Bønner mot ånd av sinne og harme

8
36032
befrielse fra sinne og harme

James 1: 19: Derfor, mine elskede brødre, la enhver være raske til å høre, treg til å tale, sakte til vrede!

Sinne og harme er de største hindringene for bønner. Mange mennesker vet ikke at harme og sinne er synd, og at de er forårsaket av djevelens ånd. En av tingene som djevelen bruker mot troende er sinne. Hvis bare Moses visste at sinne var det som vil hindre ham i å komme inn i det lovede landet (Kanaans land), ville han ha gjort mer enn nok for å avskaffe det.

La ingen mennesker hevde å være fri fra denne ånden fordi et rasende sinne bare kan utløses av frustrasjon når Moses ble frustrert av israelittene, hans sinne ble umulig, dette får ham til å synde mot Gud Dessverre er hans manglende evne til å avskaffe sinne-ånden til slutt ødela ham og få ham til ikke å gå inn i det lovede landet.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Tilgjengelig nå på amazon

Harme er barnebroren til sinne, harme vil gjøre deg som individ til å bygge opp et nivå av hat mot en annen person. I mellomtiden bekreftet Bibelen at kjærlighet er det største budet: Elsk din Gud din Herre og elsk din neste som deg selv. Hvordan kan vi da påstå at vi elsker Gud når vi har harme i våre hjerter overfor våre naboer.

Skriften gjorde at vi forsto at Herrens hender ikke er for korte til å redde, og at ørene hans ikke er tunge for å høre vårt rop, men det er vår synd som har skapt en forskjell mellom oss og Gud. Hvis synd kan avskaffes, blir bønnene besvart raskere og vitnesbyrd vil komme raskere.

Det er så mange kristne i dag hvis rettferdige plagg er malt med sinne og harme, mange av oss er veldig gode inntil noen fornærmer oss, vi synes det er så vanskelig å tilgi og glemme og når vi ser en slik person, er det denne uutslettelige sinne som bygger seg opp i hjertet vårt. Vi har prøvd så hardt for å erobre denne følelsen, men ingenting positivt har kommet ut av rettssaken vår, vi gjorde alt menneskelig mulig for å roe vårt sinne, men de fungerer ikke.

Befrielse fra sinne og harme

Her er et stykke gode nyheter for oss alle, Gud er villig til å hjelpe oss, bare hvis vi vil tillate ham. Vi har samlet en liste over bønner for menn og kvinner som ønsker å bryte seg løs fra ånden av sinne og harme. Disse bønnene vil befri deg fra sinne av sinne og harme. Hvis du har problemer med sinne, ber du disse bønnene med lidenskap og av hele ditt hjerte. Når du deltar i disse bønnene, vil Guds hånd hvile på deg, og du skal bli frelst fra Ange-ånden av kraften i Jesu Kristi navn.

Bønn er nøkkelen til enhver form for utfrielse, uavhengig av vredeproblemer som plager livet ditt. Når du deltar i disse bønnene i dag, er din utfrielse sikker i Jesu Kristi navn. Jeg ser Gud frelse deg i dag i Jesu Kristi navn.

BØNNER

 • Herre Gud, jeg ber om at du vil hjelpe meg med å overvinne sinneånden i meg. Jeg ber om at din ånd skal bo inni meg og drive ut hver eneste sinne av sinne inni meg i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg nekter å kontinuerlig være et redskap i sinne av hender, jeg nekter å være en slave for det. Jeg frigjør meg fra dens snare ved kraften i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber om at ditt ord vil fylle mitt hjerte og roe nervene mine når spenningen av sinne bygger seg opp i meg igjen, i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber om at du vil gi meg nåden til å gjenspeile Jesu oppførsel, gi meg privilegiet å være rolig og lett i alle mine gjøremål i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber om at du får ditt ansikt til å lyse over meg og ta ut min svakhet i Jesu mektige navn. Jeg ber om at den åndelige styrken skal komme over meg i Jesu navn
 • Himmelske kongen av herlighet, Skriften fikk meg til å forstå at du er min hyrde, Herre, hjelp meg med å vise din karakter i Jesu navn.
 • Far Herre, når jeg føler hat i hjertet mitt mot min neste, la din rik kjærlighet føle mitt hjerte i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du vil frigjøre meg fra slaveriets sjakler til harme i Jesu navn.
 • Fader Herre, jeg nekter å bli frustrert, jeg nekter å ha en følelse av underordnethet blant mine jevnaldrende, jeg ødelegger alle harme i mitt hjerte av Jesu dyrebare blod.
 • Far Herre, jeg ber om at du vil skape et nytt hjerte i meg, et hjerte som vil adlyde alt du har befalt, Herre, skape et slikt hjerte i meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, Bibelen sier at vi ikke bør være uvitende om djevelens anliggender, jeg ber om at din ånd alltid vil føre meg til dette ordets bevissthet hver gang sinneens ånd kommer på besøk igjen i Jesu navn.
 • Herre Jesus, når det er fred i mitt hjerte, vil jeg ikke gjøre noen harme overfor min neste, Herre jeg ber om at du vil la din fred bo i mitt hjerte i Jesus navn.
 • Herre Jesus, i stedet for sinne og harme når det virker som om ting ikke fungerer for meg, gi meg nåden til å holde fast på dine ord i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber om din ånd som hjelper det dødelige legeme, jeg ber om at du vil øse på meg i Jesu navn.
 • Himmelske konge, jeg ber om en frisk salvelse som vil ødelegge den eksisterende ånden av sinne og harme i mitt hjerte i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du skal trøste meg i enhver situasjon jeg finner meg selv som kan føre til at sinne vekker frem, jeg ber om at du alltid vil trøste meg og gi meg bevisstheten om at du er med meg i Jesu navn.
 • Herre Jesus, jeg ber om at du får meg til å føle meg rolig når jeg blir sint, jeg ber om den ånden av ro som du viste mens du var på jorden, Herre hjelper meg å være rolig alltid i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber deg løfte meg over fristelsene til sinne og harme, og la den ikke ha makt over meg lenger i Jesu navn.
 • Herre Gud, jeg ber om at når fristelsene oppstår igjen, vil du gi ham styrke til å overvinne det i Jesu navn.
 • Far Herre, jeg ber for hver mann og kvinne som lider av den samme demonen. Jeg bestemmer deres frihet i Jesu navn.

