Bønn for helbredelse og forebygging av Coronavirus

7
16869
Bønn for helbredelse og forebygging av Coronavirus

Exodus 15: 26

Og sa: Hvis du flittig vil høre på Herren din Guds røst og gjøre det som er rett i hans øine, og du vil høre hans bud og holde alle hans vedtekter, vil jeg ikke sette noen av disse sykdommene over deg som jeg har brakt over egypterne; for jeg er Herren som helbreder deg. "

I en tid som dette er det behov for oss alle å legge følelser og alle våre forskjeller til side og be for en bedre verden, en verden som frigjør korona-viruset. Landet vårt har blitt hardt rammet av viruset, det er viktig at vi sier en bønn om legning og forebygging av Coronavirus. Gud er så opptatt av vår velvære; Planene hans er ikke for at hele verden skal utslettes av en dødelig og uhelbredelig epidemi. Dette er helt klart djevelens verk fordi Gud aldri gjør noe ondt. Mens forskere over hele kloden jobber døgnet rundt for å få en kur for dette sykdom det er viktig at vi også i spirituelle korridor gjør alt vi kan for å berge situasjonen. Rett før vi går inn til bønner, til fordel for de som har liten eller ingen kunnskap om viruset, er det upåklagelig at vi skriver om det for deg å vite hvor dødelig det er, slik at du vet hvordan du skal be godt.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Coronavirus-utbrudd er den nyeste og dødeligste epidemien som har angrepet verden, den verste verden noensinne har sett. Det ble først oppdaget i Wuhan, en by i republikken Kina tilbake i desember 2019. Først da viruset startet i Kina, vendte resten av verden blinde øyne og døve ører til det, ikke før det ble fraktet inn i Europa , Afrika, Amerika og resten.

I løpet av tre måneder har mer enn 100 land blitt sterkt rammet av viruset og mer enn 4000 mennesker er erklært død. Frykten vår øker i Afrika når viruset blomstrer rikelig i den vestlige verden. Og nå har sportsaktiviteter over hele kloden blitt stoppet på grunn av det dødelige viruset. Mange handelssentre over hele kloden har også stoppet virksomheten på grunn av utbruddet.

Koronavirussykdommen også kjent som COVID-19 er preget av milde symptomer. Personer som er smittet av denne sykdommen kan oppleve følgende:

 • Rennende nese
 • Sår hals
 • Hoste
 • Fever
 • Pustevansker (alvorlige tilfeller)

Verdens helseorganisasjon (WHO) mens han fremdeles slet med å finne en kur mot viruset, ga noen tips om hvordan vi kan forhindre at vi smittet viruset.

Les trinnene for å forhindre Corona-virus nedenfor

 • Vask hendene regelmessig og grundig med såpe og vann, og bruk alkoholbasert håndrenser.
 • Hold minst 1 meter avstand mellom deg selv og alle som hoster eller nyser.
 • Personer med vedvarende hoste eller nysing bør være hjemme eller holde en sosial avstand, men ikke blande seg i mengden.
 • Sørg for at du og folk rundt deg, følger god åndedrettshygiene, noe som betyr at du dekker munnen og nesen med et vev eller inn i ermet ved den bøyde albuen eller vevet når du hoster eller nyser. Kast deretter det brukte vevet umiddelbart.
 • Hold deg hjemme hvis du føler deg uvel med symptomer som feber, hoste og pustevansker. Ring medisinsk nødnummer gratis i ditt land som er tilgjengelig dag og natt, for veiledning. Ikke delta i selvmedisinering

Etter at vi har utstyrt oss med nok informasjon om viruset, er det viktig å vite at Gud kan helbrede landet, han kan fjerne effekten av COVID-19 og gjenopprette freden tilbake til verden.

Hva ber vi om?

Når vi ber til Gud i bønner, bør vi fokusere på følgende områder og forvente raske svar fra Herren.

