Bønner for utfrielse fra høyborg

1
7938
HVER STYRKEHOLDER MÅ BÅ I JESUS ​​KRISTENS NAVN

festninger er et av de største verktøyene som fienden bruker mot den troende. Dette er grunnen til at vi både som enkeltpersoner, familier og nasjoner må be nådeløst mot festninger av mørke i livene våre.

Boken til 2. Korintierbrev10 forteller oss at våpnene fra vår krigføring ikke er kjødelige (kjødelige), men de er mektige i Gud for å trekke borger. Deretter gikk det videre å si at disse våpnene brukes til å kaste ned argumenter og alt høyt som opphøyer seg over Guds kunnskap, og fører hver tanke som blir fanget inn i Kristi lydighet.

Våre sinn er et av de største verktøyene som er gitt oss av Gud. Det er sete for alle beslutninger vi har tatt, og vi noen gang vil ta. Gud kan ikke forholde seg til oss uten å bruke tankene våre, og det er også djevelen, og det er grunnen til at han kan bygge festninger i livene våre.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Hva er høyborg?

Festninger er tankemønstre reist av djevelen i menneskers sinn ved å lure dem til å tro på ting som ikke samsvarer med det som skriften sier. Han bruker deres erfaringer, frykt, tidligere svikt, familiemønstre og miljøideologier for å skape disse tingene. På den ene eller andre måten har alle vært et offer for festninger inntil Gud ved hans nåde hjalp noen mennesker til å bryte ut av det.

Dette antyder likevel ikke at de som en gang var ofre ikke kan bli ofre igjen, fordi deres sinn er verktøyene som djevelen bruker, og så langt deres sinn fortsatt er fullt ut aktivt, er muligheten for å oppføre en høyborg fremdeles veldig høy.

Derfor formaner Skriften oss i Ordspråkene 4:23 om at vi skal vokte hjertene våre med all aktsomhet, for ut av det strømmer livets spørsmål. Djevelen trenger egentlig ikke å ødelegge en mann, alt han trenger å gjøre er å lyve for deres sinn og sikre at de fortsetter å rase over løgnene til den endelig ødelegger dem.

Jesus i Matteus 13:25 snakket om hvordan fienden kommer for å så ondt i hjertet til mennesker når de sover, og hvordan disse ondene begynner å vokse til modenhet. Denne lignelsen var en klar forklaring på hvordan djevelen kommer til å oppføre fæstninger i menneskers sinn. Han starter med bare en tanke, han planter den i hodet på personen og overlater ham til å tenke.

Når personen begynner å tenke på disse tingene, begynner den å skape sterke fantasifulle bilder i hodet, og litt etter litt begynner personen å akseptere disse tankene som virkelighet; på dette tidspunktet har det blitt en høyborg som han / hun nå vil kjempe for å bryte ut fra.

Vi lever virkelig ikke i en verden av onde mennesker, vi lever bare i en verden av mennesker hvis sinn er blitt fanget av djevelens høyborg. Mennesker som har blitt avhengige av alle slags vaner - å drikke, røyke, medikamenter, onani, før ekteskapelig sex og alle slags er bare ofre for disse festningene, og fordi deres sinn ikke har blitt overgitt til Guds kraft, synes de det er vanskelig å bryte ut fra disse tingene.

Dette var grunnen til at Jesus måtte si i boken i Matteus 15:13 at hver eneste plante som er far ikke har plantet i oss, må være forankret, fordi han visste at djevelen definitivt vil plante ting, og hvis disse tingene ikke er forankret , de er i stand til å ødelegge oss.

Festninger får deg til å tvile på Guds kraft og Skriften forteller oss at vi ikke bør tenke på å motta noe fra Gud hvis vi spør ham i tvil, Jakob 1: 6-7. Festninger holder deg i en kontinuerlig syklus av synd og ulydighet mot Gud, slik at selv når du vet at disse tingene er gale, har du fremdeles det vanskelig å bryte ut fra. Frukten fra djevelens høyborg er registrert i Galaterne 5, de inkluderer hor, misunnelse, beruselse, hat og andre, og bibelen forteller at alt de som driver med disse tingene ikke vil se Guds rike.

Imidlertid har vi håp som troende fordi Kristus har sørget for vår utfrielse gjennom sitt ord. Bibelen forteller oss i Hebreerne 4:12 at Guds ord er levende og aktivt, skarpere enn noe to kantet sverd som er i stand til å stikke inn i vår sjel (sinn) og vår Ånd. Med andre ord kan Guds ord trenge gjennom de dypeste delene av hodet og ødelegge de tankemønstre som har begrenset oss i årevis og fått oss til å handle på ubehagelige måter uansett hvor lenge de har vært. Bibelen forteller oss også at vi skal stå fast i den friheten som Kristus har frigjort oss til, og at vi bør nekte å bli sammenfiltret med noe trellok.