Amen.

 

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

8 KOMMENTARER

 1. Takk for dette, jeg sliter med sinneens ånd og ønsket ikke å legge meg sårbar for fienden, jeg trenger å tilgi og har det vanskelig å gjøre det ... Min kone Tammy og jeg har vært igjennom mye , hun har ikke vært trofast, og når jeg ser eller tenker på noen involverte mennesker begynner jeg å føle meg raseri, det er en veldig reell kamp for meg, og jeg vil virkelig fikse dette. Jeg føler meg undertrykt og har bedt mye om det i disse dager. Da forholdet skjedde for 14 år siden, ja 14 år, vendte jeg meg til narkotika for å bedøve meg selv, vi begge gjorde harde narkotika en stund (1 år), og jeg tror jeg kunne bli besatt av en demon da jeg var i en sårbar tilstand på den tiden. Jeg vet at det er på tide å ha disse syke følelsene, og jeg føler meg utmattet på dette tidspunktet ... .. noen råd eller bønner til Tammy, og jeg vil bli satt pris på ... ..bror i Kristus takk. Herren veiledet meg til deg. PS jeg er ren for alle urenheter som narkotika alkohol noe sånt i 13 år er det nå sinne og harme som holder meg tilbake fra tilsynelatende enhver livsglede. Jeg elsker Jesus, og jeg føler at tiden for hans komme er nær, og jeg vil ikke bli etterlatt når den tid kommer.

  • Jeg blir minnet om at vi kan gjøre alt gjennom Kristus som styrker oss. Fremfor alt er bønn timens behov i slike tilfeller. Se når noen jukser det skaper veldig skadelige følelser av sinne, hat og skuffelse. Det er som den verste kombinasjonen av ånder der ute. Derfor er bønnens kraft nødvendig for å bryte disse kjedene. Ikke undervurder kraften i bønn. Hvis du og din kone, selv om de er harde, virkelig kan komme sammen og be over disse åndene sammen, vil du se seieren over den situasjonen veldig effektivt. Virkelig fordi Gud sa det. Og ja, selv om din kone har jukset deg, er hun din kone, og du burde kunne tilgi henne. Ja det er vanskelig, men Kristus sa at vi skulle elske din kone slik Kristus elsker kirken. Vi er Kristi brud (kirken) og Jesus tilgir oss fra alle synder. Vi forventes å gjøre det samme med hverandre. Tilgi og elske eller elske og tilgi. Hvis din kone er villig til å be sammen med deg og i større grad etter din forespørsel, søk råd ... hun viser deg allerede at hun har det rette hjertet. Folk gjør feil. Vi planlegger heller ikke noen ganger hvilke feil vi skal gjøre. Men å elske og tilgi hverandre er først og fremst preget av en virkelig hengiven kristen. Selv om vi ikke nødvendigvis glemmer lovbruddet. Vi må be Gud om å hjelpe oss med å bli kvitt smerten og smerten

 2. Be for meg og min kone.

  Vi er for øyeblikket atskilt.
  Jeg vet at hun trenger å være fri for sinne fra sitt tidligere forhold som nå påvirker vårt.

  Jeg er ikke perfekt, men jeg er fortvilet over at Herren gjengir oss!
  Å gud Vi takker for seieren i denne situasjonen HERRE.

  Mike.

 3. Kollega Christian har barna mine den siste måneden blitt sinte på meg og forbannet meg. blå etter uker. Jeg har prøvd å hjelpe dem med deres narkotikamisbruk, men problemet er så ille at jeg er i en posisjon der jeg kan bli kastet ut på grunn av deres oppførsel. VENNLIGST ORAY HAT DENNE ONDE NÆRHETEN FORLATT HJEMMET OG FAMILIEN.

 4. Дау дурыс дугалар емес Алладан сурау керек Иса емес адаспандар бауырлар

 5. Jésus, Toi et seulement Toi peut me délivrer de ma colère envers les bruits de mon voisin. Je déteste être dans cet état car de mauvais esprits entrent en moi. Je ne veux pas céder à ma tentation colérique. Tu sais à quel point ces bruits me détruisent. Je te prie de mettre un terme au agissements bruyants de mon voisin avec ses travaux incessants, ses longues and régulières utilization de son aspirateur. Même ses chiens réveillent une fureur incontrôlable. Je te prie d'expulser cette colère Seigneur car elle m'empêche d'être comme Toi.

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.