Bønner om å være gjeldsfri

3
6212
Bønner om å være gjeldsfri

Ordspråkene 22: 7: De rike hersker over de fattige, og låntakeren er slave for långiveren.

Ber om å være det gjeldfri er veldig viktig som individer og som nasjon fordi gjeld er et åk og en form for slaveri. Bibelen i boken av Ordspråkene 22: 7 gjør det klart for oss at de rike hersker over de fattige og den som låner, er slaven til långiveren. Mange ganger kan livet være ganske krevende til det punktet hvor vi kan begynne å kjempe for å oppfylle kravene alle av oss selv, spesielt når det er en økonomisk etterspørsel.

De fleste tjener lite og har likevel mye ansvar å imøtekomme. Det er barnas skoleavgift å betale, husleie å betale, nære pårørende å ta vare på og mange flere, og alle disse banker på en magere inntekt som blir fått månedlig. Og på grunn av dette blir folk presset til å ta lån, låne fra venner eller i noen systemer kjøpe alt de trenger ved hjelp av kredittkort, og de fleste ganger, selv før inntekten kommer, har de allerede en stor mengde gjeld å rydde.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Realiteten er at lettelsen fra gjeld bare er midlertidig, den varer bare i den perioden der behovene blir ivaretatt, hvor frykt og hvordan de skal betale den begynner å krype inn. Mange mennesker har dødd av hjerteinfarkt fordi av gjeld mens noen har måttet tilbringe en stor del av livet i fengsel av denne årsaken.

Dessverre er dette ikke Guds vilje for oss, og det er grunnen til at han forteller oss i 28. Mosebok 12:XNUMX Han vil åpne for oss sitt gode skattkammer, himmelen for å gi regn til landet vårt i sin sesong og for å velsigne våre hender. og vi skal låne ut til mange nasjoner, men ikke låne. Skriften forteller oss også at Kristus ved hans død ble fattig for at vi skulle bli rike, 2 Kor 8: 9. Gud forsto allerede før tiden at et av de største behovene til mennesket er behovet for næring og økonomisk stabilitet, og derfor utformet Gud et system som gjør at alle som identifiserer seg med ham, bare er långivere og ikke låntakere. Dette er grunnen til at han forteller oss i boken Fil 4:19 at det ikke bare er fordi han vil at vi skal være velstående, men fordi han ønsker å hjelpe oss å fjerne det slaveriet som gjeld fører til.

Problemet er at de fleste ganger vi prøver å bære vår økonomiske byrde helt alene, og på grunn av dette, ender vi med å ta beslutninger som viser seg å være skadelige for vår egen fred. Kristus forteller oss i boken av Matteus 6:25, at vi ikke skal bekymre oss for livet vårt, hva vi vil spise eller hva som vil drikke, og heller ikke om livet vårt, hva vi vil spise eller hva vi vil drikke, eller om hva vi vil lagt på for vår himmelske Fader vet at vi har behov for disse tingene. Det er sant at noen ganger kan disse behovene bli ganske tyngende at vi nesten tror vi vil kaste bort mer tid når vi bestemmer oss for å først ta oss tid til å be om dem.

Men i disse tider forventer også Gud at vi kommer og legger de byrdene ved hans føtter. Han sier at vi burde komme til ham når vi arbeider og er tunge, så han kan gi oss hvile. Han sier at vi bør ta hans åk over oss, for hans åk er lett og hans byrde er lett.

