5 typer generasjonsforbannelser og det bibelske rettsmidler

15
52795
Bønn peker mot generasjons forbannelser

I livet er det to kraftige krefter som er i arbeid i enkeltmenneskers liv, de er velsignelser og Curses, går du enten under en velsignelse, eller så går du under en forbannelse. I dag skal vi undersøke fem typer generasjonsforbannelser og deres bibelske rettsmidler. Hensikten med denne artikkelen er å åpne øynene dine for å se den primære kilden til problemene folk flest møter i livet. Den største tragedien i livet er å være under en forbannelse og ikke kjenne den. Før vi går inn på dagens artikkel ordentlig, vil jeg elske oss å se definisjonen av velsignelser og forbannelser. Når en ting ikke er riktig definert, kan den ikke forstås, og det krever en riktig forståelse av en ting for å mestre den. Denne artikkelen vil ikke bare åpne øynene dine for å se problemene dine, den vil også vise deg løsningene på ditt gjennombrudd i Jesu Kristi navn.

Hva er en velsignelse og en forbannelse?

Ordet velsignelse eller å bli velsignet og forbannelser er to av de mest misforståtte ordene i Kristi legeme. Mange mennesker forbinder velsignelser til jordiske rikdommer og eiendeler. De tror at hvis du er rik og vellykket, er du velsignet, mens hvis du er dårlig og blakk så er du forbannet eller i det minste ikke velsignet. Men når vi ser nærmere på Skriftene, ser vi at det ikke er den absolutte sannheten.

Hva er nå den bibelske definisjonen av velsignelse, eller å bli velsignet? Å bli velsignet betyr å bli anerkjent og akseptert av Gud. For å utvide denne definisjonen, la oss se på Bibelen i Lukas 10: 17-20. Vi ser historien om disiplene til Jesus Kristus som fortelle Jesus med spenning hvordan den djevelen var underlagt dem mens de var på utkjøring, Jesus reagerte på dem fortalte dem hvordan han så satan falle fra himmelen som lyn, og han fortsatte også med å fortelle dem om deres autoritet over djevelen og hans demoner. Men enda viktigere er vers 20, som er verset jeg ønsker å gjøre oppmerksom på. Jesus sa til dem at det ikke er verdt å glede seg over å ha makt over djevelen, men å ha navnene dine skrevet i himmelen er verdt å glede seg over.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Guds barn, å bli velsignet, betyr å bli kjent av Gud og akseptert av ham. Velsignelser kan tiltrekke seg rikdom, men velsignelser måles ikke av rikdom. Du kan bli velsignet og være fattig, som Lasarus, (Joh 16:20) og også være velsignet og være rik som pappa Abraham (13. Mosebok 2: XNUMX).

Du kan også bli rik og bli forbannet som den rike mannen i Bibelen (Luk 16: 20-24) og også være fattig og bli forbannet som achan tyven i boken til Josva 7: 1. Mange troende i dag har blitt ført til å tro at fordi de er blakk, er de ikke velsignet, det er en løgn fra materialismens grop. Å bli velsignet er et åndelig ord, og det kan ikke måles med materielle og kanaliske enheter. Å være rik eller fattig er et produkt av livsvalg, det har ingenting å gjøre med om du er velsignet eller forbannet. Det er mange onde menn i dag som er milliardærer og mange fattige menn i dag også som er onde, det samme gjelder gode mennesker, noen av dem er rike, mange av dem er det ikke.

La oss nå gå til forbannelser. Hva er en forbannelse? En forbannelse sies å oppstå når noen blir et offer for en ond uttale. En forbannelse sies også å oppstå når noen bevisst involverer seg selv i noe som kan utløse en forbannelse som er en ond uttale. Forbannelser er generasjoner; Dette betyr at hvis de ikke er omvendt eller ødelagt, kan de gå fra en generasjon til en annen. Om kort tid skal vi gå inn på 5 forskjellige typer generasjonsbanninger og hvordan vi kan frigjøre dem ved hjelp av Gud.

5 typer generasjonsforbud

1. Guds forbannelse:

3. Mosebok 13: 19-XNUMX:

13 Og så Herre Gud sa til kvinnen: "Hva er det du har gjort?"

Kvinnen sa: "Slangen lurte meg, og jeg spiste."

