Bønner mot angst og bekymring

0
6942
Bønner mot angst og bekymring

Angst og bekymring er et tillegg til frykt. Hvis du noen gang har funnet deg selv i en situasjon der du er bekymret for noe, frykter du at noe skulle skje, vil du forstå det viktigheten av denne bønnen.

Hvis dronning Esther hadde blitt beseiret av angst og bekymring, ville hun ikke ha tatt det dristige skrittet med å gå inn i kongens hoff med blitt invitert. Bekymring og angst vil ikke gi løsninger på et problem, det vil bare forverre problemet.

Mens Israels barn var på nippet til å ta Kana'ans land, hadde Moses sendt ut noen ungdommer i Israel for å spionere landet og se hva landet er laget av. Rimelig, av alle de unge mennene som er sendt ut som spioner, er det bare Joshua og Caleb som kommer tilbake med en positiv rapport.
Ja, resten så også rikdommen i landet, de så dets vann, det fruktbare landet og den rike vegetasjonen, og de så også gigantene og den militære beredskapen til folket i landet. Dessverre bekreftet de at selv om landet er bra, men vi ikke kan ta det på grunn av den sterke militære beredskapen fra folket. De brakte en negativ rapport fordi de bekymrer seg for hva som blir av dem hvis de bestemmer seg for å gå i krig med befolkningen i Kanaän.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Imidlertid så Caleb og Joshua noe annet, noe annet, noe som på en eller annen måte ga håp til den vanlige mannen i Israel.
En av de største ugjerningene med bekymring og angst er at den tar bort styrken og motet til et individ. En mann som bekymrer seg for mye, vil ikke lenger tro på Guds løfter, spesielt når de ikke kommer.

Hvis Abraham har blitt overmannet av bekymring og angst, hadde han kanskje ikke blitt troens far og nå vil ikke nasjoner kunne utnytte Guds velsignelser ved Abrahams liv. Hvis det var en ting vi må overvinne som kristne, er det bekymring og angst, fordi det blinder en mann fra å se at Gud er i stand til å gjøre alle ting.

Noen av tingene som skjer med en mann som bekymrer seg for mye, er frykt for det ukjente, frykt for at det verste kan skje, manglende evne til å holde seg oppe og kjempe, manglende evne til å motstå fryktens ånd. Og Bibelen ba om at frykt ikke for at jeg er med deg, ikke vær redd fordi jeg er din Gud.

Hvordan overvinner jeg angst og bekymring

Studiet av ordet og et effektivt bønneliv er løsningen på angst og bekymring. Guds ord gir oss håp, det styrker vår tro og det gjør oss i stand til å ta tak i all vår arv i Kristus. Når du er fylt av Guds ord, kan du ikke bli et offer for angst og bekymring. Markus 9:23 forteller oss at alt er mulig for den som tror på ordet, Matteus 17:20, forteller oss at med tro på Guds ord kan vi bevege alle fjell.

Når du er full av Guds ord i ditt indre menneske, kan du ikke bli et offer for angst og bekymring. Bønner er også en annen motgift mot angst og bekymring, en bønnfødt kristen er en mektig kristen. Og en mektig kristen kan ikke være et offer for angst og bekymring. Jeg har samlet noen kraftige bønner mot angst og bekymring for å hjelpe deg med å overvinne bekymring og fryktånd i livet ditt. Jeg oppfordrer deg til å delta i disse bønnene av hele ditt hjerte. Jeg ser deg leve et bekymringsfritt liv i Jesu Kristi navn.

BØNNER

• Himmelske Herre, sier Skriften, vær ikke bekymret for ikke annet enn i alt, gjennom bønner, bønn og høsttakkefest, gjør din forespørsel kjent for Gud. Herre jeg ber om at du vil gi meg styrken til ikke å bli vasket bort av flommen av bekymring og angst, far hjelpe meg å opprettholde mitt håp og tillit til deg, gi meg nåden til å aldri miste troen på deg, gi meg en sterk vil ånd som vil overvinne all frykt, bekymring og angst i Jesu navn.

• Vår himmelske Fader, du kjenner tankene som løper i hjertet mitt, du kjenner frykten og bekymringene mine, selv om mange mennesker tror at jeg fremdeles står øverst og hevet over min vanskelige situasjon, men du alene vet at denne tingen fortærer meg raskt. Herre, jeg søker din hjelp, far sender meg hjelp i Jesu navn.

• Herre Jesus, sier Bibelen, for den ånden som Gud ga oss, gjør oss ikke engstelige, men ga oss kraft, kjærlighet og selvdisiplin. Herre jeg sultet etter den ånden som vil utslette mine bekymringer, jeg tørster etter den ånden som vil gi meg makt over all min frykt og bekymring i Jesu navn.

• Herrens himmelens konge, sier Bibelen for at du ikke har gitt oss fryktens ånd, men sønnenes ånd for å rope Abba far. Herre, når livets storm raser over meg, når traséen på veien virker oppoverbakke og jeg ikke kan annet enn å ta et dypt sukk, gi meg i stedet for bekymring og angst meg nåden til å kaste alle mine bekymringer på deg. Det var du som har dødd på korset for min synd, du var den som la ditt eget liv til forsoning og forløsning av min sjel fra helvetes grop, hva mer tillit og bevis trenger jeg for å tro at du vil hjelp meg? Herre, jeg ber om at når min bekymring og angst øker, vil du gi meg nåden til å kaste alle problemene mine på deg i Jesu navn.

• Herre Jesus, sier Skriften, selv om jeg vandrer gjennom dødens skygge, frykter jeg ikke noe ondt for du er med meg, din stang og din stab trøster meg. Herre jeg ber om at du ved din nåde vil gi min sjel hvile, jeg ber om at du vil trøste meg i Jesu navn. Jesajas bok 41:10 Da angsten var stor i meg, brakte din trøst meg glede. Herre Jesus, du er fredens fyrste. Jeg ber om at du vil gjøre mitt hjem til et ydmykt bosted, og du gir fred til mitt urolige sinn i Jesu navn.

• Herre Jesus, Bibelen fikk meg til å forstå at du bryr deg mye om meg, og jeg kan kaste all min angst og bekymring over deg som sitter på tronen. Far, jeg legger alle mine bekymringer på deg, jeg kaster alle mine bekymringer på deg, vær så snill, ikke la meg bli til skamme. Du har aldri gitt et løfte uten å oppfylle det, Bibelen fikk meg til å forstå at du løfter ordet ditt over navnet ditt, Herre, jeg ber om at du vil oppfylle alle løftene dine angående meg i Jesu navn.

• Jehova Gud, jeg ber for menn og kvinner hvis sjel blir urolig av bekymring og angst. Jeg ber om at din ånd skal trøste dem. Jeg ber om at du vil åpne øynene deres for forståelse, og at du får dem til å se hvor mye du bryr deg om dem og hvor mye du elsker dem. Gi dem nåden til å kaste alle deres bekymringer og angst på deg, og jeg ber om at du vil gi dem glede i retur i Jesu navn.

 


Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.