Bønner for å si før hellig nattverd

0
8158
Bønner for å si før hellig nattverd

1 Coprinthians 10:16: Velsignelsens kopp som vi velsigne, er det ikke fellesskapet med Kristi blod? Brødet som vi bryter, er det ikke fellesskapet med Kristi legeme?

Observasjonen av nattverdet har blitt sterkt misbrukt av de fleste kristne og religiøse lærde. En av de få tingene Jesus befalte at vi alltid skulle gjøre til hans minne, er å ta nattverden som forklart i Korintierne 11: 24-26. Det er en åndelig innvielse i Kristi legeme.

Når vi tar Det hellige nattverd, minner vi oss selv om hvordan Kristus la ned livet for vår skyld, en tung gjeld som vi aldri kan betale tilbake. Vi må alltid komme til bevisstheten om at vi ikke er noe på eller av oss selv, Kristus gjorde oss til hvem vi er og hva vi er, og han gjorde det ved å legge ned livet sitt. I dag skal vi se på bønner som skal sies før hellig nattverd.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Vi må også forstå at skapelsen av himmel og jord ikke koster Gud noe fordi Gud bokstavelig talt alt ble til. Imidlertid kostet vår frelse og forløsning Gud nesten alt, han måtte legge ned livet til sin fødte sønn for at mennesket skulle bli frelst.

Kristus demonstrerte dette i boken til 1. Korinter 11 etter at han takket for, han knuste brødet som var en fysisk gjenstand for å representere kroppen hans som skulle knekkes, han delte det med disiplene sine og i samme ånd tok han vinen et fysisk objekt som representerer blodet hans og delte det blant disiplene å drikke. Deretter oppfordret han dem til alltid å gjøre det i minne.

Dette betyr at vi bærer Kristi legeme og Kristi blod strømmer i våre årer, og derfor må vi representere Kristus godt. Det vil interessere deg å vite at så stor velsignelse det hellige nattverd er, så også forbannelsen hvis den ikke blir gjort riktig.

Jesus ga imidlertid noen betingelser for deltakelse av enkeltpersoner i Det hellige nattverd. I 1. Korinterbrev 11:27 sa Kristus: Den som vil spise av dette brødet og drikke denne Herrens kopp, uverdig, skal være skyldig i kroppen og blod av Herren. Så det er viktig at alle som vil delta i Det hellige nattverd, må være i den rette sinnsrammen tom for onde tanker og fantasi.

Mer er at det er noen fordeler med Det hellige nattverd som ikke vil bli manifestert hvis det blir tatt uverdig, helbredelser kommer med nattverden, gjennombrudd og frihet fra ond undertrykker.
Når du skal ta Det hellige nattverd, er dette følgende bønner du skal ta;

BØNNER

• Herre Gud, vi forsterker ditt hellige navn for å la Kristus legge ned livet for vår skyld. Vi erkjenner at vi i kraft av Det hellige nattverd er pakt med Kristus Jesus og han har båret alle våre svakheter, synder og bebreide på korset av Golgata. Vi ber deg om at du i kraft av Det hellige nattverd vil bringe oss nærmere deg i Jesu navn.

• Far i himmelen, for bærer Kristi kjøtt og blod, og skriften sier at ingen skal plage meg fordi jeg bærer Kristi merke, Herre, vi bestemmer vår frihet fra undertrykkeren i Jesu navn.

• Far i himmelen, vi ber om at du i kraft av Det hellige nattverd vil berøre hver eneste del av livene våre som trenger din berøring. Vi ber om at dette vil gjøre oss sterkere åndelig og at du bare vil hjelpe å gjøre ting som vil glede Gud i Jesu navn.

• Herre Jesus, Skriften sier at enhver i Kristus er en ny skapning og gamle ting blir gått bort. Vi erkjenner at vår innløsning er kjøpt med en pris, Kristus betalte for det dyrt på korset og vi fikk vår frihet fra synd. Lord Jesus, i kraft av dette hellige nattverd, gir oss den åndelige årvåkenheten om at vi ikke lenger er slave for synd og misgjerning. Gi oss kraften som aldri kommer tilbake til dem i Jesu navn.

• Vår himmelske Herre, vi ber om at vi alltid skal gjøre dette til minne om deg, og når vi gjør det, husker vi alltid alt du har lært oss. Vi ber om at vi ikke tar det for fordømmelse, vi blir ikke fordømt av det, men du vil gi oss den frihet og frihet som vi fortjener i Jesu navn.

• Jehova Herre, Det hellige nattverd er et fysisk objekt som brukes til å representere din kropp og blod. Når vi bryter blodet og drikker vinen, i ånden vi har tatt blodet ditt, hvordan kan blodet ditt strømme i blodårene våre, og vi vil fremdeles bli plaget av sykdom? Bibelen sier for at han har båret på seg alle våre svakheter, og han har helbredet alle våre sykdommer. Herre, la det bli helbredelser i kraft av Det hellige nattverd i Jesu navn.

• Hvordan kan jeg bære Kristi blod i mine årer, og jeg vil fremdeles bli plaget av djevel, synd og misgjerning. Lord Jesus, i kraft av Det hellige nattverd, kunngjør jeg min befrielse fra synd og demon i Jesu navn.

• Herre Jesus, vi ber om at du på grunn av nattverdet gir meg en åpenbaring om det som ikke er behagelig for deg om meg. Gud, med et hjerte av ydmykhet ber jeg om at du vil åpenbare for meg det som ikke interesserer deg om meg. Få nattverd til å bli en øyeåpner og gi innsikt for å kunne tjene deg bedre i Jesu navn.

• Herre Jesus, nattverdens tid er nok en flott anledning til å reflektere over livet mitt og hvordan jeg har krysset deg. Jeg omdirigerer livet mitt til deg, jeg frigjør meg til deg i helhet, Lord Jesus tar full kontroll over livet mitt. La hele mitt liv bli et uttrykk for deg, jeg vil bære farens virkelige bilde i alle mine gjøremål, finne uttrykk gjennom meg og la folk se deg gjennom meg i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønner om å være gjeldsfri
Neste artikkelBønn for renselse av kirken
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.