14 Så Herre Gud sa til slangen: "Fordi du har gjort dette,

“Forbannet er du fremfor alt husdyr
    og alle ville dyr!
Du vil krype på magen
    og du vil spise støv
    alle dagene i livet ditt.
15 Og jeg vil sette fiendskap
    mellom deg og kvinnen,
    og mellom ditt avkom og hennes;
han vil knuse hodet ditt,
    og du vil slå hælen hans. ”

16 Til kvinnen sa han:

“Jeg vil gjøre dine smerter i fertil alder veldig sterke;
    med smertefull arbeidskraft vil du føde barn.
Ønsket ditt vil være for mannen din,
    og han vil herske over deg. ”

17 Til Adam sa han: "Fordi du lyttet til din kone og spiste frukt av treet som jeg befalte deg om: 'Du må ikke spise av det,'

“Forbannet er jorden på grunn av deg;
    gjennom smertefullt slit vil du spise mat av det
    alle dagene i livet ditt.
18 Det vil produsere torner og tistler for deg,
    og du vil spise plantene i åkeren.
19 Ved svetten på pannen
    du vil spise maten
til du kommer tilbake til bakken,
    siden du ble tatt fra det;
for støv du er
    og til støv kommer du tilbake. ”

Guds forbannelse er den første forbannelsen som landet på jorden etter skapelsen. Vi kjenner alle historien om hvordan Eva og Adam ble lurt av djevelen og syndet mot Gud. Denne synden førte til Guds forbannelse. Det er viktig å merke seg at Gud aldri forbannet mennesket direkte, snarere forbannet han bakken for menneskers skyld. For kvinnen fortalte han henne at du skal føre smerte og for djevelen. Han plasserte en forbannet på djevelen. Guds forbannelse er generasjon, det er grunnen til at kvinner frem til denne dagen føder gjennom smerter, mens mannen fortsatt sliter med å få endene til å møtes. Guds forbannelse er grunnen til at vi bevisst må arbeide for å lykkes i dag i livet. Nå misforstå meg ikke, Gud er ikke den bak menneskelig lidelse, nei, vi lider i dag på grunn av synd. Synden jeg snakker om er ikke synden vi begikk, det er synden vi arvet fra Adam. Synden fikk mennesket til å falle fra Guds ære, da mennesket syndet, hadde Gud ikke noe annet valg enn å fjerne ham fra hans nærvær, og alle andre ting var bare en følge av menneskers synd.

Bibelt middel mot forbannelse av Gud

Frelse er det bibelske middelet mot denne forbannelsen. Den dagen du aksepterer Jesus Kristus som vår Herre og personlig frelser, den dagen du blir et Guds barn, blir du født av Gud og en ny skapelse. Hvert Guds barn er forbannelsesfritt.

2. Forbannelsen av loven:

28. Mosebok 15:XNUMX: Men hvis du ikke hører på Herren din Guds røst, skal du følge alle hans bud og hans vedtekter som jeg befaler deg i dag; at alle disse forbannelsene skal komme over deg og overhale deg.

Lovens forbannelse utløses av ulydighet. Dette var forbannelsen på jobben i livene til Israels barn i det gamle testamentet. Hvis du adlyder Gud, er du velsignet, men hvis du ikke adlyder Gud, blir du forbannet. Den gode nyheten er dette, hvis du er født på nytt, har Kristus frigjort deg fra alle lovens forbannelser. Galaterne 3: 13-14.

Middel mot lovens forbannelse.

Midlet er frelse.

3. Forbannelsen av mennesket:

Denne forbannelsen er en selvforskyldt forbannelse. Det utløses av gale handlinger eller onde gjerninger. For eksempel når du danner en vane som jukser folk og plyndrer dem, er du under denne forbannelsen. Bibelen sa "Herrens forbannelse er i en tyvs hus". Vis meg en ond person, så viser jeg deg en person som er under en forbannelse. Denne typen forbannelse er generasjonsmessig, og mange mennesker i dag har tiltrukket seg forbannelser i dag over seg selv og sin generasjon på grunn av deres onde gjerninger.

Middel mot forbannelsen av mannen:

Midlet er frelse og omvendelse. Etter at du har akseptert Jesus Kristus som din Herre og frelser, må du be Den Hellige Ånd om å veilede deg og vise deg hvordan du kan leve som Kristus. Du må så mye som mulig gjøre de nødvendige endringene i livsstilen din, avhengig av bare Jesu Kristi nåde.

