Bønn mot ånden av forvirring

7
30579
Bønner for et forvirret sinn

Forvirringens ånd er en veldig kraftig Ånd, den er noen ganger blitt forsømt og ingen ber seriøst mot den. Noen mennesker befinner seg bare i verden, uten noen god ide om hva deres formål i verden er. Noen er som om de var under en fortryllelse eller hypnotisert av noen rare krefter. Å be mot forvirringens ånd er veldig viktig i en kristen liv. Når ditt hjerte er fokusert og tom for forvirring, kan du oppfylle Guds vilje og formål med livet ditt.

Det første spørsmålet vi må stille er: Hva er forvirring? Forvirring er uorden, kaos, målløs handling, etc. Når du ser på rekkefølgen, er det et utpekt mønster bestemt av formålet. Det vil si at denne tingen må gå i denne rekkefølgen, og det er formålet den har å tjene. Alt mot ordren er forvirring.

Noe av det verste som kan skje med menneskets liv er å bli forvirret, å være forvirret er å være ubesluttsom, uten å vite veien videre. Forvirring gir de fleste ganger en begrensning i livet sitt fordi en forvirret person ikke vil vite veien videre.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Forvirringens ånd er designet for å ødelegge liv, våre forhold til Gud og mennesket
Da Gud startet skapelsen, har han en visjon og et bilde i tankene på hvordan han vil at verden skal se ut selv i millioner år fremover, han skapte mennesket til å ha herredømme, dvs han skapte ikke mennesket for lidelse, men når synden kom til livet til menneskenes lidelse startet, og hver mann ble overlatt til å ta fremtidens beslutning for seg selv. Gud skapte hvert menneske med et formål, og han har planlagt hvordan hver person skal leve.


Salme 25:12 “hvilken mann er han som frykter Herren? Han skal lære ham på den måten han skal velge. ”
Gud ønsker å gjøre sin plan og hensikt kjent for mennesker, men de fleste mennesker har ikke tid til å kjenne Guds plan og hensikt for dem når et menneske er innrettet eller vandrer i henhold til Guds plan og hensikt for deres liv, ingen ånd av forvirring kan komme inn.

Den såkalte kristne i vår tid har ikke engang tid til å kjenne Guds plan for livet, alle ønsker et mirakel, noen ganger ber folk til og med feil bønn, vi stoler ikke lenger på Den Hellige Ånd som veileder oss og ordet Gud.

Vi stiller forskjellige spørsmål i hjertene våre, som hvordan kan jeg vite Guds vilje ?, svarer Gud til og med bønn, alt dette stiller spørsmål om fødselsforvirring i hjertet vårt, og den eneste måten for oss å overvinne ånd til forvirring er ikke bare ved å be, men ved stole på Den Hellige Ånd og studere Guds ord. Gjennom denne åpenbaringen vil vi forstå hva Gud har for oss.

Noen ganger til og med når vi blir født på ny kristen, kommer forvirringens ånd inn i livet vårt når ånden ikke stemmer overens med Guds Ånd.

Her er noen bønner vi kan be

• Takk, Herre, for livets gave og din sønn Jesus som døde for mine synder

• Hvert plagg av forvirring over mitt liv, ta fyr nå i Jesu navn og la all forvirring fra Satan bli avledet fra livet mitt i Jesu navn.

• O Herre, send forvirring inn i leiren for alle mine fiender i Jesu navn

• Jeg ber hver pil av forvirring som blir avfyrt inn i livet mitt, slå tilbake i Jesu navn og la Guds oppstandelsesmakt drepe alle spor av forvirring i livet mitt, i Jesu navn.

• Herre Jesus, befri meg fra alt av forvirring i Jesu navn. Jeg nekter å bli bur av åndens ånd, i Jesu navn.

• Jeg erstatter enhver ånd av forvirring i livet mitt med fred i sinnet i Jesu navn.

• Kjære Herre, jeg ønsker å være klarsynt i en tid der bedrag og bedrag flyter inn i meg fra så mange hold, og derfor ber jeg at du gir meg kraft slik at jeg kan ta enhver forvirringsånd i fangenskap i Jesu navn.

• Jeg ber Herre om at du gir meg din hellige ånd å veilede og lære meg, slik at jeg ikke blir kastet rundt av de mange vindene med læresetninger som kan forårsake en slik forvirring i mitt sinn, og forvrenge sannheten i ditt ord i Jesus navn. .

• Far Herre, jeg nekter å bli kastet rundt av vind av usikkerhet, jeg vil ikke se ting på samme måte og måten som verden ser det på. Jeg ber om at du vil gi meg en klar forståelse av min virkelige identitet i Jesu navn.

