Salme 127 Betydning vers av vers

0
6111
Salme 127 Betydning vers av vers

La oss se på Salme 127 som betyr vers for vers i studiet vårt i dag. Salme 127 legger vekt på Guds velsignelser. Som kristne er det meningen at vi skal vite at uten Gud er vi ingenting. Bygningene av tårnene, byene, kirkene, imperiene, byvaktene og alle arbeider forgjeves uten Guds hjelp. Men med Guds inngripen gir han hvile og velsigner håndens gjerninger.

PSALM 127 BETYDT VERSE AV VERSE.

Vers 1: Bortsett fra at Herren bygger huset, arbeider de forgjeves som bygger det; bortsett fra at Herren beholder byen, våkner vakten men forgjeves.

Arbeidere krever ferdigheter og styrke før de kan bygge et hus. I mellomtiden bør de huske at hvis ikke Gud er involvert i planene deres, mens de planlegger å bygge et hus, vil deres innsats vise seg å være abort. Babelbyggere ønsket å bygge høye tårn og by, men Herren forvirret språkene deres fordi han var sint på dem. Det var imidlertid annerledes i Salomons tilfelle da han bestemte seg for å reise en bygning for herren. Herren velsignet ham, og prosjektet hans ble en realitet. Dette verset er en subtil påminnelse om at vi ikke er noe uten Gud. Han er fortsatt byggmester.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Tilsvarende når vekterne blir bevoktet og utfører sine oppgaver for å holde folket trygt i en by, men hvis Gud bestemmer seg for å se bort, er vi ikke trygge i vekterne. Bortsett fra om han ser på oss, er vi så gode som døde. Derfor vil alt være velstående i alle anstrengelser, så lenge vi involverer Gud.

Vers 2:Det er forgjeves at du reiser deg tidlig, setter deg sent opp og spiser sorgens brød. For så gir han sin elskede søvn.

Det andre verset bekrefter også at vi trenger Gud i våre daglige aktiviteter. Det vil være bortkastet ressurser, energi og krefter hvis vi jobber fra morgen til kveld i håp om å få mat og til slutt kommer tomme hender hjem. Noen går til og med så langt som å sulte seg fra god mat og søvn. Alt dette kommer tilbake til mangel på tro på Kristus Jesus. Ved tro lever Gud ut sine egne fra livets kamper og velsigner dem mer selv mens han gir dem hvile. Akkurat som Jesus sov midt i en stormfull storm. Han var rolig fordi han visste at han var i farens hånd.

Vers 3:Se, barn er Herrens arv, og livmorens frukt er hans lønn.

En av de største velsignelsene fra Gud er å ha hengivne barn. Vers 3 retter oss mot viktigheten av barn i en husstand. Hva er hensikten med å bygge et hus når det ikke er noen som skal arve det? Eller hvilken gevinst er det når en mann skaffer seg så mye rikdom, men han ikke har noen arving? Gud gir barn en tjeneste. Hvis han ikke gir oss barn, forblir mannen barnløs for alltid uten noen som skal arve eiendommer og viktigst av alt navnet hans. På samme måte er vi hjelpeløse uten Gud.

Vers 4:Som piler er i en mektig mann; det samme er ungdommens barn.

En mann i krig er glad når han ser at det er et våpen. På samme måte er sønner farens våpen, barn blir født som en gave til foreldrene i tidlig alder. Når de vokser opp blir de deres trøst. Vi må lære å lære barna våre mens de fortsatt er unge, de riktige måtene til Gud, slik at når de vokser, vil de ikke vike fra det. Riktig utdannelse er også et viktig verktøy som hjelper barnoppdragelse Et barn som ikke blir oppdratt på veien for herren og lærte de riktige verdiene for hvordan man skal oppføre seg i et samfunn, vil være ubrukelig ikke bare for seg selv, men for samfunnet generelt. Dermed forårsaker smerte og ubehag for foreldrene.

Vers 5:Lykkelig er mannen som har sitret full av dem; de skal ikke skamme seg, men de skal tale med fiendene i porten.

Selv om det antas at det å få mange barn kommer med mange prøvelser og vanskeligheter, men med tro på Kristus, vil problemene gå over og det vil være så mye glede og lykke i en slik husstand. Men de som ikke har barn, opplever dyp sorg. Når barn er som våpen, er det godt å ha et hus fullt av dem. Men hvis de sammenlignes med pinner, foretrekkes få. Generelt kommer denne gunst fra herren. Uten ham vil det ikke være noen barn å bygge, og uten hans nåde vil det ikke være gode barn som kan trøste foreldrene sine. La oss derfor overlevere alt til Gud slik at vi kan nyte et liv fullt av fred

 NÅR Trenger jeg å bruke denne PSALMEN?

Etter å ha etablert betydningen av denne salmen, er det viktig å vite når du skal bruke den. Her noen ganger hvor salmen kan tjene et formål for deg:

#Når du trenger Guds inngripen i daglige aktiviteter

#Når du trenger Gud for å gå tilbake til ham.

# Når du trenger at Gud skal lede deg når som helst i livet ditt.

#Når du vil at Gud skal hjelpe deg å leve et rettferdig liv.

# Når du vil føre et liv fullt av velsignelser

PSALM 127 BØNNER:

Hvis du er i noen av situasjonene ovenfor eller mer, er disse kraftige psalm 127-bønnene noe for deg:

- Herre, jeg ber om at du tilgir mine synder hver gang tanken om at jeg bare kunne gjøre ting med min forståelse kommer inn i mitt hjerte

- Herre gi meg styrken til alltid å anerkjenne deg i alle mine anstrengelser.

-Himmelsk far, hjelp meg å spore mine skritt tilbake til deg

-Herre, veilede og styre trinnene mine når jeg kom gjennom livet i Jesu navn.

-Far, hjelp meg å finne hvile i deg, la dine velsignelser strømme i min husstand i Jesu navn.

-Far, ta all ære i livet mitt fra i dag, nå og for alltid i Jesu navn.

- Kjære far, velsign meg med hengivne barn

 

 

 


Forrige artikkelSalme 126 Betydning vers av vers
Neste artikkelSalme 2 Betydning vers av vers
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.