Inspirerende bønner i tider med fortvilelse

0
3882
Inspirerende bønner i tider med fortvilelse

I dag skal vi delta i inspirerende bønner i tider med fortvilelse. Livet kan til tider være ganske utfordrende. Akkurat når vi har planlagt og laget mentale bilder av hva vi vil gjøre, hvor vi ønsker å komme til eller resultatene vi ønsker å se i livene våre, så tar plutselig alt en annen vending og vi sitter igjen med ødelagte forhåpninger og urealiserte drømmer. Bibelen sier i Ordspråkene 13:12 at utsatt håp gjør hjertet syk, men når en mann får lysten, er det et livs tre for ham.

Å være i fortvilelse betyr å være i en tilstand av håpløshet eller tilsynelatende 'uoverkommelige' vanskeligheter. Det er i tider som dette at folk begynner å si at de har prøvd alt, men ingenting ser ut til å virke, de har gjort alt de vet for å gjøre, men det virker som om de øser vann i kurver. Fortvilelse i livet er ikke en funksjon av din tro, farge, rase eller kjønn, det kan skje enhver mann om de planlegger det eller ikke. Det er derfor ikke et spørsmål om du vil oppleve det eller ikke, det handler mye mer om hva du gjør i de tider med fortvilelse.

Fortvilelse tar bort en manns tillit. Det fører til bekymring, angst og frykt og kan føre en mann til isolasjon. Det er vanligvis på dette tidspunktet de fleste inngår i en depresjonstilstand og noen til og med blir begått selvmord ganske enkelt fordi de ikke vet hvor annet de skal henvende seg til. Det er en beretning om to kvinner i boken til kapittel 2 om 6, som gjorde det utenkelige med sine egne barn fordi de var i en fortvilelse. Det var stor hungersnød i landet til det punktet hvor folket hadde vanskelig for å fylle bukene, og på grunn av dette ble de enige om å drepe sine egne barn, koke dem og spise dem bare for å tilfredsstille sult, noe de ikke ville gjort vanligvis .

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Noen av menneskene som driver med kriminell virksomhet i dag, så ikke for seg at de for deres liv ble tvunget inn i disse tingene fordi de kom til visse bruddpunkter i livet, og de visste ikke hvor de skulle henvende seg til. Det er på dette tidspunktet de fleste ganger at djevelen utnytter menn og lokker dem til handlinger som de aldri trodde de ville delta i.

Som troende og etterfølgere av Kristus det vi skal gjøre i tider med fortvilelse, er ikke å prøve å finne ut av ting på egen hånd eller å begynne å søke trøst i verden, det vi skal gjøre er å snu til Gud for å få hjelp. Salmenes bok 91 forteller oss at de som bor i det hemmeligste hemmelige sted skal bli i skyggen av den allmektige. Med andre ord, hvis vi henvender oss til det hemmelige stedet i tider med fortvilelse, vil han sørge for at vi er trygge fordi hans navn er et sterkt tårn og alle som løper inn i det vil sikkert bli frelst. Vi må ha lest beretningen om Jesus da han var i båten sammen med disiplene, hvordan en storm oppsto og hvordan han var i stand til å roe stormen og gjenopprette freden i den tiden. Gud er alltid med oss ​​i vår fortvilelsestid.

Han sa i Jesaja 49:15, at selv om en mor glemmer hennes sugende barn, at han aldri vil glemme oss, sa han også i Salme 23 at selv om vi vandrer gjennom dødens skygge, skal vi ikke frykte noe ondt for Han er med oss. Han gikk videre for å fortelle oss at plagene våre kan være mange, men han er i stand til å frelse oss fra dem alle, han sa at han aldri vil forlate oss og ikke forlate oss (Duet 31: 8)
Vi må også forstå at selv om djevelen prøver å dra nytte av våre tider med fortvilelse, men Gud alltid bruker den som et springbrett i våre liv. Skriften forteller oss i Jeremia 29:11 at tankene som Gud tenker overfor oss er tanker om fred og ikke om ondskap for å gi oss en fremtid og et håp. I Rom 8:28 blir vi også fortalt at alt fungerer sammen til beste for dem som elsker Gud og blir kalt i henhold til Hans formål. Dette innebærer derfor at Gud ikke er uvitende om de tøffe situasjonene i livene våre, han vil bare at vi skal stole på ham, fordi han er en ekspert på å gjøre muligheter ut av umuligheter. James 1: 2 forteller oss å regne det hele med glede når vi faller i forskjellige spor etter å vite at prøvelsen av vår tro vil gi visse dyder i livene våre som Gud ønsker å se i oss.

Hvis Gud har gitt oss alle disse løftene og enda mer, betyr det derfor at vi bør ta disse løftene tilbake til ham i bønn. Du bør derfor be følgende inspirerende bønner hvis du for øyeblikket er i en fortvilelse eller kjenner noen som er i den situasjonen

BØNNER

• Herre, jeg takker deg for at du elsket meg allerede før jeg kjente deg, takk fordi du ikke er uvitende om situasjonen i livet mitt akkurat nå. Jeg ber etter ditt ord at du vil befri meg fra denne stormen og gjenopprette din fred i mitt liv i Jesus navn.

• Herre ditt ord sier at jeg skal kaste alle mine bekymringer på deg for at du tar vare på meg. Jeg kaster derfor alle mine bekymringer, behov og frykt over deg akkurat nå, og herre jeg ber om at du fyller meg med din styrke og gir meg et friskt håp, slik at jeg ikke vil gi opp min tro på deg i Jesus navn.

• Vår himmelske Fader, du sa at du er trofast midt i all fristelse til å vise oss fluktmidlene. Herre, jeg ber om at du vil åpne mine øyne for fluktmidlene du har gitt meg i denne situasjonen og hjelpe meg til å utføre alle nødvendige instruksjoner, slik at min fred blir gjenopprettet for meg i Jesu navn.

• Far du sa i Jesaja 41 at jeg ikke skulle frykte for at du ikke er med meg, jeg skal ikke bli forferdet for du er min Gud, at du vil styrke meg, du vil hjelpe meg og du vil støtte meg med din seirende høyre hånd. Herre jeg ber derfor om at dette vil være mitt vitnesbyrd midt i denne stormen. At jeg vil motta din styrke og hjelp til å gå gjennom den og komme seirende ut.

• Herre, du sier at de som ser på deg vil få ansiktene lysere og ikke skal skamme seg. Jeg ber herre om at når jeg har valgt å se til deg midt i denne situasjonen, at du vil lyse opp øynene mine for å vite hva du sier om det, slik at jeg på slutten av det hele ikke skal skamme meg i Jesu navn.

• Far du sa til meg i ditt ord at tankene dine mot meg er tanker om fred og ikke om ondskap for å gi meg en fremtid og et håp. Jeg ber derfor om at du i denne tiden vil hjelpe meg med å se ting fra ditt eget perspektiv at alt som skjer er en del av planen din for å gi meg et godt liv, slik at jeg kan berømme deg midt i det i Jesus navn.

• Herre ditt ord sier at alle ting fungerer sammen for meg fordi jeg elsker deg og jeg er den som blir kalt etter ditt formål. Jeg erklærer derfor at selv om djevelen mente denne situasjonen for min undergang at Gud i hans barmhjertighet får den til å fungere til mitt beste i Jesu navn.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.