• Far Herre, jeg ber om at du vil la noe av lyset ditt trenge gjennom mørkets forståelse. Jeg ber nåde og kraft til å være åndelig våken til enhver tid, og jeg søker en kresne ånd i Jesu navn.

• Et forvirret sinn kan lett kastes rundt. Far Herre, jeg ber om ånden til å undersøke alle ting og bringe ting til minne om oss, jeg ber om at du vil gi det over meg i Jesu navn.

• Jeg ber om det åndelige synet, et forvirret sinn er et blindt sinn. Jeg ber om Guds ånd som gir syn til det forvirrede sinnet, jeg nekter å være usikker på mitt formål i livet i Jesu navn.

• Jeg irettesetter hver svik ånd, og jeg kommer imot alle djevelens planer for å forvirre meg. Jeg ber om sannhetens ånd, Herre Gud, jeg ber om at du gir meg sannhetens ånd i Jesu navn.

• Himmelens far, en mann blir en forvirret person når de slutter å høre fra deg, Herre, ødelegge alt som måtte ønske å hindre meg i å høre deg når du snakker, gi den ånden som får meg til å kjenne stemmen din og kjenne igjen ditt kommunikasjonsmønster i Jesu navn.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ
Forrige artikkelInspirerende bønner i tider med fortvilelse
Neste artikkelBønner for fred og komfort
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som brenner for Guds bevegelse i disse siste dager. Jeg tror at Gud har bemyndiget enhver troende med en merkelig nådeorden til å manifestere Den Hellige Ånds kraft. Jeg tror at ingen kristen skal bli undertrykt av djevelen, vi har kraften til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og Ordet. For ytterligere informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på everydayprayerguide@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jeg vil også elske å invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud velsigne deg.

7 KOMMENTARER

  1. Jeg leser Jakob 4: 13-18 ... Den hellige ånd talte til meg gjennom Gud. Forvirring har virket i livet mitt i over 60 år. Jeg blir levert hver dag! Jeg går i kirken hver søndag, bibelstudier på onsdag ... men fienden siktet meg og ekteskapet mitt som hvete. Wow wow wow!

  2. Jeg trenger GUDS ÅNDER HVOR JEG KAN SE INN I ÅNDENE. Jesus appellerte til meg. Vennligst hjelp

  3. Takk, jeg har vært sammen med mannen min i 15+ år og gift i 11 av disse årene (siden jeg var 18). Vi har en sønn sammen, men jeg har snudd livet mitt siden Jesus kalte på meg for to år siden! Jeg har vært kristen siden den gang. Min mann er en vantro og nekter å lese Bibelen og kaller meg "gal, dum" eller håner meg for å tro på Kristus. Jeg har bedt for ham, bedt om hans frelse, fastet og alt annet, men jeg kan bare ikke være sammen med ham lenger. Jeg føler at han bringer forvirring inn i livet mitt, og jeg kan ikke se min verdi eller hvem jeg er lenger. Mens han er en flott fyr (han jobber for oss), har det blitt et veldig ensomt liv jeg lever fordi jeg ber for meg selv, leser bibelen alene, går i kirken alene .. Han vil helst spille videospill , røyk luke, og lek eller snakk med vennene hans ... enn å tilbringe tid med meg og sønnen. Igjen, det er veldig forvirrende fordi jeg føler at jeg elsker ham, men han trekker meg bort fra Gud, inn i verden ... Jeg føler et stort kall fra Gud om å reise, men jeg har ingen penger, venner, ingen familie ... Jeg trenger bare bønner. For å hjelpe meg med å komme meg gjennom dette vanskelige kapittelet i livet mitt, takk, for disse! Gud velsigne deg!

  4. Hmmn jeg bestemmer deg i det mektige navnet til Jesu Kristus, herren vil redde deg i jesus navn

  5. Jeg er forvirret og deprimert fordi kjæresten min begynte å ta opp karakteren sin etter introduksjonen vår, noen ganger kaller han meg navnet forbannet meg og noen ganger slår han meg, han stoler ikke på meg han tror jeg har andre gutter som jeg er dating som jeg ikke , vi planla å gifte oss i desember, men en av søsteren hans som jeg var stengt for sa, jeg burde ta meg god tid hvis han ikke endrer at jeg skulle forlate ham og fortsette, men jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare alt dette til familien min

  6. Ich habe die Erkenntnis gewonnen, vom Geist der Verwirrung geplagt zu sein. Er verwirrt mich in der Wahrnehmung und lässt mich viele Dinge falsch thinking, wobei ich Leuten Dinge unterstelle die nicht wahr sind, zudem verwirrt dieser Geist meine sexuelle Orientierung schon sehr lange. Ich bin froh dies jetzt entdeckt zu haben und dagegen zu beten. Danke Gott!

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.