Hvordan kan jeg bli frigjort fra høyborg?

Bønner er nøkkelen til å frigjøre seg fra enhver satanisk høyborg. Hvis du derfor opplever situasjoner eller utfordringer som representerer mørkets høyborg og du ønsker å være fri fra det, er disse bønnene for befrielse fra høyborgene noe for deg. Når du deltar i disse bønnene for utfrielse, skal enhver satanisk høyborg som har holdt deg bundet, frigjøre deg i Jesu Kristi navn. Jeg oppfordrer deg til å engasjere disse bønnene med enhver lidenskap i ditt hjerte. Du skal være fri i Jesus Kristus navn.

BØNNER

  • Himmelske far du sa i ditt ord at alt som ikke har blitt plantet av deg i mitt liv skal være utrota, jeg erkjenner derfor at det er tankemønstre, tankesett, festninger i livet mitt som ble plantet av djevelen. Jeg ber deg røtter dem helt ut fra mitt sinn i Jesu navn.

• Herre ditt ord sier i 2. Kor 3 at der din Ånd er Herre er det frihet, jeg trollbinder derfor din Hellige Ånd som herre over mitt liv og mitt sinn, og jeg ber deg om å gjøre meg fri fra festningene i Jesu navn.

• Herre, jeg engasjerer Åndens våpen i dette øyeblikket, og jeg kaster ned alle argumenter, tanker og forestillinger som fikk innpass i livet mitt som et resultat av tidligere erfaringer, frykt, familiemønstre, miljøoppfatninger og andres meninger og jeg bringer ned fanget i Kristi lydighet i Jesu navn.

• Herre Jesus, jeg erkjenner at du tapper blod av denne grunn til at jeg kan bli frelst. Jeg er derfor enig i hva blodet har gjort på mine vegne, og jeg erklærer at jeg overvinner med lammets blod og med mitt vitnesbyrd i Jesu navn.

• Herre jeg ber om at du tar bort kjødets hjerte og gir meg et nytt hjerte som samsvarer med din vilje, hjelper tankene mine til å bli fornyet fullstendig og hjelpe meg å beskytte det med all aktsomhet slik at jeg slutter å være et offer for fiendens høyborg i Jesu navn.

• Herre, jeg ber om at alle borgere som kom som et resultat av overgripelsen av mine fedre, at ditt blod får nytte av mine vegne og frigjør meg dette øyeblikket. For ditt ord sier i Jesaja 53 at du ble såret på grunn av mine overtredelser, forslått for mine misgjerninger, min taushets skyld ble lagt på deg og av dine striper er jeg helbredet.

• Jeg avbryter alle forbannelser, kjent eller ukjent for meg ved Jesu blod, i Jesu navn.

• La konsekvensene av fiendens nederlag på livet mitt bli ugyldig, i Jesu navn.

• Herre, gi meg makt til å møte alle fiendens utfordringer, i Jesu navn.

• Jeg løsner meg fra fryktens trelldom, i Jesu navn.

• Jeg avbryter alle fortryllelser, forbannelser og trollformler som er mot mitt liv, i Jesu navn.

• La hvert tre plantet av frykt i livet mitt tørke til røttene, i Jesu navn.

• Jeg hevder min guddommelige opprykk i dag, i Jesu navn.

• Herre, få meg til å lykkes og føre meg til velstand i Jesu navn

• Jeg erklærer at Fremme, fremgang og suksess er mine i dag, i Jesu navn.

• Jeg befaler alle spisere av kjøtt og bloddrikkere, begynner å snuble og falle foran meg, i Jesu navn.

• Jeg befaler gjenstridige forfølgere å forfølge seg selv, i Jesu navn.

 


Forrige artikkelBønner for visdom og skjønn
Neste artikkelBønner om seier i rettssak
Mitt navn er pastor Ikechukwu Chinedum, jeg er en Guds mann, som er lidenskapelig opptatt av Guds trekk i de siste dager. Jeg tror at Gud har gitt hver troende en merkelig nådeorden til å manifestere Den hellige ånds kraft. Jeg tror at ingen kristne skal undertrykkes av djevelen, vi har makten til å leve og vandre i herredømme gjennom bønner og ordet. For mer informasjon eller rådgivning kan du kontakte meg på chinedumadmob@gmail.com eller chatte meg på WhatsApp og Telegram på +2347032533703. Jeg vil også gjerne invitere deg til å bli med i vår kraftige 24-timers bønnegruppe på Telegram. Klikk på denne lenken for å bli med nå, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud velsigne deg.

1 KOMMENTAR

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.