Salme 3 Bønn om hjelp

0
3705
Salme 3 Bønn om hjelp

Salme 3 er Bibelens tredje salme. Det er en bønn om hjelp ovenfra, det er også en takkebønn til Gud, som svarte bønn fra en plaget sjel. Salme 3 tilskrives særlig David da han flyktet fra sønnen Absalom. David, forlatt av sine undersåtter, hjemsøkt av Shimei, forfulgt for sin krone og liv av sin ubevisste sønn, henvender seg til sin Gud, gir sine bønner og tilstår sin tro

Etter å ha slått fast at Salme 3 er en salme med påkallelse, klagesang, tillit, begjæring og ros. det er viktig at vi gir en detaljert studie eller undersøkelse betydningen av salme 3 vers for vers for å forstå mer om det

PSALM 3 BETYDT VERSE AV VERSE

Vers 1: HERREN, HVORDAN MANGE ER FJÆLENE mine! MANGE RISER OPP MEG

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Dette er det første verset i kapittel 3, og det ble adressert til herren, det viser oss hvordan Davids fiender økte i konspirasjonen mot ham. Og Israels menns hjerte var imot ham som en brølende løve som var klar til å fortære, disponerer ham rike og å ødelegge livet hans.

Vers 2: MANGE SIER AV MEG, DET ER IKKE HJELP FOR HAN I GUD

 Dette verset snakker om noen av hans fienders bebreidelser, hvordan salmisten ble forlatt og gjort et bytte av fienden; han ble helt forlatt og har ingen makt til å forsvare seg, ikke noe håp om å rømme fra problemene sine, og at Gud ikke har til hensikt å blande seg inn og redde ham verken i denne verden eller i den kommende verden.

Vers 3: MEN DEG, HERRE, KUNN ET SKJELL FOR MEG, MIN HÆRLIGHET, OG LIVEREN AV MIN HOD.

 I dette verset uttrykte salmisten her tillit til at Herren virkelig hadde hørt hans rop og besvart hans bønn fra sine hellige åser. Bruken av skjoldet i dette verset; det var naturlig å snakke om Gud som "skjoldet" eller "beskytteren" for sitt folk som i fare og trengselstid vil være løfteren der oppe i hodet, og de skal gjenopprettes til sin tidligere verdighet.

Vers 3: Jeg ropte høyt til Herren, og han svarer meg fra hans helige hille

  Dette verset snakker om da salmisten ble utsatt for stor fare, og derfor ga han ytring til sjelenes dype kval med ord når fiendene hans ble så høye om ham, og gjorde derfor appellen til ham selvsikker. Gud, han er en bønnevarmer, dvs. han hører ditt rop når du kaller ham ut av hans jordiske og himmelske helligdom der han er hver tilstedeværende for å svare på den helliges bønner rettet mot ham, og derfra hører, velsigner og svarer vi vår kval.

JEG LIGER NED OG SOVER; Jeg våkner igjen, FOR HERREN SUSTAINS MEG

Vers 5:  Dette verset forklarer det motet psalmisten hadde da han visste at han har Gud som beskytter og kan gå stille og selvsikker til sengen sin uten å frykte volden til ilden, kanten av sverdet og utformingen av de onde mennene. Selv om det er menneskelig sett, er det grunnen til at du frykter at du kunne blitt gjort til å sove dødens søvn og bli knust, men Gud sto som et skjold og beskyttet ham, og hans liv er fremdeles mens han var trygg og trygg.

Vers 6: Jeg er ikke svik av ti tusen mennesker som har satt seg selv mot meg rundt

David var en mann av mot fra ungdommen; hans engasjement med Goliat og hans militære utnyttelser viser det. Og nå er det nå mange tusen som reiser seg mot ham, selv om styrke og antall ikke er noe imot Guds nærvær, sier salmisten nå at han ikke ville være redd hvis noen fiender skulle reise seg i opprør mot ham. Den som har gjort Gud til sin tilflukt, har absolutt ingen grunn til å frykte.