For at spredningen skal stoppe

Viruset sprer seg som et ildsted i Harmattan, og hvis det skulle vedvare, ville intet hjørne av verden bli reddet. Det er behov for å be om at Gud skal stoppe viruset i å spre seg ytterligere. Siden legenes kunnskap har vist seg å være abort, har alle tiltak for å forhindre spredning vist seg å være abort, er det ikke på tide at vi vender tilbake til Gud i bønner? Vi vil be om at spredningen av viruset skal stoppe, viruset skal miste sin kraft. Hastigheten som viruset sprer er alarmerende, all kontakt med en infisert person vil viruset overføres. Ikke rart, det blir nesten ukontrollerbart i Europa, spesielt i verden av fotball- og forretningsimperier. Gud er et suverent vesen, han har makt over alt, og vår bønn om helbredelse og forebygging av Coronavirus ville føre til at Gud stopper det.

For at Gud skal gi våre leger løsning

Vi ber også om at Gud skal gi legene og forskerne kunnskap og visdom til å komme med en kur. Frem til nå har det ikke vært et skudd av konkrete bevis på hva som kan ha vært årsaken til viruset, det sprang bare opp fra det blå. Skriften fikk oss til å forstå at enhver god ide kommer fra Gud, vi vil be om at Gud skulle gi dem visdom til å komme med en kur.

For dødstallet skal stoppe

Dødstallet har økt fra ett til over 4000 i løpet av tre måneder, og hvis det ikke blir tatt vare på, vil det øke mer enn det. Vår bønn vil også fokusere på å stoppe dødstallene fra å øke ytterligere. Et virus som startet i en by har utvidet seg til over 100 land, dødstallet må stoppe, og før viruset dreper oss alle med suksess, og det vil ikke være noen å be, vil du ikke råde til at vi begynner å be nå når vi fortsatt er i live?

For rask utvinning av alle infiserte pasienter over hele verden

Ikke færre enn 144,078 70,920 mennesker er blitt smittet med viruset, omtrent XNUMX XNUMX har kommet seg, og resten kjemper fortsatt med viruset. Mens vi ber, bør vi be for de som er blitt rammet av viruset at Gud selv skal helbrede dem. Bibelen fikk oss til å forstå at Gud er en mektig helbreder. Han kan strekke ut hendene og helbrede millioner av mennesker på et sekund. Nok av mennesker som dør av viruset, vil vi be Gud om å helbrede alle som har blitt rammet av viruset.

For guddommelig beskyttelse for uinfiserte

Mens vi ber en bønn om legning og forebygging av koronavirus, må vi også be om at Gud beskytter de som ikke er smittet ennå, mot å få viruset. Den eneste måten vi jobber som forsterkning mot viruset er fordi vi ikke har blitt påvirket av det ennå. Vi må be om at mens Gud stopper viruset i å spre seg ytterligere og helbrede de som er blitt rammet, skal hans beskyttelseshender være på de som ikke er berørt ennå.

Skriften sier for vi bærer preg av Kristus og lar ingen mennesker plage oss. Vi må be om at Guds hender skal være på hver og en av oss og beskytte oss mot viruset.

