Bønner for fred og komfort

3
1580
Bønner for fred og komfort

Er hjertet ditt urolig? Føler du situasjonen rundt deg er så spent at den gradvis overskygger deg? Jeg har et godt nytt for deg, Gud har lovet å gi fred til vårt urolige sinn. Dagens bønner for fred og trøst skal etablere Guds fred i ditt hjerte i Jesus Kristus navn. Skriften som det står i Johannes 16:33, har jeg fortalt deg disse tingene, slik at du kan få fred i meg. I denne verdenen vil du få problemer. Men ta hjerte! Jeg har overvunnet verden. Når sjelen vår plages sterkt, er det et stort behov for at Guds fred kommer inn i livene våre. Å være i Kristus Jesus kan ikke automatisk oversettes til fred. Husk historien om apostlene som var på en båt med Jesus, og likevel blir de plaget av en voldsom storm. Kristus ble sittende i et hjørne av båten dypt sovende, men bevisst på tingene rundt, og likevel var båten i ferd med å bli omgjort til dypet som et resultat av den tunge stormen.

Apostlene prøvde alt de kunne for å berge situasjonen, men helt til ingen nytte, når alt håp var borte, husket de at frelseren var i båten sammen med dem, til de vekket Kristus fra søvnen og han snakket til stormen som var da de hadde fred. På samme måte som våre egne liv, er mange av oss i Kristus, men likevel kjemper vi alene, vi blir så ført med størrelsen på problemene våre at vi glemmer at det er en mann som heter Kristus som kan tale fred i livet vårt. Ikke før vi inviterer Kristus, alt han vil gjøre er å sitte og se på at vi sliter helt alene. Vi må komme til bevissthet om at Kristus har lovet å gi fred til vårt urolige sinn, sier hans ord; min fred har jeg gitt eder, ikke som verden gir eder. Hvor mange av oss har kjempet alene? Hvorfor kjempe alene når vi kan gjemme oss bak korset til vi har fred. Ikke før fredsreturen er kommer vi til å glede oss over komfort. Komfortarbeid sammen med fred, uansett hvor fred mangler, vil komfort være langt derfra.

Vi må stole på Gud nok til å gi slipp på vår harde situasjon i hans hender, og han lover å gi trøst for oss og gjenopprette fred i vårt urolige sinn.
Finn nedenfor en liste over bønnepunkter for fred og komfort å tenne serenity inn i vår situasjon.

BØNNER

• Lord Jesus, med et tungt hjerte, har jeg kommet til deg, min sjel blir urolig av problemet rundt meg. Jeg er smertefull og bitter, jeg lever som om jeg er den eneste i denne verden uten hjelp. Herre Jesus, jeg ber om at du skal gi fred i min sjel i Jesu navn.

• Herre Gud, jeg ber om at du lærer oss hvordan vi skal tro selv i min stillhet. En million tanker går gjennom hodet på meg hver dag med den nåværende situasjonen jeg for øyeblikket sitter fast i, jeg mister meg raskt, Gud, vær så snill å hjelpe meg å ikke miste troen på Jesus navn.

• Herre Gud, Bibelen sier at Herren gir styrke til sitt folk; Herren velsigner sitt folk med fred. Jeg snakker min ro i å være i Jesu navn. Herrens fred som utrydder lidelser og smerter, inviterer jeg den inn i livet mitt i Jesu navn.

• Far i himmelen, jeg snakker fred i alle vanskelige situasjoner i livet mitt, jeg ber om en beroligende trøst fra Gud, den allmektige, som vil tenne roen i livet mitt i Jesu navn.

• Barmhjertighetens far, jeg ber om at du vil oppstå og gi trygghet til min urolige sjel. Gi lys inn i mørket i livet mitt, jeg ber om ditt opplysende lys som vil lede føttene til den delen av fred, Herre kaster lyset ut i livet mitt i Jesu navn.
• Herre Jesus, din død og oppstandelse har brakt fred og trøst i vårt urolige liv. Jeg tar inn pakt om din død og oppstandelse og snakker fred i hver situasjon i livet mitt i Jesu navn.

• Herre Jesus, jeg inviterer deg til å komme for å ta ansvar for livet mitt, jeg inviterer deg til å komme for å ta full kontroll over situasjonen min i Jesu navn.

• Herre Gud, jeg ødelegger alle fiender og planer for å skape et uendelig problem i livet mitt. Jeg ødelegger hver deres agenda for å påføre en utallig motgang i livet mitt i Jesu navn. Bibelen sier at Gud er vår tilflukt og styrke, en nåværende hjelp i tidenes behov. Jeg ber om din hjelp, jeg søker din tilflukt, den hellige av Israel, Herre trøster min ånd i Jesu navn.

• Jeg kommer imot alle smerter og kvaler i livet mitt, jeg drar og spikrer dem til Golgataens kors. Jeg snakker i kraft av Jesu navn, hver freds truende problemer i livet mitt med Jesu blod. Jeg ødelegger alle agendaene deres i Jesu navn.

• Herre Gud, jeg erstatter alle problemer, alle smerter, hver uro i livet mitt, jeg erstatter det med velsignelser i Jesu navn. Herre Gud, på grunn av denne bønnen ber jeg om at du vil sende din dyne, den Hellige Ånd, inn i mitt liv i Jesu navn.

• Herre Gud, vi ber om din nåde med livet til menn og kvinner som blir sterkt angrepet av livstruende situasjoner. Vi ber om at du skal trøste dem i Jesu navn. Hver mann og kvinne som har mistet noe eller noen som er dyrebar i livet, ber vi om at du skal være nådig med dem og trøste deres sjel i Jesu navn.

• Far Herre, jeg ber om at strømmen av glede og glede skal strømme gjennom livet mitt fra nå og for alltid i Jesu navn.

annonser

3 KOMMENTARER

  1. Iampo naku sa Ginoo nga kami ni Sharlene Mae D.Ayson ug Alejo A
    Ebana Jr.magkabalik na sa relasyun namu nga 9 ka tuig nga nkabungkag so Ian Calacat nga makunsinsiya sa iyang pagpanapaw kanamu amahan nga magbulag sila ug magbalik mi ni Sharlene Mae D.Ayson ug Alejo.A.Ebana Jr.nga magang Kang jesuy Amen

  2. Lov deg, jeg er Margaret fra Kenya. Du har vært en velsignelse for meg i bønnelivet mitt. Bønneguide hadde vært ressurssterke i hverdagen. Guds mann husker familien min som ikke har det bra med min svoger skyldes resultater av leverkreft og mamma vil bli ferdig MR på tirsdag for mageproblemer som blødde for mye og hun er 74 år. Jeg har også lidd av blodtrykk i ganske lang tid. Husk oss i bønn for Herrens intervensjon. Gud velsigne deg.
    Rgds
    Margaret

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her