Bønner for et forvirret sinn

0
4844
Bønner for et forvirret sinn

Et forvirret sinn er et sinn som sliter, et sinn som ikke alltid har fred, men alltid plaget. Å være forvirret er en av de verste følelsene en kristen kan ha. I våre daglige aktiviteter står vi overfor forskjellige spørsmål, utfordringer som noen ganger føder forvirring. I dag skal vi delta i bønner for et forvirret sinn, hver forvirring i ditt sinn skal skylles ut i dag i Jesu Kristi navn.

Samuel Chadwick sier i et av sitatene sine "Forvirring og avmakt er de uunngåelige resultatene når visdom og ressurser i verden erstattes for nærvær og kraft av Guds Ånd"

Bibelen sier i 1. Korinter 14:33 “For Gud er ikke forfatterens forvirring, men av fred, som i alle de helliges kirker. Når mennesket bestemmer seg for å legge Gud til side og erstatter ham med selvtillit, negative følelser satt inn, så begynner mennesket å finne tilfredshet utenfor Guds plan og formål for ham, de fleste kristne vet ikke en gang at det er en plan eller hensikt med Gud for dem, alt de ønsker er mirakel, de vil si en kort feil bønn med den negative følelsen inni seg og forvente at mirakel skal skje.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

2. Korinter 2:11 for at Satan ikke kan overliste oss. For vi er ikke uvitende om ordningen hans, forvirring kommer som et resultat av de negative følelsene vi får utenfor Guds ord og hans ånd.

Synd forårsaker også forvirring, synd kommer inn som et resultat av begjær og følelser vi føler utenfor Gud, når vi synder Satan har muligheten til å forvirre oss, først prøver han å lokke oss til synd ved å forvirre oss noen ganger vri Guds ord i tankene våre som han gjorde da han fristet vår Frelser Jesus.

Når vi får skuffelse, når vi er i en slags rettssak, når du synder, når du sliter med en viss synd, er dette tider da Satan vil skynde seg inn og si ting som at du ikke har det bra med Gud, Gud er sint på deg er du egentlig ikke kristen, Gud har forlatt deg, ikke gå til Gud og fortsett å be om tilgivelse, det er Guds skyld skylden ham osv.

Satan vil komme inn og lage disse løgnene, men husk at Satan er en løgner. Han vil gjøre alt han kan for å få deg til å tvile på Guds kjærlighet til deg, hans barmhjertighet, hans nåde og hans kraft. Gud er med deg. Gud sier at ikke lene deg på din egen forståelse som gir forvirring, men i stedet stole på meg.
John 8:44 “Du er fra din far djevelen, og du vil utføre din fars ønsker. Han var en morder fra begynnelsen og har ikke stått i sannheten, fordi det ikke er noen sannhet i ham. Når han forteller en løgn, snakker han fra sin egen natur, fordi han er en løgner og løgnerens far. ”

Ordspråkene 3: 5 «Stol på Herren av hele ditt hjerte, og ikke støtt deg til din egen forståelse. Vi kan bare overvinne forvirring når vi lar Den Hellige Ånd ta ansvar for livet vårt, og for at det skal skje, må vi;

• Godta Jesus inn i livet vårt

• Forsett hver handling som gir negative følelser som, drikking, utukt eller utroskap, røyking, vi gjør noen av disse tingene først for å få en følelse av tilfredshet og til slutt fører til avhengighet.

• Daglig fordøye eller studere Guds ord sammen med den hellige ånd

• La Guds Ånd føre tilsyn med livet ditt, han er den eneste som kan hjelpe deg med å overvinne forvirring, la ham være din guide i alt du vil gjøre.

Noen ganger vil til og med som en nyfødt kristen Satan til og med prøve å få deg til å tenke at Gud ikke er i stand til å hjelpe deg i en situasjon. “Denne situasjonen er for vanskelig for Gud. Det er umulig for ham. ” Satan kan lyve alt han vil at Gud er trofast.