Boken i 2Kings 4: 1-7 forteller oss historien om en fattig enke som tidligere var gift med en profet. Hvordan den gang profeten hadde pådratt seg mye gjeld før hans død, og nå ved hans død krevde kreditorene å ha sine to sønner som slaver i kompensasjon for deres fars gjeld. Enken ut av fortvilelse måtte gå og rope om hjelp fra profeten Elisa og Gud måtte bruke profeten for å åpne øynene for veien ut av enhver gjeld. Sannheten er at Gud allerede har en vei ut av enhver gjeldssituasjon. Alt han trenger å gjøre er å åpne øynene for å se disse tingene, og det er derfor vi ikke må slutte å be disse bønnene. Han forteller oss i boken til 1. Kor 10 at det ikke er noen fristelse som ikke er vanlig for mennesker, men at han midt i det hele allerede har gjort en måte å rømme på. Så den aller første tingen å gjøre i en situasjon med en gjeld er å først forstå at gjennom den gjelden kom som et resultat av press, vårt ønske om selvtilfredshet, vår egen uforsiktighet eller hva som måtte være tilfelle at Gud allerede har gjort en vei for flukt for oss. Han forteller oss i Galaterbrevet 5: 1 at vi skal stå først i friheten som han har frigjort oss til, og at vi ikke skulle vikles inn igjen med et åk med trelldom. Noen ganger kan dette åket også være i form av gjeld, men Gud har allerede gjort oss fri allerede før nå.

Det er med denne forståelsen vi kommer til å be følgende bønner. Enten du er den som er direkte involvert i gjeldssituasjonen eller det er noen som er veldig nær deg, har disse bønnene om å være gjeldsfri makt til å endre statusen til en troende fra en låntaker til en långiver.

BØNNER

• Far jeg takker deg fordi din vilje for meg er å være gjeldfri, du sa i ditt ord at jeg vil låne ut til mange nasjoner og ikke låne. Derfor ber jeg etter din vilje at du tar bort denne gjeldsbyrden fra meg, og at jeg fra nå av bare vil låne ut til folk og ikke låne i Jesus navn.

• Herre jeg ber om at uansett hva jeg har lagt denne byrden på meg selv gjennom indisiplinerte eller egoistiske ønsker, ber jeg om at du er barmhjertig med meg og at du har nåde med meg og dermed hjelper meg til å bli mer disiplinert i området økonomi i Jesus navn.

• Du sa i ditt ord i Galaterbrevet 5 at jeg skulle stå fast i den frihet som du har frigjort meg til, og at jeg ikke skulle vikles inn igjen med et trellokal. Jeg erklærer derfor at jeg er fri fra gjelds åk, og at jeg fra nå av slutter å være en skyldner av noe slag i Jesus navn.

• Herre, jeg erklærer i henhold til ditt ord at du har gitt alle mine behov i henhold til din rikdom i herlighet av Kristus Jesus, og derfor mottar jeg all bestemmelsen jeg trenger for å betale all min gjeld og også til å imøtekomme andre nåværende behov i livet mitt i Jesus navn.

• Vår himmelske Fader, ditt ord sa i Ordspråkene at en konges hjerte er i dine hender og som elver av vann at du gjør det visst slik du vil. Herre, jeg ber deg om å berøre hjertet til dem som jeg er gjeld til å avskrive gjeldene mine og gi meg nåde til å bli mer økonomisk stabil i Jesus navn.

• Herre, du sa i ditt ord at jeg ikke skulle være engstelig for annet enn å be om alt. Jeg ber derfor om at du vil hjelpe meg med å stole på deg mer med tanke på økonomien min og å bekymre deg mindre for hvordan næringen vil komme slik at jeg alltid vil unngå å komme i gjeld i Jesus navn.

• Far, åpne øynene mine for å se hva du skal gjøre for å være fri fra denne gjelden for alltid i Jesu Kristi navn.

• Far, befri meg fra alle synder, onde vaner og onde foreninger som har forårsaket gjeld i livet mitt i Jesu Kristi navn.

• Far, akkurat som blodet fra Jesus Kristus tørket bort mine synder, la det samme blodet tørke bort all min gjeld i Jesu Kristi navn.

• Takk Jesus Kristus for svar på mine bønner.

 


Forrige artikkelBønner for et forvirret sinn
Neste artikkelBønner for å si før hellig nattverd
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

3 KOMMENTARER

  1. Pastor, jeg vil takke deg for disse bønnene. De har virkelig vært en hjelp for meg i alle situasjoner jeg har vært utsatt for. Måtte Gud fortsette å velsigne din tjeneste.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.