Bønn for renselse av kirken

0
14908
BØNNER FOR RETNING AV KIRKE

De Kirke er vuggen til den kristne tro. Det er mer som et fantastisk oppholdssted for mennesker, kirken fungerer som et kjøretøy som bringer folk til Kristus. Grunnlaget for den åndelige kirken kjenner ingen slapphet, ikke rart at Skriften sier på denne klippen jeg vil bygge min kirke og helvetes port vil ikke seire over den. Da Kristus var i ferd med å forlate jorden, ba han inderlig for apostelen Peter fordi han er grunnlaget som kirken skal bygges på.

Jesus fortalte Peter at Satan prøver å få sin sjel, men han har bedt for ham om at hans tro ikke skulle bli gammel selv når Kristus er borte. Hvis grunnlaget for kirken er bygget på klippen, betyr det at kirken har funnet sine røtter dypt i Kristus, og derfor er ikke problemet grunnlaget. I dag skal vi delta i bønn om renselse av kirken. Disse bønnene vil hjelpe til med å rense kirken og styrke kristne til å representere Kristus frimodig i verden.

Det pleide å være en tid da kirken var på topp av sosial aktivitet fordi kirken har funnet en måte å alltid skyte pilen sin ut i verden. Imidlertid har ting tatt en annen vending i disse dager, kirken har ikke lenger høyborg som brukes til å kontrollere, verden har funnet veien inn i den innerste delen av kirken. Kirken er blitt ødelagt av verdens laster, Guds hellige alter er blitt krenket av charlataner. Det er behov for å føde en gjenoppblussende ild i kirken slik at kirken kan innta stillingen og utføre de funksjoner som Gud har ment at den skal utføre. For hvis kirken skulle svikte i sine plikter, er det millioner av sjeler som vil gå tapt, så det er et stort behov for å bringe kirken tilbake til sin plass.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Før kirken kan komme tilbake til sin plass, må charlatanene på talerstolen sendes pakking, kirken trenger å rense seg og skille seg unna verdens ting. Skriften sier at vi er verdens lys, dette betyr at vi må være det verden vil etterligne og ikke omvendt. Vi må skille lodden fra hveten, og den skal ødelegges.

Alle disse kan ikke skje før et bønnesalter heves for kirken. Menn og kvinner må reise seg inderlig for å be, menighetens ildalter må ikke bli svak. Vi må invitere Gud tilbake for å komme for å overta kirken, den hellige av Israel bor ikke på et sted som er blitt ødelagt med misgjerninger Skriften i Lukas 3:17 bok som hans fan er i hans hånd, og han vil rense gulvet grundig og samle hveten i sin garner; men han vil brenne ut aggregatet med ublokkelig ild. Kirken skal helliggjøres, tilbedere må også renses, og alt dette vil skje gjennom våre inderlige bønner. Disse bønnene for renselse av kirken vil gjenopprette hellighet tilbake til de troendes hjerte.

Tiden er inne for den store vekkelsen, en vekkelse av helliggjørelse og hellighet som forklart i boken til 2. Kor 7: 1 Derfor, når vi har disse løftene, elskede, la oss rense oss fra all skittenhet av kjøtt og ånd og fullføre hellighet i frykt for Gud.
La oss alle gå sammen og rense kirken ved å si følgende bønner for renselse.

BØNNER

• Herre Jesus, vi ber om nåde over kirken din, ditt ord sier på denne klippen jeg skal bygge min kirke og helvetes port ikke vil seire over den. Vi søker din nåde overfor kirken at du vil rense kirken med ditt blod. Ikke la djevelen seire over kirken, rense kirken med ditt dyrebare blod og gjøre det storslått som da du skapte det, ødelegg fullstendig hvert tak i mørket på kirken som har nedtonet gjenoppblussen i kirken, strekk frem dine hender Herre og frelse kirken i Jesus navn.

• Herre Jesus, vi bekjenner at du er lederen for kirken slik Skriften har sagt i Efeserne 1:22, vi ber om at du vil regjere en gang til i kirken. For at folket ditt ikke skal lide misgjerning, la det ikke ha herredømme over kirken. Kirken er en by som ligger på åsene som ikke skulle være skjult, den er et lys som skal skinne i verdensmørket, gi kirken makt til å skinne lyst i Jesu navn.

• Herre Jesus, vi ber om at du ved din makt vil drive ut alle nitwit, charlatans og nøtteskrin som utgjør en trussel mot rettferdigheten i ditt hellige hus. Jesus sa at min fars hus skal kalles bedehuset der hellighet bor. Vi ber om at du vil gjøre kirkens grunn ubehagelig for enhver rettferdig person, ikke la dem få en plass i kirken i Jesu navn.

• Vår himmelske Fader, vi ber om at du vil gi til kirken din styrke til å avvise ugjerningens gjerninger, kraften som setter standarden for helliggjørelse, kraften til å sette standarden for hellighet gi den til kirken din og gi frihet til ditt folk i Jesu navn.

• Far i himmelen, vi ber om at du ved nåde som varer evig vil gjenopprette kirkens ære mer enn du har gjort i gamle dager. Skriften sier for at den sistnevnte skal glede seg over førstnevnte, vi ber om kraften til at kirken skal reise seg og leve den sanne trosbekjennelsen med dens formål i kirkens navn.

• Far i himmelen, for lenge har kirken fått en dårlig skjebne i undertrykkernes hender, stå opp, Herre, og la fiendene dine bli spredt. For Skriften sier at det er noen som ikke vil at jeg skal regjere og føre dem og la dem bli drept. Far i himmelen vi ber om at du skal oppstå i din råte og ta hevn over hver mann og kvinne som sverget deres sjel til djevelen og lovte at evangeliet ikke skal reise seg igjen, la dem se din hevn i Jesu navn.

• Far Herre, vi ber for hver menighet som samles i ditt navn alene, vi kommer mot enhver motstander mot din kirke, renser dem til de blir som kirken ovenfor i Jesu navn.

Amen.

 


Forrige artikkelBønner for å si før hellig nattverd
Neste artikkelBønner for mot og veiledning
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.