4. Forbannelsen av avgudsdyrkelse:

20. Mosebok 3: 5-3: XNUMXDu skal ikke ha noen andre guder foran meg.
4 Du skal ikke lage deg et utskåret bilde eller noe skikkelse av noe som er i himmelen over eller på jorden under eller i vann under jorden.
5 Du skal ikke bøye deg for dem og heller ikke tjene dem. For jeg, Herren din Gud, er en misunnelig Gud, og besøker fedres misgjerning over barna til tredje og fjerde generasjon av dem som hater meg;

Idol tilbedelse er en viktig måte å tiltrekke seg en generasjons forbannelse på. Dette er en av hovedårsakene til at Afrika, Sør-Amerika, Mellom-Amerika og noen andre deler av verden, er under trelldom i dag. Mange mennesker er blitt viet til demoniske guddommer gjennom sine forfedre som tilbad avguder. Det er grunnen til at i dag lider mange mennesker i dag, alle former for ulykker, skuffelser og ondskap som rammer dem. Det er ingen ting som guder, det er bare en gud, og alle andre guder er avguder og demoniske ånder. Som Guds barn må du prøve å finne ut sannheten om avstamningen din, dette vil hjelpe deg å kjenne til hva slags krefter som er i arbeid i familien.

Utbedring av forbannelsen av avgudsdyrkelse

Frelse, omvendelse og bønn og faste er middelet for å løsrive seg fra disse forbannelsene.

5. Forbannelse av frøtid og innhøsting:

Gal 6: 7: La deg ikke lure, Gud blir ikke hånet; for alt hva en mann sår, at han også skal høste.

Dette er en forbannelse som utløses fra å så galt frø. Livet handler om såing og høsting. Når du sårer mennesker, såer du et frø. Når du mishandler foreldrene dine, såer du et frø. Alt du gjør enten det er bra eller dårlig, er et frø. En forbannelse kan sikkert utløses ved å så feil frø.

Middel mot forbannelsen av frøtid og innhøsting.

Frelse og omvendelse er middelet mot forbannelse av frøtid og høst.

Hvordan være fri fra alle forbannelser

Forbannelser er ekte, ikke la noen lure deg. Mange mennesker lider i dag av alle former for ulykke som et resultat av forbannelser over livet der. Denne forbannelsen har blitt en høyborg i deres liv. For eksempel er det noen familie der ufruktbarhet Det er vanlig, fra generasjon til generasjon, det er alltid noen medlemmer av denne familien som lider av taushet. Noen andre familier, de gifter seg ikke, de føder bare hjemme, noen er utidig død, mens noen er fattige og sliter. Alt dette er effekter av onde uttalelser i menneskers liv.
Den gode nyheten er dette, enhver forbannelse kan bli brutt, og alle som er under en forbannelse kan bli frigjort med Guds finger. La oss se på noen trinn for å bryte oss løs fra alle former for forbannelser.

1. Frelse:

1. Johannes 5: 4: "For alt som er født av Gud, overvinner verden; og dette er seieren som overvinner verden, ja, vår tro."

Frelse er det første trinnet for å overvinne forbannelser. Hvert Guds barn er født av Gud, og alle som er født av Gud kan ikke være under en forbannelse. Bibelen kaller deg en ny skapelse, gamle ting inkludert alle forbannelser blir forgått for alltid. Hvis du sliter med å bryte forbannelser og onde mønstre i livet ditt, må du gi ditt hjerte til Kristus eller videregi livet ditt til Kristus. I det øyeblikket du tilstår og aksepterer Jesus Kristus i livet ditt, skal du bli frigjort fra djevelen i Jesus Kristus navn. For å gi ditt hjerte til Kristus i dag, si bønnene om frelse nedenfor:

HERREN JESUS ​​KRIST,
Jeg aksepterer deg i mitt liv,
Jeg tror du døde for mine synder,
OG PÅ TREDAGSDAGET ROSER DU
Fra døden for min begrunnelse,
KOM inn i mitt hjerte Jesus Kristus,
OG REDG MEG I DAG,
Takk, Jesus Kristus, for å redde meg AMEN.

2. Vær en student av ordet:

1 Peter 2: 2: Som nyfødte barn, lyst på ordets oppriktige melk, så dere kan vokse derigjennom

Nå som du er frelst, må du være en student av ordet for å vite hvem du er i Kristus. Guds ord er lett, det åpner øynene dine for å se hva du trenger å gjøre for å overvinne djevelen. Da djevelen fristet Jesus Kristus i ødemarken, overvant Han djevelen med ordet. Guds ord bærer Guds Ånd, Johannes 6:63. Når du er full av Guds ord, er du full av Gud selv. For å gå løs fra alle forbannelser, må du være et ord fylt Guds barn. Guds ord i deg sprer hver forbannelse som snakkes i livet ditt.