Vers 7: OPP, HERRE! LEVER MEG, O MIN GUD! FOR DU SMITE ALLE MINE FUNN PÅ CHEEKEN, BREKKER DU TETEN TIL DE WICKED

Selv om han visste at Gud hadde tatt opp kampen i dette verset, visste han likevel at hans fortsatte beskyttelse var avhengig av hans kontinuerlige bønner. Salmisten snakket i tillit til Guds inngripen fordi han fortsatt var omgitt av mange fiender, og han vet med sikkerhet at han ville seire.

Salmisten ba ham selvsikker om å gjøre det fordi han hadde avvæpnet fiendene sine i det siste, og han håpet at han ville gjøre det igjen.

Vers 8: LEVERING BELONER TIL HERREN; DIN Velsignelse VÆR PÅ DIN MENNESKE.

Dette siste verset viser Guds frelsende kraft. Det er Gud alene som frelser, De som blir frelst fra kraften og syndens skyld, er hans folk. Hans nåde reddet dem; og det er ved hans velsignelse å være kontinuerlig over dem at de fortsetter å bli frelst. Han er fontenen der vår hjelp og frelse kommer fra, dvs. at det gjelder Gud alene å frelse. Salmisten hadde ingen forventning om å redde seg selv hvis han skulle bli frelst, han følte at det var å være alene av Gud. Hans barmhjertighet reddet ham, og det er ved hans velsignelse å være kontinuerlig over dem.

        Når trenger jeg denne salmen?

Du lurer kanskje på når du akkurat trenger denne Salmen. Du kan sjekke nedenfor for noen av situasjonene når du skal bruke Salme 3.

  1. Når livet faller fra hverandre
  2. Når du er redd for at du kan bli til skamme av fiendene
  3. Når det er så mange motstandere som leter etter din undergang
  4. Når du trenger Guds beskyttelse
  5. Når du er Guds bærekraft og utfrielse

       PSALM 3 BØNNER:

Hvis du er i noen av situasjonene som er oppført ovenfor eller mer, så er disse kraftige salmebønnene for deg:

  1. be for Guds beskyttelse og utfrielse
  2. Be om Guds nåde, tilgivelse, visdom og dømmekraft mot fiendene
  3. Be om Guds styrke og utholdenhet for å overvinne enhver motstand og tilbakeslag
  4. Herre forlater meg ikke, og la meg ikke være bytte for mine fiender.
  5. Herre hører mitt rop og kjemper min kamp for meg

6). Far hjelper meg fra de som er for sterke for meg i Jesus navn.

7). Herre, vær min nåværende hjelp og kjemp mine slag i dag i Jesus navn.

8). Herre, hjelp meg og frelser meg fra armen til denne mektige i Jesus navn.

9). Herre, skuff alle de som sier om meg at det ikke er noen hjelp for meg i Jesus navn.

10). Herre, send hjelp til meg fra helligdommen og styrk meg ut av Sion i Jesu navn.

11). Herre, jeg har ingen her på jorden som vil hjelpe meg. Hjelp meg for trøbbel er i nærheten. Befra meg slik at fiendene mine ikke får meg til å gråte i Jesu navn.

12). Herre, ikke forsink med å hjelpe meg, send meg hjelp raskt og stille dem som håner meg i Jesus navn.

13. XNUMX). Herre! Gjem ikke ansiktet ditt for meg i denne prøvende perioden. Vær barmhjertig mot meg min Gud, stå opp og forsvare meg i Jesus navn.

14). Herre, vis meg din kjærlige godhet, skaff deg hjelpere for meg i denne perioden av mitt liv i Jesus navn.

15). Herre, et utsatt håp gjør at hjertet er syke, der sender meg meg hjelp før det er for sent for meg i Jesus navn.

16). Herre! Ta tak i skjold og buckler og stå opp for min hjelp i Jesus navn.

17). Herre, hjelp meg og bruk meg til å hjelpe andre i Jesus navn.

18). Herre, kjemp mot de som kjemper mot min skjebnehjelpere i dag i Jesus navn.

19). Å, Herre, på grunn av ære for ditt navn, hjelp meg med dette problemet (nevn det) i Jesus navn.

20). Herre, fra i dag erklærer jeg at jeg aldri vil mangle hjelp i Jesu navn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


annonser
Forrige artikkelSalme 68 Budskapet vers av vers
Neste artikkelSalme 4 Bønn om hjelp
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her