BØNNepunkter

 1. Far Herre, vi kommer imot enhver kraft av Coronavirus i Jesu navn
 2. Vi ber om at viruset mister sin styrke i Jesu navn
 3. Vi ødelegger alle borgene i Coronavirus i verden i Jesu navn.
 4. Herre, vi ber om at du ved din makt vil stoppe spredningen av viruset i Jesu navn.
 5. Herre ved din nåde, vi ber om at du vil gi det medisinske teamet over hele verden klokskap til å komme med en kur i Jesu navn.
 6. Far i himmelen, vi ber om at du ved din makt vil avsløre årsaken til denne dødelige epidemien i Jesu navn.
 7. Skriften sier at enhver god ide kommer fra deg Herre, vi ber om at du vil gi dem ideen om å få en kur i Jesu navn.
 8. Far Herre, vi ber om at du vil stoppe virusets død i Jesu navn.
 9. Far i himmelen, vi ber om at du ved din makt vil dempe dens spredning fra å komme videre i Jesu navn.
 10. Hver kraft av Coronavirus blir ødelagt i Jesu navn
 11. Vi er uforsiktige hvis det er et virus eller det ble orkestrert av djevelen, Jehova, vi ber deg om å helbrede verden i Jesu navn.
 12. For det er skrevet at Kristus har tatt på seg alle våre svakheter og at han har helbredet alle våre sykdommer. Vi taler våre helbredelser mot å være i Jesu navn.
 13. Vi ber for hver mann og kvinne over hele kloden som har blitt slått av virusets tørk, vi ber om at du vil helbrede dem i Jesu navn.
 14. Bibelen sier at kroppen vår er Guds tempel. Derfor ville noe av umoral finne et sted i oss. Vi kommer mot viruset i kroppen deres i Jesu navn.
 15. For det er skrevet, fremmede skal være redde og løpe ut fra gjemmestedene sine? Vi beordrer Coronavirus å løpe ut av de berørte menneskene i Jesu navn.
 16. Vi bestemmer av himmelens myndighet at det er slutt på Coronavirus i verden i Jesu navn.
 17. Hver demon av Coronavirus blir ødelagt av ild i Jesu navn.
 18. Vi bestemmer at i Jesu navn skal Guds rett som gir frigjøring hvile på hver mann og kvinne som er rammet av det dødelige syndromet i Jesu navn
 19. For det er skrevet, vi bærer Kristi merke, la ingen plage oss. Vi forordner frihet fra Coronavirus i Jesu navn.
 20. Herre Jesus, vi ber om at du skal se ned på jorden fra himmelen og at du vil helbrede landet vårt i Jesu navn.
 21. Bibelen sier at ved hans stripe er vi helbredet, vi forordner våre helbredelser i Jesu navn.
 22. Vi snakker vår frigjøring til virkelighet i Jesu navn.
 23. Far, vi ber om at du vil gå til kilden til Coronavirus og at du vil ødelegge dens kraft fra roten i Jesu navn.
 24. Herre Gud, vi bestemmer at det ikke skal være mer død forårsaket av Coronavirus i Jesu navn.
 25. Vi bestemmer at viruset ikke lenger vil ha makt over menneskers liv i Jesu navn.
 26. For det er skrevet at du kjenner tankene du har for oss, de er tankene om det gode og ikke det onde for å gi oss et forventet slutt. Vi bestemmer at Coronavirus ikke vil ha makt over oss lenger i Jesu navn.
 27. Det er skrevet at hvis noen vil snakke, la dem snakke som et orakel av Gud, blir vi med i vår tro og vi bestemmer jevnlig at viruset vil miste sin styrke i Jesu navn.
 28. Vi forordner Guds allmektige helbredelse over vårt land i Jesu navn.
 29. Vi bestemmer at enden er kommet for det i Jesu navn.
 30. Far ved himmelens autoritet, vil du opplyse forståelsen av leger som vil hjelpe dem å bli kur i Jesu navn.

Til slutt ber vi Herre, står det i 2. Krønikebok 7:14 Hvis mitt folk som blir kalt med mitt navn, ydmyker seg selv, og ber og søker mitt ansikt og vender seg fra sine onde veier, da vil jeg høre fra himmelen og tilgi deres synd og helbrede deres land. Vi er ditt folk forløst av ditt blod, vi blir kalt av ditt navn Lord, vi ber om at du vil tilgi våre synder og misgjerninger i verden. Landet vårt er i uro, smerten, frykten og døden forårsaket av det dødelige koronaviruset har gjort mer enn nok skade for ditt folk. Herre, vi ber om at du vil høre bønnene våre fra Hellig himmel og med styrken fra din høyre hånd vil du frigjør oss fra sykdommen, vi ber deg om å gi helbredelse til de berørte, og du vil beskytte hundrevis av milliarder som ikke er smittet ennå, i Jesu navn. Amen.

 


7 KOMMENTARER

 1. Jeg takker Gud for dette kraftige og bønnepunkter angående Coronavirus som påvirker verden på dette tidspunktet. Må Gud velsigne deg rikelig Guds mann for dine kraftige bønnepunkter

 2. Jeg slutter meg til troen med de troende om å be mot dette koronaviruset og enhver annen form for mørke som svever over landet vårt. Jeg takker Gud for din bønn

 3. trimakasiH Poin doax….

  Tuhan yesus medlemskati
  Dan saya ingin membagi di daerah saya banyak yg berkedok menjadi pendoa.tapi mereka juga masih banyak pake dgn gerakan iblis atau legion.
  Bagaimana cara for menghancurkan legion itu
  082397775319
  Ini no wa sya.tlg di infokan

 4. Takk JESUS ​​for dette departementet som beriker oss med ditt ord og lærer oss hvordan vi bruker det. Måtte Gud fortsette å presse dette departementet til høyere høyder.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.