3. Fasting og bønner:

Matteus 17:21: Men denne typen går ikke ut, men ved bønn og faste.

Faste og bønner er et åndelig verktøy for å generere Guds kraft inni deg. Djevelen vil ikke forlate deg uten kamp, ​​ja du er født på nytt, du er ikke lenger hans offer, men djevelen vil fortsatt komme etter deg for å angripe deg. Han vil fremdeles sende onde forbannelsespiler mot deg for å bringe deg ned, det er derfor du må være i brann gjennom plattformen for faste og bønner. Ingen fluer kan komme i nærheten av en varm ovn, på samme måte som ingen djevel kan forbanne en varm kristen. Når ditt kristne liv er i brann, kan du ikke bli skadet av djevelen, og faste og bønner holder ditt kristne liv i brann.

Bønner om å bryte forbannelser i livet ditt

1.Skal jeg takke deg for at du har frelst meg og min familie fra lovens forbannelser i Jesus Kristus navn.

2. Jeg forbanner enhver forbannelse i livet mitt i Jesus Kristus navn.

3. Hver forbannelse som henger på slektstreet mitt, blir ødelagt nå i Jesus Kristus navn.

4. Hver forbannelse for trolldom rettet mot familien min blir ødelagt nå i Jesus Kristus navn.

5. Hver forbannelse av trelldom i familien min bryter nå i Jesus Kristus navn.

6. Hver selvforskyldt forbannelse i min familie bryter nå i Jesus Kristus navn.

7. Hver syklus av utidig død i min familie bryter nå i Jesus Kristus navn.

8. Jeg tar avstand fra enhver forbannelse som blir talt mot familiemedlemmene mine, bevisst og ubevisst i Jesus Kristus navn.

9. Jeg tar avstand fra all uhellig pakt som mine forfedre inngikk på mine vegne i Jesus Kristus navn.

10. Jeg løslater familien fra enhver form for kollektiv fangenskap i Jesus Kristus navn.

Klikk her å se flere bønner for å bryte generasjons forbannelser i livet ditt. Gud velsigne deg.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

15 KOMMENTARER

 1. Du utdanner meg til pastor. Noen ting jeg har lært på denne bloggen, er faktisk øyeåpning, og jeg begynner å forstå at verden ikke er et fritt land, det er faktisk et slagmark. Jeg takker Gud for ordet du gir oss på denne bloggen, og det er virkelig å frigjøre oss.

  • Akkurat det er vanskelig å finne dem for å sette dem fri, men vi skal overvinne og lykkes

 2. Jeg leder for tiden en søndagsskole menns klasse om bibelsk manndom. Vår referanse "lærebok" er MAXIMIZED MANHOOD av Edwin louis Cole. Da jeg forberedte meg på en diskusjon om tilgivelse som en generasjons forbannelse, fant jeg dette vakre innlegget. Jeg ble først oppmerksom på problemet med velsignelse og forbannelse for mange år siden, men dette innlegget har virkelig avansert min bibelske forståelse. Takk, pastor, for din åndsledede undervisning og den mottatte trøst og oppmuntring.

  Mike i Amerika

 3. Jehova Jireh ja, han er vår leverandør, vi skal aldri gi satan noen sjanse til at han noen gang vil forbli under føttene. Jeg og min familie vi velsignet av denne kraftige bønnen takk til pastor, Jehova Rapha.
  Amen Amen Amen

 4. Pán far Jehova prosím o zbavenie každej kliatby a zlorecenia a čarodejnictva mojej rodine, rodokmeni, dome av celom mojom živote a živote mojich detí.Velka vďaka aleluja Pán je veľký, verím v jedného Boha🙏

 5. Bonjour homme de Dieu, du har spørsmål om innhold og tilgjengelighet av enseignements og spådommer. Kristus Jesus de Nazareth est notre sauveur. Que continue à t'inspirer.

 6. Bonsoir pasteur concernant les malédictions auto infligées est il nécessaire de se confesser seulement au près de la personne à qui on a fait du mal?

 7. Gracias por compartir tanta sabiduría y experiencia. Que nuestro Señor lo siga guiando y bendiciendo

 8. ketika Yesus sudah dikorbankan untuk menebus dosa manusia, mengapa kutukan Allah kepada manusia masih tidak hilang ? Sampai saat ini perempuan kalau melahirkan tetap sakit, dan banyak laki2 di negara kristen tetap harus bekerja berat

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.