Jeremiah 32: 27 “Jeg er Herren, hele menneskehetens Gud. Er noe for vanskelig for meg? ”

Jesaja 49: 14-16 "Men Sion sa:" Herren har forlatt meg, Herren har glemt meg. " “Kan en mor glemme babyen ved brystet og ikke ha medfølelse med barnet hun har født? Selv om hun kan glemme, vil jeg ikke glemme deg. Se, jeg har gravert deg i håndflaten; dine vegger er noen gang før meg. ”

En ting vi bør vite er at selv om Gud har gitt deg et personlig løfte om at han vil gjøre en vei for deg, vil djevelen føre til forvirring. Han vil begynne å få deg til å tro at Gud ikke sa at han skulle forsørge deg. Han kommer ikke til å gjøre en vei for deg. Du skal da si Gud, men jeg trodde du sa at du vil sørge for meg, hva gjorde jeg? Satan vil at du skal tvile, men du må stole på Herren.

bønner

1. Herre takk for ditt offer, din kjærlighet og din hellige ånd.

2. Kjære Herre, tilgi hver eneste opprør og ulydighet mot ditt ord. Herre bruker ditt blod til å rense alle former for negative følelser og følelser i livet mitt i Jesus navn.

3. Kjære Herre, jeg ønsker å være klarsynt i en tid der bedrag og bedrag flyter inn i hodet mitt fra så mange hold, og derfor ber jeg at du gir meg din hellige ånd, slik at jeg ikke blir kastet av mange vinder av utfordringer og problemer i verden som kan forårsake forvirring, og forvrenge sannheten i ditt ord i mitt liv i Jesus Kristus Navn.

4. Far, jeg vil ikke bli feid inn i verdens måte å tenke på og be om at du vil gi meg økende og kontinuerlig klarhet i tankene på alle områder av livet mitt i Jesus Kristus Navn.

5. Herre, jeg ber deg åpne øynene for min forståelse av at du gir meg ekte visdom. Hjelp meg med ikke å falle i en åndelig søvn, men heller være våken og våken, vel vitende om at dagene er onde. Takk Herre for at jeg er ditt blodkjøpte barn og at ingenting kan skille meg fra din kjærlighet - og gi meg den nåde jeg ber om å stå fast til Kristi Jesu dag, i hvis navn jeg ber. Amen

6. Far, la din fred flyte i mitt liv som en elv i Jesu Kristi navn

7. Far, rens meg ved ditt blod av alle spor av forvirring i mitt sinn i Jesu Kristi navn

8. Sweet Holy Spirit, jeg mottar din fred i mitt liv i Jesu Kristi navn.

9. Jeg avviser forvirringsånden i Jesu Kristi navn

10. Jeg skal aldri mangle ideer på noen områder av livet mitt i Jesu Kristi navn.

11. Hver mørkestyrke som plager mitt sinn, blir kastet ut i Jesu Kristi navn

12. Jeg dekker meg med Jesu Kristi dyrebare blod

13. Jeg bestemmer at intet våpen som er mot meg skal lykkes i Jesu Kristi navn.

14. Jeg bestemmer at jeg har Guds visdom i mitt liv i Jesu Kristi navn

15. Jeg erklærer i dag at jeg har et godt sinn i Jesu Kristi navn

16. Guds fred som overgår all forståelse, bor i hjertet mitt i Jesu Kristi navn.

17. Jeg skiller meg fra enhver forening som forårsaker forvirring i livet mitt i Jesu Kristi navn

18. Jeg renser meg fra alle synder som forårsaker forvirring i livet mitt i Jesu Kristi navn

19. Far, jeg takker deg for at du fjernet forvirring i tankene mine i Jesu Kristi navn.

20. Takk, Jesus Kristus. Amen

 


Forrige artikkelÅndelige rensebønner
Neste artikkelBønner om å være gjeldsfri
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.