Bønner for å si i tider med ensomhet og depresjon

1
6196
Bønner for å si i tider med ensomhet og depresjon

Hebreerne 13: 5: La din samtale være uten begjær; og bli tilfreds med det du har gjort; for han har sagt: Jeg vil aldri forlate deg og ikke forlate deg.

Depresjon har blitt den største morderen av menn, ganske mange mennesker har blitt offer for dette syndromet. Ensomhet kan raskt føre et individ til en depresjonstilstand, mens sistnevnte kan føre til at en mann tar dumme beslutninger. I dag skal vi se på bønner for å si i tider med ensomhet og depresjon. Denne bønnene vil irettesette ånden til depresjon og ensomhet i livet ditt.

Verden har vært vitne til en dårlig andel av depresjon, millioner av hennes mennesker har begått selvmord på grunn av ensomhet og depresjon. Lite rart psykolog definerer depresjon som en feil sinnstilstand som får et individ til å ta beslutninger uten å bruke hodet. Det vil interessere deg å vite at et individ kan være midt i et mangfold og likevel føle seg ensom. Ensomhet er ikke fravær av mennesker; det er individets manglende evne til å finne kameratskap blant mennesker. Og når en person føler seg tom og ensom, er depresjonen ikke langt fra en slik person.

KSE INDLY ALL-DAGSBASERGUIDE TV PÅ YOUTUBE
ABONNER NÅ

Folk tror at depresjon er en psykologisk sykdom som påvirker sinnet og hjernen samtidig. Så når en person er deprimert, søker folk råd fra psykologer for å hjelpe offeret ut av den dødelige tilstanden. Det som imidlertid ikke klarer å forstå, er at ethvert problem har sin rot i den åndelige verden.
Mens resten av verden frykter depresjon sterkt og ser det som en utilbørlig medisinsk tilstand, bør vi som kristne se fra en annen vinkel. Vi (kristne) er kanskje i verden, men vi er ikke av verden, vi bør og må ikke lide den samme skjebnen som en tilfeldig person lider også.

Skriften fikk oss til å forstå at Gud vil sende oss en dyne som er Den Hellige Ånd, vi vil finne en stor følgesvenn i fellesskapet med Den hellige ånd. Så når du slutter å finne trøst og lykke hos menneskene rundt og til og med familien og nærmeste slektninger ikke lenger kan gi deg gleden du fortjener, i stedet for å lene deg tilbake og sakte gå inn i depresjon, husk at Jesus Kristus aldri vil forlate deg og heller ikke forlat deg, vår Gud er den alltid til stede hjelpen i vår behovstid. Føl deg aldri ensom igjen i livet ditt.

Mange troende går i depresjon fordi de føler at Gud har forlatt dem i krisen deres, de føler at himmelen har stengt portene hennes for dem, men det er djevelens bedrag. Salmisten forsto bedre, sa han "Selv om jeg vandrer i den mørke dalen i dødens skygge, skal jeg ikke frykte noe ondt." Salme 23: 4. Også Gud fortalte oss følgende i Jesaja 43: 2:
Når du går gjennom vannet, vil jeg være med deg; Og gjennom elvene skal de ikke strømme over deg. Når du går gjennom ilden, skal du ikke bli brent, og flammen skal ikke svi deg.

Du skjønner, Gud vil aldri forlate deg, uavhengig av utfordringene du går gjennom. Alt du trenger å gjøre er å henge på, aldri slutte med Gud, aldri slutte med livet, fortsette å tjene Gud av hele ditt hjerte og jeg ser alle spor av depresjon forsvinne i livet ditt i Jesus Kristus navn.

bønner

• Himmelens Herre, mitt hjerte er urolig, jeg føler meg tom i meg selv, og jeg henter ikke glede og trøst fra ting som skal gi dem til meg. Livet mitt har blitt en skygge av seg selv. Imidlertid søker jeg tilflukt i ditt ord som sier at Herrens øye alltid er på de rettferdige og hans ører alltid er oppmerksomme på deres bønner, Herre med hjertets knusthet, jeg roper til deg, Herre trøste meg. Jeg søker nåde til alltid å finne trøst blant mennesker som frykter deg, mennesker som elsker deg høyt og adlyder dine ord. Gi meg den nåde å alltid finne trøst i ordet ditt, i Jesu navn.

