske og planlegger å skade meg og plage meg; du skal ikke trives i Jesu navn.
  5. Far, denne måneden, gi meg et plutselig mirakel som vil dempe alle mine hånere og gjøre min fornærmelse mot resultater i Jesu navn.
  6. Herre, min Gud, når jeg søker, gir du meg glede og glede gjennom livets dager i Jesu navn.

 

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelPSALM 19 Betydning Vers etter vers
Neste artikkelPSALM 71 Betydning vers for vers
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.