• Herre Jesus, du lover deg å love at du ikke vil forlate oss ugyldig, men send oss ​​en dyne, den som vil gjøre vårt dødelige legeme raskere. Trøsteren som vil lette alle problemene våre, trøsteren som vil gi oss en forsikring om at morgendagen blir en bedre dag. Herre, jeg føler meg så ensom i denne verden, som at hele verden krasjer og det ser ut til at det ikke er noen som faktisk bryr seg om mine behov for hvordan jeg har det. Mange ganger har jeg lyst til å skrike, kanskje noen vil høre stemmen min og komme for å få hjelp fordi det virker som om jeg har vært innelåst i et selvfengsel. Jeg kjenner meg ikke lenger igjen. Herre, jeg ber om at du med din nåde vil finne og hjelpe meg.

• Jeg søker nåden for ikke å bli overveldet av den nåværende situasjonen som skjer rundt meg. I morgen blir en flott dag, ja! Jeg vet imidlertid at situasjonen rundt ting rundt meg er så overbevisende at det raskt blir gal av meg, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Herre, før jeg tar en meningsløs avgjørelse, ber jeg at du vil sende meg talsmann. Akkurat nå kan jeg ikke lenger se i morgen, selv om Bibelen sier at herlighetene til de sistnevnte skal overgå det førstnevnte, Herre hjelpe meg å stole på ditt ord, hjelpe meg å bygge mot rundt styrken i ditt ord.

• Herre i ditt ord, lover du å helbrede de rammede og trøste alle som er såret. Herre, ensomhet er en stor lidelse, depresjon er en sterkere sykdom, jeg ber om at du vil strekke ut hendene dine på helbredelse til livet mitt i Jesu navn. Jeg ber om at din kjærlige vennlighet vil være mot meg i dette øyeblikket og at alle mine plager blir fjernet i Jesu navn. Ditt ord sier at Kristus har båret på seg selv alle våre sykdommer og han har helbredet alle våre sykdommer. Jeg ber om at i kraft av dette ordet, vil min sykdom bli fjernet i Jesu navn.

• Salmens bok sier at du vil fornye en rett ånd i meg og at du vil gi meg gleden over din frelse og støtte meg med din frie ånd. Jeg ber om at du vil skape en rett ånd i meg, en ånd som vil bli sterkere for enhver sykdom som kalles ensomhet, en ånd som irettesetter enhver sykdom som kalles depresjon. Herre, jeg ber om at du vil løslate den over meg i dette øyeblikk i Jesus navn. Herre, jeg vil ikke bli drevet bort av snaren til mitt nåværende problem, jeg ber om at du vil lage en vei for meg ut av det. Jeg erkjenner at jeg har kommet så langt bare fordi du har laget en vei, Herre og nå er en annen tid for deg å gjøre det bare du kan gjøre, Herre gjør en vei for meg.

• King of Glory, jeg bruker dette som et kontaktpunkt til millioner av mennesker der ute som lider av samme kurs. Mennesker som sliter og sliter med ensomhet eller depresjon i årevis og ikke har klart å overvinne det. Herre, jeg ber om at du vil gi dem nåden til å overvinne det i Jesu navn. Herre, jeg ber om at du vil gi privilegiet å finne en venn i Jesus, og de vil kaste all sin trengsel og sorg på Kristus alene. Herre, jeg søker nåde for dem, for at deres sjel ikke skal bli beseiret av pine og trengsler av ensomhet eller depresjon som ble orkestrert av djevelen. Til alle som trenger hjelp, Herre, jeg ber om at du vil hjelpe dem i Jesu navn.

Amen.

 


1 KOMMENTAR

  1. අපිව දෙදෙවියන්වහන්සේගෙන් ඈත් කරන්න කෙනෙක් උත්සහ කරනනවතම් අපි මොකක් ද කරන්න ඕන

Forlate et svar

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.